Himomatkaajan vinkit kesäiseen Suomeen: Majoituskohteet

Himomatkaajan vinkit kesäiseen Suomeen: Mielenkiintoiset majoituskohteet

Olemme päässeet suositteluvinkeissä numeroon kolme, vuorossa kotimaan mielenkiintoiset majoituskohteet. Jos sinulta on jäänyt väliin herkuttelukahviloista sekä ravintoloista kertovat jutut, käy tutustumassa niihin oheisten linkkien kautta.

Tämän kertaiseen juttuuni olen kerännyt viisi hotellia tai hostellia, jotka tarjoavat matkaajalle perusmajoituksen lisäksi elämyksiä!

  1. Mystinen interiööri

Ehkä mystisin ja samalla tunnelmallisin kohde jossa olen Suomessa yöpynyt, on Rosalan Viikinkikeskus. Heinäkuun lämpimässä illassa Rosalan saari huokuu uskomatonta rauhaa ja herkkyyttä.

Viikinkikeskuksen tiloissa yöpyminen jättää ikuisen muistijäljen ja saattaa aloittaa elinikäisen ystävyyden kanssamatkaajien kanssa. Rosala tarjoaa myös hyvän tukikohdan läheisten saarien kuten Örön ja Bengtskärin majakkasaaren tutkimiseen.

Viikinkikeskuksen osoite: Reimarintie 5, 25950 Rosala.

  1. Rauhaa rakastavalle

Ihana yöpymiskohde Kemiönsaarella on Söderlångvikin kartanon mailla sijaitseva Gamla Kontoret. Miljöö on iltaisin aivan uskomaton. Muiden kartanovierailijoiden poistuessa, lämpimän tuulen puhellessa lempeästi hiuksiasi ja illaksi taittuvan kesäpäivän jälkilöylyissä ajatukset saavat uutta tilaa ja millään muulla kuin tällä hetkellä ei ole merkitystä.

Söderlångvikin osoite: Amos Andersonintie 2, 25870 Dragsfjärd.

  1. Lähellä Unesco kohdetta

Raumalla aivan Unescon maailmaperintökohteeksi listatun Vanhan Rauman sydämessä sijaitsee Hotelli Vanha Rauma. Uniikki funkkishotelli ei pelkästään ole kävelyetäisyydellä kaupungista vaan on historiallinen rakennus 1930-luvulta. Jokainen hotellin 20 huoneesta on yksilöllisesti sisutettu.

Rakennuksesta huokuu hyvällä tavalla menneisyys nykyaikaisia matkailijan vaatimuksia unohtamatta.

Hotelli Vanha Rauma löytyy osoitteesta: Vanhankirkonkatu 26, 26101 Rauma.

  1. Keskisen Suomen tukikohta

Jyväskylän keskustan tuntumasta Seminaarinmäeltä löytyy The Local Culture Hostel & Café. Vuonna 1851 rakennettuun vanhaan vilja-aittaan rakennettu hostelli tarjoaa keskeisen sijaintinsa lisäksi miellyttävää majoitusta ja kahvilan jossa herkut ovat suussa sulavia.

Romanttinen Wivi huone.

Hostellin jokaisen huoneen sisustuksen innoittajana ovat ollut suomalainen luonto sekä paikalliset ilmiöt. The Local Culture Hostel on mainio vaihtoehto perinteisimmille hotelleille!

The Local Culture Hostellin kahvila.

Hostellin osoite: Seminaarinkatu 32, 40100 Jyväskylä.

  1. Tyylikästä asumista

Tampereen ydinkeskustassa TK City Homes tarjoaa skandinaavisen raikkaita huoneistoja matkailijan tukikohdaksi. Huoneistot sijaitsevat ideaalisessa paikassa Tampereen rautatieasemaa vastapäätä. Vanha vuonna 1896 rakennetun kivitalon metrin paksuiset seinät pitävät mahdolliset häiritsevät ulkoäänet loitolla.

Kuva: TK City Homes.

Täydellisesti varustellut huoneistot sopivat erityisesti suuremmalle perheelle joka haluaa viettää aikaa yhdessä kodinomaisesti.

Kuva: TK City Homes.

TK City Homes: Hämeenkatu 2, 33100 Tampere.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply