Inka Khanji
Berliini, Saksa

Nuku hyvin Berliinin-matkallasi – viisi hotellivinkkiä

Berliinin hotellitarjonta tarjoaa rutkasti vaihtoehtoja monenlaisille matkailijoille, ja edullisesta hintatasosta tutussa kaupungissa voi majoittua mukavasti myös pikkurahalla. Katso tästä erilaiset hotellivaihtoehdot kaupunkilomalle!

Trenditietoiselle: 25hours Hotel Bikini Berlin

Aivan Berliinin shoppailukatujen keskellä sijaitseva moderni 25hours Hotel Bikini Berlin on osa kuuden hotellin ketjua. Berliinin-toimipisteessä on 149 huonetta, joiden sisustus hurmaa matkailijan ensihetkestä. Hotellin aula on tunnelmallinen ajanviettopaikka, sillä hauskat riippumatot, kahvila ja pieni kauppa tekevät ilmapiiristä mutkattoman.

Huoneet ovat persoonallisia ja sisustettu rennolla tyylillä. Saatavilla on kuuden eri tyypin huoneita, joissa kaikissa on käytetty rohkeasti värejä ja paikoitellen hyvin erikoisiakin ratkaisuja. Vieraille tarjotaan laadukkaat perustarpeet, sillä sängyt ja suihkut ovat ensiluokkaisia. Peruspalveluiden lisäksi huoneissa saattaa olla hyvinkin mieleenpainuvia lisäpalveluja, esimerkiksi riippumatto tai jopa oma polkupyörä.

25hours Hotel Bikini Berlin
Budapester Straße 40

Persoonallinen majapaikka kaupunkilomaan: The Circus

Rosenthaler Platzilla sijaitseva The Circus on persoonallinen kaupunkihotelli, joka sijaitsee aivan metroaseman edessä ja kävelymatkan päässä kaupungin kiinnostavimmista nähtävyyksistä. Sijaintinsa puolesta hotelli onkin erinomainen valinta lomalle, kun tarkoituksena on shoppailla, katsella nähtävyyksiä ja vain tutkiskella berliiniläiskatujen antimia.

The Circus, Berliini
Inka Khanji
Värikkäät huoneet ja hyvä palvelutarjonta ovat Mittessä sijaitsevan The Circus -hotellin valtteja.

The Circus -hotellin erikoisuus on sen hauska sisustus: kirkkaita värejä on käytetty rohkeasti, jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti ja myös hotellin aula pursuaa kiinnostavia yksityiskohtia. Perushuoneiden lisäksi hotellissa on saatavilla myös sviittejä sekä huoneistoja.

The Circus Hotel
Rosenthaler Straße 1

Unohtumattomalle luksuslomalle: The Ritz-Carlton Berlin

Jos suunnitelmissa on viiden tähden Berliinin-matka, valitse majapaikka lomamatkan teeman mukaisesti. Potsdamer Platzin reunalla sijaitseva luksushotelli Ritz-Carlton tarjoaa asiakkaille 303 huonetta, joista 39 on sviittejä. Lisäksi hotellissa on yksi presidenttiluokan sviitti ja yksi huoneisto.

Ritz-Carlton on tyylikäs ja perinteinen luksushotelli, jonka klassinen sisustus sekä Potsdamer Platzille avautuva maisema miellyttävät vaativintakin matkailijaa. Huoneet ovat mukavan kokoisia, sillä pienimpien huoneiden koko on 40 neliömetriä, ja suurin sviitti on kooltaan 205 neliömetriä.

The Ritz-Carlton Berlin
Potsdamer Platz 3

Perushotelli kaikille matkailijoille: Scandic Potsdamer Platz

Aivan Berliinin sydämessä sijaitseva Scandic Potsdamer Platz on pohjoismaisen Scandic-ketjun Berliinin-hotelli, joka tarjoaa tasalaatuisen majapaikan mainiolla sijainnilla. Hotellin huoneet majoittavat kahdesta neljään vierasta, ja huoneista on valittavissa muun muassa perushuone, perhehuone tai sviitti.

Scandic, Berliini
Inka Khanji
Berliinissä sijaitseva Scandic-hotelli tarjoaa perustasoista majoitusta edulliseen hintaan.

Vuonna 2010 rakennetun hotellin keskeinen sijainti takaa hyvät shoppailu- ja aktiviteettimahdollisuudet, minkä lisäksi myös kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista.

Scandic Potsdamer Platz
Gabriele-Tergit-Promenade 19

Ekologiselle matkailijalle: Radisson Blu Berlin

Mitten kaupunginosassa, aivan Alezanderplatzin ja Museuminselin välissä sijaitseva Radisson Blu on Green key -sertifioitu hotelli, mikä viestii hotellin noudattavan ekologisesti kestävää toimintatapaa. Hotelli on myös osa TripAdvisorin Green Leaders -hotelleja, mikä on niin ikään tae ympäristöystävällisestä hotellista.

Radisson Blussa on 427 huonetta ja sviittiä, minkä lisäksi hotellissa on ravintola, baari, kylpylä ja kuntosali. Berliinin sydämessä sijaitseva hotelli on erityisen tunnettu sen aulassa sijaitsevasta näyttävästä AquaDom-hissistä, jonka yhteydessä on 25 metriä korkea akvaario.

Radisson Blu Berlin
Karl-Liebknecht-Straße 3

>> Lue lisää vinkkejä Berliiniin Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti ja kuvat: Inka Khanji

Päivitetty: 13.6.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 votes, average: 3,25 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia