VIEW POST

View more
Yleinen

10 matkakuvaa vuosien varrelta

By on tiistai, kesäkuu 20, 2017

Tänään on satanut koko päivän vettä.  Lasten kanssa sadepäivät ovat aina pieni arvoitus, välillä sujuu kivasti, ja välillä tuntuu että pikkuväki hyppii seinille kun ei pääse ulos. Tämä sadepäivä on sujunut aika mukavasti, ja intouduttiin katselemaan lasten kanssa valokuvia. Kun sain pienimmät päikkäreille, ajattelin tarttua Paula Gastonin Viinilaakson viemää…


VIEW POST

View more
Kaksin matkassa Kaupunkilomat

Ällöromanttista? – Illallisristeily Tonavalla

By on maanantai, kesäkuu 12, 2017

Jos haluatte kokea Budapestissa ihanan romanttista hömppää, niin suosittelen ehdottomasti Legenda Sightseeing Boats- yhtiön Candlelit Dinner Cruisea.  Yhtiön sivuilta löytyy kahdenlaisia risteilyjä, riippuen haluatko ruokailla laivalla, vai katsella vain nähtävyyksiä. Varasin meille paikat illallisristeilyltä (sis. ruuat) pari viikkoa etukäteen, ja hyvä näin, laiva oli nimittäin viimeistä pöytää myöden täynnä.

[caption…


VIEW POST

View more
Kaksin matkassa Kaupunkilomat

Kokemuksia Budapestin majapaikastamme – Hotel Rum

By on torstai, kesäkuu 1, 2017

Tupsahdimme keskelle katuvilinää syvältä maan alta, Kálvin Tér- metroaseman syövereistä. Silmiemme totuttua kirkkaaseen auringonpaisteeseen, ja hetken aikaa sijaintiamme kartan avulla navigoiden löysimmekin tiemme majapaikkaamme.

Hotel Rum sijaisee mukavalla paikalla pienen sivukadun varrella, joten liikenteen melu on vähäistä. Metroasemat löytyvät läheltä, ja kävelymatkan päässä ovat oikeastaan kaikki tärkeimmät Budapestin nähtävyydet. Lähistöltä…


VIEW POST

View more
Kaksin matkassa Kaupunkilomat

Matkapäiväkirja Budapest, päivä 3/3

By on sunnuntai, toukokuu 28, 2017

Budapestin sunnuntaiaamu valkeni aurinkoisena. Kävimme vielä kiireettömällä aamupalalla, jonka jälkeen pakkasimme tavaramme ja kirjauduimme ulos hotellista. Jätimme laukut kuitenkin vielä hotellille säilöön, sillä lentomme kohti Helsinkiä lähtisi vasta illalla, ja meillä oli koko päivä aikaa kierrellä Budapestissa.

Koska Budapestissa oltiin, halusimme käydä ainakin yhdessä kylpylässä, sillä juuri niistä kaupunki on…

JohannaK
JohannaK

Kroonisesta matkakuumeesta kärsivä kolmen lapsen äiti suunnittelee ja toteuttaa reissuja joko kahdestaan aviomiehen kanssa tai koko perheen voimin. Juttua myös jo tehdyistä matkoista. Tervetuloa mukaan!

Etsi Blogista
Follow Us
Facebookinstagram
Arkistot
Instagram Slider
Kategoriat
Sharing
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Facebookinstagram