Tammikuu

January 10, 2017

Yh. Tammikuu on vuosien maanantai. Miten aina tuntuukin, että se vaan matelee ja elämänlaatu on pohjamudissa. No, kevättä kohti mennään. Tänään menin takaisin kouluun ja kuulkaas viimeisiä viedään! Tänä keväänä käyn viimeiset kurssini ja työstän opinnäytetyötä, ja sitten pitäisi valmistua. Ihan hullua. Tuntuu, että vasta aloitin koulun, ja nyt se on jo ohi. Silloin koulun alkaessa oli se kiva tunne, että on muutamaksi vuodeksi tekemistä ja tavallaan taloudellinen tilanne edes jotenkin tuettu (kiitti Kela), mutta nyt edessä on tulevaisuus… Eikä mulla ole aavistustakaan millainen siitä muodostuu.

Musta tuntuu, että oon seilannut koulun läpi suhteellisen helposti. Tiedä sitten, mitä se kertoo minusta. Joko oon mennyt sieltä missä aita on matalin, tai koulunkäynti on vaan mulle helppoa 😀 Suosin jälkimmäistä, koska on tässä tullut nähtyä vaivaakin arvosanojen eteen (paitsi joidenkin pilipalikurssien joista ei ole mulle ollut mitään muuta hyötyä kuin opintopisteet). Mä olen aina tykännyt käydä koulua. Siinä mielessä harmittaa, että kohta tämä on ohi.

Kesäksi ollaan suunniteltu aivan mahtavan eeppinen reissu, josta kerron teille enemmän ensi kuun puolella, kunhan olemme varanneet lennot. Sen jälkeen voidaan toden teolla alkaa suunnittelemaan matkaa ja kun on lennot, niin se on varmaa ja voi sen suhteen hengähtää. En oikeasti malta odottaa että pääsen jakamaan tämän teidän kanssa!

Nyt hyvää viikkoa kaikille! Muistakaahan käydä kurkkaamassa mun rinnakkaisblogia täällä. Tämä blogi jatkaa todennäköisesti pääasiassa suomeksi tästä lähin, kun tuo toinen on sitten englanniksi. Sori tää ääretön seilaus. Uuteen nousuun!

iira

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply