Tulevia matkasuunnitelmia ja alennuskoodi Booking.comille!

Hei kaikki!

Toivottavasti tämä meidän matkablogi pikkuhiljaa vilkastuu, sillä reissujakin olisi nyt tulossa lapsen kanssa ja ilman. Olemme lähdössä lomalle Marbellaan reilun parin viikon päästä ja se tuntuu aivan hullulta, että viimeeksi olin rantalomalla melkein vuosi sitten! Pähkäilimme pitkään Dubain ja Kanarian/Madeiran välillä, mutta Antti halusi ehdottomasti lentää finskillä, niinpä sitten ostimme reissun Finnair holidaysiltä, joka osoittautui tosi käteväksi matkaa varatessa. Vaikka Dubaihin/Abu Dhabiin olisin halunnut lähteä ihan hirveästi etenkin siitä syystä, että näkisin siellä kaveriani, mutta pelkäsin, että saattaa tuolloin olla jo liian kuuma meidän mussukalle. Marbella on siitä hyvä, että lento on lyhyt, mutta taas säiden suhteen kelpaa varmaan odottaa kaikkea +15 ja +25 välillä. On se sentään lämpimämpää kuin Suomessa 🙂

Kesäkuussa meitä odottaa viikonloppu Ranskan Metzissä, jonne lennetään Luxemburgin kautta ja palataan Brysselistä. Jotta saadaan uusi maa ja uusi neula meidän karttaan, päätimme yöpyä Luxemburgissa menomatkalla, sinne ei varmaan muuten tule eksyttyä. Metziin mennään mieheni RT-klubin Euromeeting  kokoukseen ja nämä tilaisuudet ovat aina melko lystikkäitä. Ihanaa nähdä vanhoja tuttuja ja tutustua Metziin ranskalaisten opastamana.

Ja sitten minä sain aikaisen syntymäpäivälahjan rakkaalta mieheltäni, joka päätti toteuttaa meidän molempien pitkäaikaisen haaveen käydä Japanissa. Eikä siinä vielä kaikki, koska samalla reissulla käydään myös Taipeissa ja lennetään kotiin Singaporesta. Aika hienosti keksitty ja business lennot kermana kakun päälle. Vanheneminen ****ttaa taas pikkaisen vähemmän 😀

Saattaa olla, että muitakin reissuja vielä ehtii ilmestyä odotuslistalle, mutta toistaiseksi niin pitkän hiljaiselon jälkeen, tuntuu aivan mainiolta odottaa tulevaa.

Tässä alla on muuten linkki Bookin.comille, jota kannattaa käyttää, jos mielii saada yöpymisestä 10% palautuksen tilille!

Alelinkki

 

Kuullaan pian taas!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail