Tallinna, Viro

Tässä hotellivinkit seuraavalle Tallinnan-lomallesi – 5 hotellia

Hotelliyön keskimääräinen hinta tähtiluokituksen mukaan

**
44 euroa
***
74 euroa
****
97 euroa
*****
145 euroa
Lähde: Hotels.com Hotel Price Index

Tallinna on suosittu ja helppo kaupunkilomakohde lyhyen matkan päässä. Lue viisi majoitusvinkkiä yksin tai perheen kanssa matkustavalle.

The von Stackelberg Hotel Tallinn****

Tunnelmallinen neljän tähden hotelli sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa, vuonna 1875 valmistuneessa rakennuksessa, lähellä Toompean linnaa ja Aleksanteri Nevskin katedraalia.

Hotelli on kunnostettu vuonna 2011 ja siinä yhteydessä kellariin avattiin pieni ja tunnelmallinen ravintola, joka toimii myös aamiaissalina. Hotellissa on oma kylpyläosasto hoitoja ja rentoutumista varten.

Yöpyminen hotellin persoonallisissa huoneissa maksaa kahdelta hengeltä halvimmillaan 110 euroa. Tarjolla on myös esimerkiksi sviittejä neljälle hengelle.

The von Stackelberg Hotel Tallinn

Nordic Hotel Forum ****

Tämän neljän tähden hotellin valtteja ovat muun muassa hyvä sijainti keskustassa lähellä palveluja ja ostosmahdollisuuksia, mutta silti lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Satamasta matkaa Nordic Hotel Forumille tulee 1,4 kilometriä.

Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsee pieni kylpyläosasto ja baari, joista molemmista on myös näkymät kaupunkiin. Muita palveluita ovat muun muassa alle kouluikäisille lapsille tarkoitettu leikkihuone ja samassa rakennuksessa hotellin kanssa toimiva kauneussalonki.

Hotellin henkilökunta palvelee myös suomeksi. Hotellissa on oma ravintola, jossa on myös erikseen lasten menu.

Yöpyminen maksaa kahdelta hengeltä halvimmillaan 150 euroa. Saatavilla on myös esimerkiksi neljän hengen huoneita.

Nordic Hotel Forum

Swissotel Tallinn *****

Monen mielestä Tallinnan parhaimpiin kuuluva Swissotel on ylellinen viiden tähden hotelli, josta Tallinnan korkeimpana rakennuksena on hienot maisemat Suomenlahdelle ja vanhaankaupunkiin.

Hotellissa on kattavat kuntoilu- ja rentoutumismahdollisuudet. Kuntoilla voi hotellin salilla tai vaikkapa johdetuilla ryhmäliikuntatunneilla. Wellness-puolen tarjontaan kuuluvat muun muassa sisäuima-allas, saunat ja kylpylähoitoja.

Lapsiperheille on tarjolla kaksi erilaista majoituspakettia. Vauvan tai taaperon kanssa matkustaville on huone jossa on valmiina vauvan hoitoon vaativia tarvikkeita, eikä kaikkea tarvitse välttämättä pakata mukaan. Huoneista löytyy tuiki tarpeelliset hoitopöytä, pinnasänky ja vauvan amme, sekä myös muita yöpymistä helpottavia tavaroita kuten muun muassa ruokalappuja ja tuttipullon lämmitin.

Perheet voivat myös majoittua toisiinsa väliovella yhdistetyissä huoneissa, joissa toinen huoneista on sisustettu lapsia silmällä pitäen. Huoneet räätälöidään lasten iälle sopivaksi, ja huoneiden varusteluun kuuluu esimerkiksi dvd-soitin, konsolipelejä tai leikkinurkkaus.

Hotelliyö Swissotelissa maksaa halvimmillaan noin 150 euroa.

Swissotel Tallinn

Park Inn by Radisson Meriton Grand Conference & Spa Hotel ****

Meritonin hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Tallinnan nähtävyydet ja liikekeskukset ovat sopivalla etäisyydellä, ja keskustasta pääsee hotellille myös julkisilla liikennevälineillä.

Ravintolaa ei tarvitse välttämättä etsiä kaukaa, sillä hotellillakin on tarjota useampi vaihtoehto: muun muassa venäläistä ja aasialaista ruokaa tarjoilevat à la carte -ravintolat sekä tapasbaari. Kokouskäyttöön hotellista löytyy 14 konferenssitilaa.

Kuntoilijoiden käytössä on kuntosali ja kylpyläosasto, joissa järjestetään myös ryhmä- ja vesiliikuntatunteja. Hotellin asiakkaille aamuisin ilmaisella kylpyläosastolla on useampi uima-allas ja poreamme, sekä monenlaisia saunoja höyrysaunasta suolasaunaan. Maksullisessa wellness-spassa on todella monipuoliset vartalo- ja kasvohoidot, sekä erilaisia lämpöhoitoja ja infrapunasauna.

Edullisimmillaan huone maksaa 90 euroa yöltä.

Park Inn by Radisson Meriton Grand Conference & Spa Hotel

Sokos Hotel Estoria

Viru-hotellin yhteydessä oleva Sokos Hotel Estoria täydentää hotelliklassikkoa virolaisista perinteistä modernein ottein ammentaen. Hotellin kantavana teemana on virolaisuus, joka näkyy kautta linjan paitsi huoneiden sisustuksessa, myös esimerkiksi minibaarin tarjonnassa.

Estoriassa on yli 90 huonetta, joista jokainen kertoo asukkaalle pienen palan Virosta.

Hotellin yhteydessä on kauneusstudio ja kauneussalonki sekä naapurirakennuksessa sijaitseva kuntosali. Viru-keskuksen monipuoliset palvelut ovat lähellä, ja tarjontaa riittää useista ravintoloista monipuolisiin ostosmahdollisuuksiin.

Kahden hengen huone maksaa Estoria-hotellissa edullisimmillaan 120 euroa yöltä.

Sokos Hotel Estoria

Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 9.10.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 votes, average: 2,50 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia