Reissuja ja haaveita vuodelle 2018

Tänä vuonna tuli reissattua oman mittapuun mukaan ihan kiitettävästi. Alkuvuodesta tuli vietettyä pitkät viikonloput Riiassa, Gdanskissa ja Pietarissa. Kesän kynnyksellä lähdettiin ystävän  kanssa tyttöjenreissulle Barcelonaan. Syksyllä suuntasin miehen kanssa Färsaarille ja lokakuussa piipahdettiin äitini kanssa Bukarestissa. Uusia paikkoja jokainen itselle. Suosikkini oli ehdottomasti Färsaaret ja yllättäjä oli Gdansk.

Tälle vuodelle en edes uskalla toivoa yhtä rikasta reissuvuotta mutta onneksi kuitenkin muutama lentolippu polttelee taskussa ja loput voi sitten haaveilla eikö totta? 😀

 

Tämän vuoden reissuhaaveeni voit lukea lifestyleblogistani täältä:

http://idahhh.blogspot.fi/2018/01/travel-fever-reissuja-ja-reissuhaaveita.html

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply