Altaalla kaikki hyvin (+ Fb-arvonta!)

Olemme perillä Kroatiassa, aivan sen pohjoiskärjessä Istrian alueella, Umagin kaupungin kupeessa. Ajokilometrejä takana Saksasta lähdön jälkeen noin 2600 [Edit: 1600] ja matkaa taitettiin yhteensä kolmella yöpymisellä.

Matkalla nähtiin toinen toistaan huikeampia maisemia, joita on mahdotonta tallentaa kameralla samalla tavalla kuin ne voi tallentaa mielen kuvanauhalle. Instagramista voi kurkata muutaman, mutta siis mm. näitä vuoria katsellessa tuntuu kuin sydän pakahtuisi.

Autoilu lasten kanssa meni kokonaisuudessaan ihan kivasti. Pisin ajopätkä taitettiin osittain yöaikaan, jolloin takapenkiltä kuului muutaman innostuneen tunnin (Oooo, onpa pimeää! Ooooo, onpa kauniita valoja!) jälkeen lähinnä tuhinaa.

Italian Alpeita, Dolomiittejä ylittäessä serpenttiinitietä riitti useampaan kertaa vuorta ylös ja vuorta alas. Korkeimmillaan käytiin yli 2200 metrissä ja viimeisessä isossa laskeutumisessa Reetalla iski huono olo takapenkillä. Tähän oltiin kuitenkin varauduttu, joten salamannopeasti koppasin etupenkiltä käsin pikavalinnassa olleen pussukan ja paperia ja suuremmilta vahingoilta vältyttiin.

Jahka täältä kotiudutaan, kirjoittelen mielelläni tarkempia matkajuttuja ja vinkkejä automatkailuun. Jos tulee jotain toiveita mieleen, otan niitä mielelläni vastaan!

Seuraavat kaksi viikkoa on kuitenkin luvassa suurinpiirtein tätä:

Ai niin, lupaamani kilpailu – tai no arvontahan se on – löytyy nyt blogin Facebook-sivulta. H niin kuin Hausfraulla on jo pitkälti toista sataa tykkääjää sivulla, ja jahka täydet 300 on täynnä, arvotaan Amazonin 50€ lahjakortti kaikkien tykkääjien kesken! Koska en yleensä tykkää ”jos tämä juttu kerää X tykkäystä Y mennessä” -tyyppisistä virityksistä, mitään kummempaa aikarajaa tuolle 300 täyttymiselle ei ole. Tai no on yksi aikaraja: lahjakortti on voimassa 10 vuotta.

Mutta nyt, seuraavat pari viikkoa blogin puoli on tosiaan varmasti tavallista hiljaisempi, varsinkin kun kämpän netti ei ole kovin vikkelä. Facessa ja Instassa siis enemmän elämää lähiaikoina!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply