Viehättävä Nizza on Etelä-Ranskan helmi

Nizzassa meri on sininen ja kesät kuumia. Kauniissa kaupungissa on helppo yhdistää cityloma ja rantaelämä. Lue Rantapallon kohdeopas ja suunnittele oma lomasi.

Le Negresco on Nizzan tunnetuin hotelli

Nizzan hotellit – esittelyssä viisi majapaikkaa eri budjeteille

Suunnitteletko lomaa Nizzassa? Esittelyssämme viisi hotellia, joista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle budjetille.

Le Negresco

Nizzan ykköshotelli Le Negresco komeilee paraatipaikalla Promenade des Anglaisin varrella aivan rannan tuntumassa. Tämä loistohotelli on iältään noin satavuotias, mutta sen huoneisiin ja saleihin on koottu upeaa sisustusta jo paljon kaukaisemmilta vuosisadoilta saakka. Le Negresco sopii laatua arvostavalle matkailijalle, joka ei tuijota hintalappuun. Edullisimmatkin huonehinnat alkavat noin 300 eurosta per yö.

Le Negresco
37, Promenade des Anglais
06000 Nizza

Hyatt Regency Palais de la Méditerranée

Toinen Promenade des Anglaisin komeimmista hotelleista on perustettu hienon art deco -tyylisen entisen kasinon tiloihin. Hotellilla on myös oma ylellinen kattoterassi uima-altaineen. Sijainti on erinomainen jos haluat tutustua Nizzaan helposti jalkaisin ja viettää aikaa rantabulevardista nautiskellen. Huonehinnat alkavat noin 230 eurosta, joten tämäkin hotelli sopii erityisesti laatumatkailijan makuun. Hotelli on suosittu paikka myös hääjuhlien järjestämiseen sekä häämatkalaisten majapaikaksi.

Hyatt Regency Palais de la Méditerranée
13, Promenade des Anglais
06000 Nizza

Hôtel du Petit Palais

Hieman kauempana rannasta sijaitseva Hotel du Petit Palais on viehättävä esimerkki belle epoque -kauden arkkitehtuurista ja myös huoneiden sisustus noudattelee samaa henkeä. Tämä hotelli on saanut Trip Advisorissa yhdet kaupungin parhaista arvosanoista. Huonehinnat alkavat kaudesta ja huonetyypistä riippuen noin 150 eurosta. Hotellilla on oma rauhaisa puutarhakeidas ja hieno näköala kaupungin ylitse Välimerelle.

Hôtel du Petit Palais
17 Avenue Emile Bieckert
06000 Nice

Hôtel Comte de Nice

Hôtel Comte de Nice on edullinen kahden tähden hotelli Nizzan keskustassa. Kyseessä on vaatimaton mutta toimiva hotelli, jonka tarjontaan kuuluu sijaintiin nähden suuri erikoisuus: hotellin omat parkkipaikat. Kapeiden katujen ja vilkkaan liikenteen Nizzassa tämä ei ole itsestäänselvää saati tyypillistä. Huonehinnat alkavat ajankohdasta riippuen noin 75 eurosta. Tavallisten hotellihuoneiden lisäksi tarjolla on myös huoneistoja.

Hôtel Comte de Nice
29, Rue de Dijon
06000 Nizza

Au Picardy

Säästöbudjetille sopivaa kustannustasoa Nizza edustavan Au Picardy -hotellin sijainti on erinomainen vanhaankaupunkiin tutustumista ajatellen. Tämä pieni ja edullinen hotelli sopii reppureissaajankin valinnaksi. Huoneen saa edullisimmillaan jopa noin 40 eurolla per yö.

Au Picardy
10, boulevard Jean-Jaurès
06000 Nizza

>> Vertaile parhaat hinnat ja varaa edullinen hotelli Nizzasta

Teksi: Riikka Krenn
Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 13.6.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia
Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä. SULJE