WINTER IS HERE

Talvi tosiaan saapui viime yönä tänne Chamonixiin ja kunnolla sitä lunta tulikin! Aamulenkillä yksi auto tuli vastaan, jonka katolla oli varmasti ainakin 15cm lunta. Eilen illalla päätettiin että mennään testaamaan yksi ravintola tässä lähistöllä (ja illalla siis satoi ihan kaatamalla vielä vettä) ja käveltiin ravintolalle, joka ilmoitti, että menee eilisen illan jälkeen kiinni marraskuuksi, eikä heillä valitettavasti ole kaikkea listalta löytyvää nyt tarjolla. Päätettiin, että tullaan sinne sitten uudelleen joulukuussa kun kaikkea on tarjolla (olisin halunnut testata yhtä katkarapuannosta ja sitä ei olisi juuri nyt ollut saatavilla). Päädyttiin sitten kävelemään takaisin asuntomme sisäpihalle, josta löytyy huippuhyvä mexicolainen ravintola Monkey ja mentiin syömään tacoja. Heidän halloum taconsa on jotain niin hyvää! Onneksi mennään varmaan tyttöjen kanssa sinne myös tiistaina, kun heillä on ”Taco tuesday”. Ei siis ollenkaan harmittanut, mutta olisi kiva ollut testata tämä uusi paikka, noh joulukuussa sitten. Täällä on siis nyt aika monet ravintolat kiinni marraskuun ja jotkut ovat olleet loka-marraskuun, koska juuri nyt ei ole sesonki aika. Marraskuu on siis kuukausista täällä varmaan se hiljaisin ja joulukuussa sitten kun sesonki taas alkaa, niin turisteja alkaa saapua laskettelemaan. Saa nähdä minkälainen after ski meno täällä onkaan sitten parhaimpina laskettelukuukausina!

Nappasin äsken tosiaan aamulenkiltä muutamat kuvat puhelimella ensilumen kunniaksi!

Mulla on kyllä ihan oikea kamerakin, jolla yritän alkaa enemmän kuvailla ja ostettiin GoPro- kamera myös ennen tänne lähtöä ja ollaan sillä pikkusen kuvailtu, joten toivottavasti saan jotain videopätkiäkin tänne jossain vaiheessa.

Mukavaa maanantaita ja uutta viikkoa, nyt opintojen kimppuun!

 

Translation: Winter came in Chamonix. It is inter season here now, so lot of restaurants are closed until December so it is pretty quiet out here at the moment. Let´s see how it is when tourists start coming.. Took some wintery pictures and hope to start shooting more on my camera and GoPro.. Have a nice Monday! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply