Instagram
Yleinen

Pascha Bay, Alanya. Jatkoon

By on keskiviikko, heinäkuu 5, 2017

Vilkkain ukkoskausi alkaa Juhannukselta ja päättyy??? Kertoi joku tutkimuslaitos ja sai sen jopa kalskahtamaan jotenkin hilpeältä! No ilmat ei nyt ole olleet hirveen häävit, mutta pääpiirteittäin meillä on ollut tapana pysytellä koto-Suomessa sen lyhyen suven ajan, mutta nyt vois olla jopa vaihtoehto lähteä etsimään aurinkoa muualta…vaikka sateestakin tykkään…muut tolkku se pitää olla talkkunan syönnissäkin!

Jos olisi hypoteettinen mahdollisuus nyt lähteä. Niin pitäisin tätä varteenotettavana vaihtoehtona. Oltiin viime toukokuussa Turkissa, Alanyassa Hotelli Pascha Bayssa.

Tykästyttiin paikkaan kovasti ja mennään mahdollisesti uudelleenkin. Lapsiperheelle ihan ideaali paikka. Tämä oli meillä kolmas kerta tytön kanssa Turkissa ja täällä oli kyllä lapsille eniten aktiviteetteja. Hotelli oli tosi siisti ja henkilökunta ihan mielettömän ystävällistä. Sesonki ei ollut vielä alkanut, joten hotellilla oli erittäin rauhallista eikä tarvinnut jonotella mihinkään. Saatiin vielä tuplahuoneisto, jossa 2 käyntiä suoraan altaaseen vaikkei oltu tilattu! No se on vähän kakspiipuinen asia pienen lapsen kanssa, mutta tarkkana vaan! Ja oli se sitten kovassa käytössä aamusta iltaan. Me tytön kanssa kun mielellään asuttaisi vedessä. Aamu on ihana aloittaa pulikoinnilla, kun ensimmäisenä aamuna uin altaassa tyttö ilmaantui reunalla ja kiljahti ”tulenko minäkin?” No kysymys oli retorinen” hän oli jo hyökynyt altaaseen!

Hotelli ei ole Alanyan keskustassa vaan muutama kilometri syrjässä. Taksilla pääsee suht.edullisesti Käytiin vain kerran Alanyassa, kun ollaan oltu aiemmin ja läheisessä Konaklissa, mutta muuten vaan viihdyttin hotellialueella pyörimässä. Aktiviteetteja löytyy mielestäni viikoksi mainiosti. Lapsille on Bamse kerho joka päivä ja vähän pienemmille Baby klubi, joka maksoi hieman, mutta Bamse oli ilmainen. Myöskin leikkihuonetta löytyi ja vieressä vesipuisto, jossa oli ihan kattavasti laitteita vapaa-pääsy.

Ainoa mikä olisi kannattanut tehdä toisin niin ottaa All-inclusive. Meillä ei sitä ollut. Ja koska hotelli on tosiaan jonkun matkan päässä kaupungista niin käytiin usein syömässä tien toisella puolella olevassa ravintolassa, joka tietenkin tuli paljon kalliimmaksi.. Tosin loppuajan syötiin kokolailla hotellilla, sillä siellä oli valtava tarjonta eikä mitään tyyristä muistaakseni illallinen johon kuului kaikki mahdollinen, juomat,jälkiruoat ym. muistaakseni 12 e ja lapset maksutta( siellä on myös lapsille kaikkea herkkusälää. Tyttö yritti monen muun tavoin kammeta suklaaputoukselle ”juomaan”) Rannalla oli myös sympaattinen pieni ravintola, jossa käytiin pari kertaa. Se oli tosi idyllinen ja hyvää ruokaa, mutta, kun oltiin Off-season omistajat olivat vain satunnaisesti paikalla.

Jotain ostoksia saattoi myös tehdä. Pieni kauppakuja löytyy hotellilta ja tien toisella puolella (käynti tunnelista) on myymälä, jossa vaatteita.koruja,elintarvikkeita ym.

Kuntosali, merinäköalalla, joogaa, vesijetteilyä ja kaikenlaista muuta toimintaa löytyy ja iltaesityksiä ja tietenkin erilaisia retkiä tarjolla.

Moni lomalainen, joiden kanssa juteltiin oli täällä ties kuin monetta kertaa. Enkä ihmettele. Vaikka hotelli on aika suuri on siellä ihanan kodinomainen tunnelma. Eikä vähiten sydämellisen henkilökunnan ansiosta.

Tällä kertaa jäi retket väliin. Haluttiin vain nauttia lomasta ja auringosta ja se toteutui täydellisesti! Mitään nähtävää täällä ei siis todellakaan ole, mutta eipä ole hello mistereitäkään! Ihana rauha!

Ja sitten vielä se lyhyt lentomatka alle 4 tuntia on NIIN plussaa!

 

 

 

 

TAGS
RELATED POSTS
Krabi=Paratiisi!

keskiviikko, marraskuu 1, 2017

Bahia Feliz, Gran Canaria. Vauvan ensimmäinen matka!

sunnuntai, syyskuu 3, 2017

Oi, ihana Alanya

sunnuntai, elokuu 27, 2017

Koti saaristossa

perjantai, elokuu 4, 2017

Kylpemistä ja eräs ihana pikku ravintola Tallinnassa

keskiviikko, heinäkuu 12, 2017

Pikavisiitti Zona Hoteleralla

torstai, toukokuu 25, 2017

Iki-ihana Crococun Zoo

tiistai, toukokuu 9, 2017

Astetta chillimpi loma Cancunissa

torstai, huhtikuu 27, 2017

LEAVE A COMMENT