Takaisin ruotuun. Mahdollisesti.

Mulla on koneella keskeneräinen postaus siitä kun neiti täytti kolme kuukautta. Joulun aikaan alotin postausta joulutunnelmasta jota oli tänäkin vuonna vaikea löytää. Uutena vuotena kirjotin Suomesta ja miten hassua on aussi joka ei oo koskaan nähny lunta ja jonka kanssa kävelyllä käynti on sama kun kolmevuotiaan lapsen koska jokainen jäätynyt lätäkkö piti huolella tutkia. Helmikuussa alotin kirjottamaan lentokonematkustamisesta lapsen kanssa, olinhan selvinny kunnialla Suomeen ja takasin. Helmikuussa kirjotin myös äitiystävien tärkeydestä. Nyt on kesäkuu, mun pieni koalavauva joka nukku 20 tuntia vuorokaudessa on vaan kaukainen muisto ja sen tilalle on tullut ylivilkas 9kuukautinen ikiliikkuja jolla on niin kiire joka paikkaan, että otti eilen ekat askeleet (kyllä, äärettömän ylpeä äiti täällä)

Viimenen puol vuotta on menny ihan hujauksessa. Kuukaudet kuluu ja mitään ihmeellistä ei tapahtu. Tai tapahtuu, kun pieni ihminen oppii kasvaa, mutta pienessä sumussa tää elämä silti menee. Mun parisuhdeviisumi jota hain melkein kaks vuotta sitten hyväksyttiin viimein joten nyt saan ihan oikeesti asua ja elää täällä eikä tarvitse hakea lupaa joka kerta kun aikoo poistua maasta.

Yleisesti ottaen kaikki menee älyttömän hyvin. Tyttö on ollu terve ja just yks päivä tiedustelin varovaisesti äitiryhmässä että onko meissä jotain vikaa kun ei olla kertaakaan oltu lääkärissä muuten kun rokotusten yhteydessä. Otanko tän äitiyden jotenkin liian rennosti? En tiedä vieläkään vastausta. Lentämisestä voin ehkä kirjottaa uudestaan heinäkuussa kun lennetään tytön kanssa kahestaan Suomeen. Saa nähä oonko vielä sitä mieltä että se on helppoa ja ettei sitä kannata turhaan stressata. Oon henkisesti varautunu siihen että oon vuorokauden putkeen hereillä ja nukun sitten suomessa kun on innokkaat isovanhemmat auttamassa.

Suomen jälkeen yritän löytää töitä. En oo ihan varma vielä miten järjestän päivähoidon, koska päivähoito maksaa täällä kahdelta päivältä saman verran kun Suomessa maksaa koko kuukausi (enkä edes liiottele) mutta toivottavasti löydän jotain iltapainotteista, että anoppi ja mies voi olla tytön kanssa. En tiedä johtuuko se tästä alkaneesta talvesta kun suunnitellaan taas talon ostoa pohjosemmasta siinä missä kolme kuukautta sitten valkkailin vielä talopaketteja, että voidaan pysyä täällä ja rakentaa talo. Kuka tietää mitä tapahtuu siis. Mä oon melko zeniläisessä tilassa että niin kauan kun mulla on meidän pieni perhe ympärillä ja kasassa niin mulle on ihan sama missä asutaan. Kaikkeen sopeutuu ja kaikesta selviää.

Nyt oon tätä postausta kirjottaessa kehittäny hienon suunnitelman että iltapäivisin on mulla tunti ihan omaa aikaa jossa saan sulkeutua työhuoneeseen kaksin tietokoneen kanssa ja päivittää blogia tai lukea muiden blogeja… ja salaa kattoa roskasarjoja ruudusta (VIETTELYSTEN SAARI !! Mun oli pakko ottaa ruutu+, koska oli pakko nähdä jaksot heti eikä vasta viikon päästä.) Täytynee esitellä tää idea myös miehelle, että se voi sitten patistaa mua tähän.

Katsotaan mitä tästä tulee…

KYSYMYS! Miten teidät lukijat tavoittaa parhaiten? Siis että voin mainostaa että uus postaus on tullu? Blogin facebook-sivulle päivitän aina kun uus postaus on tullu mutta onko joku joka ois parempi? Mä oon lukenu blogeja viimeks sillon kun blogilista vielä toimi :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

57 Comments

 • Reply Sirpa keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 07:00

  Jee! Postaus! Oon myös miettinyt, että olenko liian ”rento”. Kun kerron mammoille, että ”poju on oksennustaudissa”. Kysytään heti, että ”kävittekö tohtorilla”. ”Öööö…ei? Elossa on yhä tuo lapsi”.

  Mies tosin on hysteerisempi. Kun poju teki alahampaita ja piti kieltä ulkona, google oli kertonut, että kyseessä on selvä aivovamma!!

  Pojun pallit on myös ns. nappimallia, eli aika pienet. 😅 Google kertoi, että kivekset ovat voineet jäädä vatsalaukkuun! (????)

  Arvatenkin mies ei itse tietenkään soittanut asiasta neuvolaan, vaan mun piti. 😂😂😂

  • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 07:18

   Juu meillä mies halus kans lähtee ensiapuun kun tytöllä oli nuha. Sain vakuutettua että välillä niille tulee nuha ja että se ei ole vaarallista. Google on vaarallinen :D

 • Reply AlisaA keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 07:13

  Ihanaa, että oot palannut! Mua ei haittais kyllä yhtään mitkään tb postauksetkaan esim miehestä joka näkee ekaa kertaa lunta. Kuulostaa meinaa hauskalta!! 😃

  • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 07:34

   Mä ajattelin että kirjotan jonkun postauksen Suomesta, täälleen puol vuotta myöhässä, mutta jos vielä jotain muistais :D

   • Reply Johanna keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 11:37

    Kirkota!!!!:D

 • Reply Laura keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 07:38

  Jee oon oottanu sun postauksia! :) Ja joo ehdottomasti postausta lapsen kanssa lentämisestä! Me ollaan lentänyt esikoisen ollessa 2,5v, mutta elokuussa ois tiedossa kaks 4h lentoa kolmen lapsen (5v, 2v, 1v) kanssa, joten kaikki vinkit on tarpeen :)

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:07

   Apua, luulen että sun pitäis antaa mulle vinkkejä! Lennätkö yksin vai onko mies apuna?

 • Reply Linda keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 09:13

  Itse asiassa tää sun uusin teksti bongahti Muotiblogi.fi sivuston feediin! :) Sitä kautta itse seurailen monia blogeja.

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:06

   ai sellanenkin on :D hyvä!

 • Reply Eve keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 09:51

  Jee!!!! Kyllä facebookissa uuden postauksen mainostaminen on ainaki tosi kätevää, myös instassa. Riippuen myös siitä, et kummassa enempi seuraajia. Onnea viisumin johdosta! ☺

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:06

   ehkä tungen ilmotuksen varmuudeks molempiin :D

 • Reply Hanna keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 10:24

  Parasta aamulukemista pitkään aikaaan! Olen niin kaivannu tota sun rehellistä ja hauskaa kirjoitustyyliä <3

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:06

   aww kiitos :))

 • Reply Reetta keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 10:36

  Jeeee oot takas! Ite tykkään eniten ig:n kautta kuulla uusista postauksia!

 • Reply Rosa keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 11:02

  Instasta itse bongasin tämän postauksen, joten toimii siellä ainakin! :)

 • Reply Maria keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 11:22

  Facebookia en enää käytä, mutta Instagramista huomasin päivitysuutisen :)
  Muakin kiinnostaa myös vanhemmista tapahtumista (esim. viime talven Suomen visiissi) lukeminen. Ja mitkä aiheet tahansa, otan kaiken ilolla vastaan :) Kiva, että taas kirjoittelet ja onnea tytön ensiaskelista! :)

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:05

   kirjottelen jotain Suomesta, täytyy katella vanhat kuvat läpi jos se virkistäis muistia…

 • Reply Laura keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 11:56

  Instagramista ainakin mä bongasin, että postaus on ulkona :) pitkään kävin aina täällä kurkkimassa oisko eloa, mutta nyt ei oo hetkeen tullut käytyä, hyvä siis että ilmotit instassa! 👌 mua kiinnostais myös suomi-postaus! Ja toivon ettei tuu nelly-mainoksia vaan ois oikeesti kiva kuulla kuulumisia :)

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:04

   Joo mä ajattelin että parempi laittaa jokaiseen maholliseen someen, että edes joku löytäis tänne, en ajatellu että kukaan jaksaa enää käydä tarkistamassa josko päivityksiä on tullu…

 • Reply Ansu keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 12:29

  Ihanaa Meri et kirjotat taas. Mie seuraan blogeja bloglovinin kautta :)

 • Reply Maria keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 12:42

  Ihanaa uus postaus!!! <3 sua on niiiiin kaivattu. Mitä tulee uudesta postauksesta kertomiseen niin omalla kohdalla parhaat kanavat on varmastikin bloglovin, instagram ja snapchat (josta tänkin bongasin)

 • Reply iituliina keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 14:29

  Jes, oon oottanut tätä!

 • Reply sara keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 14:40

  Tätä on odotettu! Jee! Oon käyny aina vähän väliä tarkistamassa et oisko uutta postausta. Nyt mun odotus palkittiin! Ja mä ehdottaisin että mainostaisit vaikka instassa kun uusi postaus on tullut? Sieltä mä tämänkin postauksen bongasin :) Mä en kestä miten söpö teijän tyttö on. Ihana virnistys tossa keinukuvassa :D

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:03

   Joo insta taitaa olla aika iisi! Sinne siis :)

 • Reply Lotta keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 14:48

  Jeeeee!! :)

 • Reply E keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 16:10

  Mun mielestä ig:ssä mainostamalla huomaa parhaiten uudet postaukset. Facebook alkaa olla jo vähän last season 😀

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:03

   mä oon ikuinen facebook -addikti :D Mut siel kyl tulee päivitykset aina vähän hassusti :(

 • Reply Katie keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 17:03

  Mä lupaan tsempata sua nyt jatkuvasti et näitä postauksia tulee! ❤️ Ehkä se on auttanut et mä olen käynyt töissä niin sulla on aikaa blogille eikä mahdollisuutta laittaa toiselle äidille viestiä!!! 😂

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:02

   No ei mulla oo muuta vaihtoehtoa kun alkaa kirjottaa kun sä et ehi juttelee mulle kun oot töissä 😂

 • Reply Leila keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 17:54

  Jee täällä ollaan odoteltukin uusia postauksia!! :)) ihanaa!

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:00

   täältä pesee! :)

 • Reply Taru keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 18:19

  Oh postaus! Snäpistä tuli tämän postauksen ilmestyminen ekana bongattua ;)

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:00

   toivoinkin että edes joku lukija bongais sen sieltä! :)

 • Reply lillamy keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 18:49

  Jesjesjes, oonkin miettinyt miten teillä menee! :D Vitsi, miten teidän pikkuinen on kasvanut tänä aikana ja ottaa jo askeleitakin! Ja hän on niiin suloinen <3 JA mahtavaa että sait viisumin!

  Ootan jo innolla sun seuraavia kirjoituksia, kaikkea hyvää teille!

  Ja niin joo, mä seuraan bloglovinin kautta ja sitä kautta näkee heti kun on tullut uusi postaus :)

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:00

   Okei no hyvä että päivittyy blogloviniin! :) Juu ei toi oo enää yhtään pikkunen, en ymmärrä miten on kasvanu noin isoks :(

 • Reply Julia keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 19:10

  Tervetuloa takaisin :) mä seuraan sun blogia bloglovinin kautta (hitsi et kaipaan blogilistaa) ja välillä kurkin myös sun instagramia, joten sielläkin voi ilmotella!

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 09:59

   blogililsta oli ihan huippu! Mä en bloglovinia oo koskaan oikein oppinu käyttämään :(

 • Reply Milla keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 19:55

  Mahtavaa että oot takaisin blogin ääressä! 😊 On pitänyt aina välillä käydä kurkkimassa josko ois tullut postausta 😄 Mutta parhaiten uuden postauksen varmaan huomaisi instan kautta, kun siellä tulee kuitenkin seurattua 😊
  Täällä jäädään odottelemaan uusia postauksia!

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 09:58

   Instaan siis päivitystä aina :)

 • Reply milla keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 21:54

  Kiva jos meinaat alkaa kirjottelemaan enemmän! Sun blogi on ollut mun suosikki jo vuodesta ööö 2009? 😲 Vai koska alotit Rules by Nicolen? 😁
  Vieläkin oon ihan intona jos nään että uus postaus on tullut!
  Meillä on teidän tytön ikäiset kaksospojat (jotka ei vielä toistaiseksi kävele 😆, uskon että sulla puuhaa riittää vauvan kanssa tällä hetkellä!!!!) niin on senkin vuoksi kiva seurailla teidän elämää 😊
  Ja tohon sun kysymykseen niin itse seuraan blogeja bloglovin’in kautta mutta nykyään tulee kyllä instagramista ihan ekana bongattua jos blogi on päivittynyt 😊

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 09:58

   Mä aina välillä mietin että miten ihmeessä pärjäisin jos noita termiittejä oliskin kaks! Tai kun toisen löytää niin toinen on hukassa. :D Tsemppiä teille, toivottavasti teillä odottais vielä hetken ennen kun alkaa kävelemään :D

 • Reply Suvi keskiviikko, kesäkuu 7, 2017 at 23:28

  En voi puhua kuin omasta puolestani, mutta facebookin kautta yleensä ekana olen nähnyt uudet postauksesi ja jos se tulee missattua, niin sitten instagramista.

  Tosi kiva kun palasit linjoille, oon niin odottanut sun postauksia! 😊

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 8, 2017 at 09:56

   Kiva kun löysit taas tänne! :)

 • Reply Jenni torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:43

  Mää seuraan blogeja bloglovinissa, kaikista helpoin kun kaikista uusista postauksista on ilmoitus siellä :-) Jee kiva ku oot takas!

 • Reply Ninnu torstai, kesäkuu 8, 2017 at 10:46

  IG.

 • Reply noora torstai, kesäkuu 8, 2017 at 18:08

  Jee, tätä on odotettu! :)<3 Bongasin Facebookista, että uusi postaus on tullut. Seuraan sun touhuja myös IG:ssa ja Snapchatissa ja blogisi on Bloglovinissa seurannassa. Mulla on siis monta väylää saada tietoa. :D

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 9, 2017 at 03:41

   okei no hyvä, ehkä joku väylä siis aina tavottaa! :)

 • Reply Maiju perjantai, kesäkuu 9, 2017 at 09:58

  Instasta bongasin uuden postauksen :) Meidän nuorempi on samanikäinen kuin teidän tyttö niin kiva lukea teidän kuulunisia ja varsinkin, kun twistinä on pienet kulttuurierot :) Että kiva kun tuli uutta postausta pitkästä aikaa!

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 9, 2017 at 13:48

   Kiva kun löysit tänne taas!

 • Reply Heli lauantai, kesäkuu 10, 2017 at 23:02

  Ihanaa! Oon oottanu tätä! Mä ainakin löysin tänne tosi hyvin kun tää on mun selaimen suosikkikansiossa, samassa missä useimmin päivittyvät ja avaan kaikki aina kerralla.

  • Reply Meri sunnuntai, kesäkuu 11, 2017 at 10:22

   hyvä hyvä :)

 • Reply 238 torstai, kesäkuu 15, 2017 at 03:40

  Itsekin olen lentamassa vauvelin kanssa (tulee olemaan 10kk kun lennetaan) heinakuussa Melista Hong Kongin kautta Suomeen! YKSIN. 23tuntia. En kylla yhtaan tieda miten tulen selviamaan, kun joudun molemmat lennot lentamaan vauva sylissa. Kaippa tassa taytyy jonkinmoisia selviytymisvinkkeja alkaa lukemaan, miten selviytya moisesta. Ylemmat voimat auttakoon meita. :–D

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 15, 2017 at 05:17

   Koska lennät? Mä lähen täältä vissiin 10. 🤔 täytyy vaan ajatella että se loppuu joskus.. hong kongin kentällä saa vissiin vuokrata rattaita, mutta mä yritän selvitä pelkän baby carrierin voimin..

 • Reply 238 torstai, kesäkuu 15, 2017 at 07:51

  5.7 lennetaan, ajattelin itekkin ottaa baby carrierin mukaan. Jos auttais vahasen. 😊Houkutteli ostaa babyzen yoyo kaytettyna/vuokrata, kun sen saa ottaa kuulemma carry-oniks. Mutta tuskinpa viitsin, yritetaan carrierilla selviytya. Ajattelin myos hatatapauksessa, (jos muut lelut ei kelpaa) etta annan vaaville tabletin, oon ladannut baby sensory appin lentoa varten, vauva voi sormella liikutella kaloja ja samalla se lukitsee muut toiminnot, eli vauva ei paase kasiksi muihin tabletin toimintoihin.

  Tsemppia reissuun! :)

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 15, 2017 at 08:06

   Kirjotin sulle jo yhen vastauksen mutta se katos 🙄 tai sit tulee kahesti.

   Mä oon yrittäny metsästää yoyoa mutta en oo nähny meillä päin 2nd handina. Mountain buggyn nanon sais kai kans joihinkin lentoyhtiöihin carry onina. Mutta luultavasti finnair ois sit just se poikkeus 🙄🙄 ebayssa on (aussimyyjä viel) rip off versio yoyosta $150, mutta en taida vaivautua 🤔
   Täytyy katella tota sensory appia! Mulla on jotain ficher pricen lasten appseja jotka on kuulema hyviä. Lisäks muutama jakso baby jakea ja teletappeja ladattuna.. ehkä se siitä! Tsemppiä!

 • Reply heidi tiistai, kesäkuu 20, 2017 at 14:02

  jeee! oot palannut :)

  • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 21, 2017 at 08:57

   Mahdollisesti 😉

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post