Flickr / henrivzq
New Yorkin Warwick Hotelissa on salainen sviitti

Tämä salainen hotellihuone New Yorkissa aukeaa vain niille, jotka tietävät sen olevan olemassa

New Yorkissa voi yöpyä salaisessa hotellihuoneessa, joka oli kuuluisan filmitähden koti 12 vuoden ajan.

Hotellisviitti oli Cary Grantin asunto

Kaikkihan sen tietävät – joskus asioista tulee houkuttelevampia, kun ne ovat kiellettyjä tai salaisia. Se on huomattu myös matkailualalla. Vaikka hotellihuoneita pitäisi kaiken järjen mukaan mainostaa kuumeisesti, on olemassa myös salaisia huoneita, joiden vetovoima piilee juuri tuntemattomuudessa.

Yksi näistä salaisista huoneista sijaitsee New Yorkin vuonna 1926 avatussa Warwick Hotelissa. Huone on sama, jossa legendaarinen näyttelijä Cary Grant asui aikoinaan 12 vuoden ajan. Sviitti on saanut myös nimensä filmitähden mukaan.

Voisi kuvitella, että hotelli mainostaisi Cary Grant -sviittiä siihen liittyvällä tarinalla – näin ei kuitenkaan ole. Päinvastoin sviitti on eräänlainen julkinen salaisuus, johon liittyvää niukkaa tietoa joutuu kaivamaan esiin.

Käytävältä katsottuna huone ei erotu muista hotellihuoneista. Kyseessä on kuitenkin houkutteleva kulmahuone, jota kiertää parveke.

Warwickin verkkosivuilla kerrotaan hotellin historiasta ja mainitaan Grantin pitkäaikaisesta asiakassuhteesta. Huone-esittelyjen joukosta ei kuitenkaan löydy yksityiskohtaisia tietoja Cary Grantin sviitistä tai edes sen nimeä. Myös hotellin Instagram-tilillä julkaistuissa kuvissa puhutaan sviiteistä vain yleisellä tasolla.

Huone on kuitenkin todella olemassa, ja sen voi varata ottamalla yhteyttä suoraan hotelliin. The New York Timesin mukaan monet vieraat kuulevat sviitistä siellä aiemmin yöpyneiden vieraiden kautta.

– Meillä on joitakin salaisuuksia, jotka jaamme vain erityisten vieraidemme kanssa, sanoo Warwick Hotelin varausjohtaja Angela Calabrese.

1930-luvulla uransa Hollywoodissa aloittanut Grant ei ollut ainoa hotellin julkkisasiakkaista. Hotellin vakituisiin vieraisiin kuuluivat aikoinaan muun muassa Elvis Presley ja Beatlesin jäsenet.

>> Lue myös: Olisitko arvannut? Tämän legendaarisen hotellin alla on salainen juna-asema

Lähde: Warwick Hotel New York, The New York Times
Kuva: Flickr / henrivzq

Päivitetty: 6.9.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 1,67 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia