• Matkatarjoukset:
Valikko

Home sweet home ♥

No OKEI… huijasin,  jos oikea kotikatu olisi ollut tuon näköinen niin ois Samppa kuullut kunniansa ja täältä olisi lähdetty suber nopealla maitojunalla kotio päin…

tässä siis kuvia OIKEESTA kodista

olohuone

olohuone toisesta kulmasta

makuuhuone

vierashuone

ja tällänen yllätys mua odotti kun saavuin ”kotiin”

aawwwww <3

sydänpalloja ja lemppari kiina-karkkeja

keittiö

kaasuliesi + uuni

Olin jo ihan täpinöissäni että JEE UUNI, pääsen leipoon mokkapaloja ja kaikkia muita herkkuja… EIKU siinä kaasulieden alla onkin astioiden kuivasuuni, siis MIKÄ? siis kyllä tollanen tosi ”kätevä” uunilta näyttävä kuivauslaite, ilman tota laitetta en oiskaan selvinny. Ei auta kun vetää se taikina sitten raakana, joten Mokkapalataikina övereitä odotellessa 😮

”THE UUNI”

vessa

näkymää

että tällänen luukku.

5 vastausta artikkeliin ”Home sweet home ♥

 1. heii hepa!! tätä on ootettu, että päästään seuraan sun kuulumisia!:) Ehdittiin jo pelästyä ton ekan päivityksen kuvia, että tollasessako paikassa sää oikein asut:D mutta hyvältä näyttäää nää kuvat ja wow kuinka korkeet näkymät!:) ajateltiin tyttöjen kanssa lähettää sulle kuvia ja s-postia kunhan vaan reeneiltä ehditään:D! toivottavasti lahja on ollu kovassa käytössä ettet oo päässy meitä unohtaan!:) voidaan paremmin kertoo reeni ja vapaa-aika kuulumisia sitte sähköpostissa!
  päivittelehän ahkerasti!
  ISOHALI <3:llä kefeidit

  • JOO, lähettäkää, haluan ehdottomasti raporttia kaksosten ja AK pippaloista kuvien kera, sekä kisa valmisteluista, erityisesti puvusta ja varsinkin kisojen jälkeen mega raporttia. Ärsyttää ihan suunnattomasti että täällä on blogspotti blokattu. Koru on ollu kovassa käytössä ja se on tämän hetkinen rakkauskoru<3 ja hyvin hyvin tärkeä. Ja kertokaahan Maijulle ja Juujulle paljon terkkuja.

   • IHANA KUULLA HEIDI!♥ kisakausi lähenee niin kyllä alkaa ikäväkin syntyy vielä enemmän! just tänää saatiin maijulta sun kiina-strasseja, ja löydettiiinkin sieltä hyvän värisiä mitkä sopii just meidän pukuu!:) ja raporttia tulee iha varmasti!! yritetään tossa viikonlopun aikana väsätä vähä fiiliksiä alkavasta kisakaudesta ja synttäreistä+ tietenkin kuvia:D ja kisoista varmasti saat kuulla oikein olan takaa, että miten on menny:D
    ja maijulle ja juujulle meni terkut perille!:)

 2. Kyllä on luksuskämppä! Anteeksi tyhmyyteni, mut missäs päin on Changshu? Itse asustelen Pohjois-Yunnanissa Xidangin pikkukylässä. Olen etsiskellyt muitten Kiinassa asuvien suomalaisten blokeja. Kiva seurailla erilaisia Kiina-kokemuksia suomalaisvinkkelistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>