New Year’s Eve

Uusi Vuosi vaitui jo aikapäivää sitten, mutta tästä piti tehdä ihan oma päivitys!

Päivä alkoi n. 10-11 aikaan pannukakkuaamiaisen merkeissä. Alakerrasta saa kolme pannukakkua, siirappia (ilmeisesti?!) ja kermavaahtoa kolmella dollarilla. Vain parasta aamupalaa vuoden viimeiselle päivälle!

About tollaselle ne pannukakut näytti..

Aamupalalta jatkettiin lähimpään ”bottle shoppiin” ja ostettiin tottakai kuplivaa ja iiihan vähäsen viinaa näin aloittelujuomiksi. Sitten takaisin hostellille jäätämään. Bilevaatteet ja meikit piti olla valmiina joskus viiden kuuden aikaan (tämän jälkeen juomista parvekkeella) ja yökerho ”Fridays” oli suuntana joskus seitsemän kahdeksan aikaan. Serina oli kuullu jostain, että 20 aikaan illalla on kanssa isot ilotulitukset ja päätettiin sitten suunnata yökerhoon jo noin aikaseen. Ei me ainakaan nähty ilotulituksia ennen kun 12 aikaan..Uuden vuoden juhlintojen takia melkein jokaiseen yökerhoon/baariin oli sisäänpääsymaksut ja Fridays rokotti tässä kohtaa kukkaroa $30. Juomat oli aika normaali hintasia – schooner heavy kaljaa n. $5.

Näköalan perusteella ei yhtään pahempi paikka, eikö? Ilotulitukset oli abouttiarallaa tossa sillan yläpuolella.
Juhlittiin sitten tuolla yökerhossa vähän päälle kahteentoista ja sitten suunnattiin takaisin hostellille vaihtamaan korkkarit converseihin ja suunnattiin alakerran Down Under Baariin. Tuolla baarissa ei oo mitään väliä, että mitä on päällä, kuinka kännissä tai kuinka sekasin on, mutta sinne pääsee aina sisään…ja sen takia siellä on aika usein ihan ihme porukkaa sisällä. Noh, joka kerta kun mennään baareihin täällä, lähetään korkkarit jalassa ja laitettuna, mutta joka kerralla päädytään Down Underiin converset jalassa (blogin nimellä ei sitten oo mitään tekemistä ton baarin nimen kanssa, hassu sattuma:D).
Mulle tuli kyllä semmonen tunne, että uusi vuosi Suomen tapaan ois maistunu paremmalle. Mökki, kiva kaveriporukka, sauna, ruokaa ja juomaa, mummin tekemät villasukat, reiskat, OnePiece päällä (oon haaveillu tommosesta jo vuoden, mut ne on aika kalliita ja niitä ei aikasemmin saanu kaupoista, vaan ois pitäny netistä tilata), valahtaneet ripsarit liiallisen nauramisen seurauksena, hiukset pörössä ja omia ilotulitteita (ne on laittomia Australiassa :F). Ei mitään laittautumista ja stressiä siitä, että ”pysyykö mun rajaukset paikoillaan”, ”tappaako nää korkkarit mun jalkojen päkiät ennen illan loppuiltaa” yms. :D Tää voi sitten olla vinkkinä kaikille mun kavereille.. Vuokatin ja Tahkon mökit menee kun kuumille kiville vuoden vaihtumisen aikoina?!
Nyt vaan sitä maailmanloppua odottelemaan!
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta kohteessa New Year’s Eve

 1. Kirsi Kirsi sanoo:

  Viimeksi ei onnistunut kommentin lähetys, kokeillaanpa uudestaan… ihan yllätyin, kun oli tullut uusi päivitys! Hassua, että Suomen uusi vuosi olisi parempi, no way, unohditte pakkasen, jään, pimeyden ja mitä vielä. Villasukat ja reiskat voittaa korkkarit, no joo, mutta en olisi uskonut kuulevani sitä (vielä) Roosan blogista ;) Sinänsä lohdullista, että Suomi sai taas pisteet kotiin! <3

 2. Teresa Teresa sanoo:

  Olen ensi uutena vuotena Sydneyssä. Olisiko teillä vinkkiä missä uutta vuotta kannataa olla vastaanottamassa, niin että ilotulituksen näkisi. Tuossa teidän kuvassa on mukavan näköinen terassi, mikähän paikka lie?

  • roosa sanoo:

   heippa!
   kyseinen kuva on siis ”fridays” -nimisesta yökerhosta Brisbanesta :) Sydneyssä koko Oopperataloalue on aivan täynnä uutena vuotena, mutta yleensä sinne kaikki Sydneyssä olevat suuntaavat :) voit jopa ottaa uuden vuoden risteilyn, niin pääset näkemään ilotulitukset laivasta. Australia Day (26.1.) on kanssa iso juhla Sydneyssa ja silloin kannattaa ehdottomasti suunnata Bondi Beachille :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>