Ja jatkuu…

Viimeinkin on tullut aika jatkaa kirjoittelua, eli taukoa on pidetty nyt vaatimattomat kaksi vuotta ja kolme kuukautta… lähes päivälleen.

Muutama reissukin on tullut tässä välissä tehtyä, eli muistaakseni ainakin Cinque Terra Italiassa, futismatka Liverpooliin ja Lontooseen, Singapore & Bali, Nizza ja New York allekirjoittaneen 50-vuotispäivän kunniaksi. Eli jep, ikää on ja kilometrejä takana mukavasti. Pääasiahan on, ettei ne tunnu. Siis kilometrit… ainakaan paljon.

Mikä nyt taas pistää laittamaan juttuja ns. julkiseen jakeluun, niin en tiedä. Mukavahan näitä juttuja on sitten joskus lueskella netistäkin vaikka näin reilun parin vuoden jakosissakin. No kuitenkin on syy mikä tahansa, niin taas juttuja pukkaa.

Yksi reissu on tässä tiedossani, eli joulukuun puolessa välissä on tarkoitus käydä viimeinkin yhdessä ”bucket list” kohteessa, eli Venetsiassa. Tarkemmin siis 16.12. – 20.12. välinen aika on varattuna ko. matkalle Sirkun kanssa. Pojat jäävät omiin juttuihinsa kotiin. Tilanne matkustamisessa on tosiaan hieman muuttunut, eli välttämättä ei tarvitse raahata koko karavaania reissulle jokaiselle matkalle, vaan kokoonpano muodostuu kunkin perheenjäsenen mahdollisuuksien mukaisesti, niinkuin esimerkiksi synttärireissu New Yorkiin tehtiin kolmestaan (vanhemmat ja nuorempi poitsu) vanhemman jälkikasvusta keskittyessä jääkiekkoon.

Yksi muukin juttu on muuttunut viime matkoilla, eli meikäläinen on jättänyt alkoholinkäytön kokonaisuudessaan, eli totaalinen nollalinja… siitä ja sen vaikutuksista matkailuun ja ”kohteiden kokemiseen” ehkä sitten joskus myöhemmin. Mutta siis ehdottomasti positiivinen päätös ja asia!

Tulossa on siis tarkemmin juttua varmasti tulevasta matkasta Venetsiaan ja voisin laittaa myös juttuja noista muista kohteista. Päivitysten ilmestymistiheys korreloi täysin iltaisten insporaadioiden kanssa 🙂

Tässä kuitenkin muutama kuva menneiltä reissuilta tuolta ”juttutauolta”…

Amed kuiva

Kuivaa maisemaa Amedista Balilta… lokakuu 2015

Piti käydä viemässä lukko tällaiseen paikkaan... Cinque Terre Italia

Piti käydä viemässä lukko tällaiseen paikkaan… Cinque Terre Italia

Citibike NewYork

Paras tapa liikkua New Yorkissa… Citibike. Todella toimiva systeemi!

DumDum New York

Löysin kaverin New Yorkista, eli American Museum of Natural History

Long Island

Long Island rantaa… ja sitä riitti!

New York katu

Jotenkin jäi taas ikävä tätä kaupunkia…

singapore ratakuva

Yksi F1 radan bongaus, eli pätkä Singaporen katurataa 🙂

Vernazza veneestä

Vernazza veneestä käsin, niin ja rouva 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *