monday funday

Maanantai! Mä en tiedä mitä viikonlopulle kävi. Oltiin lauantaina koko päivä liikenteessä, oli parit synttärit joihin piti osallistua. Hyvä puoli täällä maalla asumisessa ja siinä että kaikki ”yöelämä” sijottuu näille erilaisille klubi-taloille voi sielä riekkua myös näin raskaana ollessa. Kun asiakaskunta on sekotus vanhoja ja nuoria ja yhtään humalaisemmat asiakkaat poistetaan tiloista, niin ei haittaa ollenkaan olla mukana. Suomessa ei tulis mieleenkään lähteä baariin juomaan vettä. Tosin täällä kotiin lähtö on yleensä 22-23 viimeistään.

Eilen jumitettiin aamu himassa, katottiin surffausta ja sen jälkeen lähettiin kaverille syömään pizzaa ja kattomaan leffoja. Tultiin kotiin ja mentiin nukkumaan. Oon nukahtanu ehkä kymmeneltä, heräsin viideltä aamupalalle poikaystävän kanssa ja kun se lähti töihin niin ajattelin että köllin vielä hetken sängyssä ennenku puen päälle ja lähen lenkille. Nukahdin, heräsin puol ykstoista ja oli ihan liian kuuma lähteä lenkille. Onneks tulee talvi, niin loppuu tää kuumuus. Täällä on ollu joku kaikkien aikojen lämpimin syksy. Sitä ajattelee että on jo lähes talvi, pukee farkut ja neuleen päälle, menee ulos ja totee lämpötilan olevan yli 30. Ei siinä muuten, mutta en mahu oikein mihinkään mun shortseihin enää. Mulla on erilaisia nappi-ponnari virityksiä shortseissa että ne pysyy ylhäällä.

Mua alkaa turhauttaa ku en tunne vielläkään ipanan potkuja. Oon viikolla 21 ja tuntuu että kaikki muut mun mamma fb-ryhmässä on tuntenu potkut jo yli kuukauden. Luulen että se potkii vaan mun rakkoa, koska joudun käymään vessassa noin kaks kertaa tunnissa ja muuten on ihan kiltisti. Tunnen vauvan siinä mielessä, että tiedän kyllä missä se millonkin hengailee. Nyt on alkanu sellanen ei nyt epämielyttävä, mut outo paine aina sillä puolella vatsaa mihin tyyppi on millonkin majottautunu. Eniten se suosii paikkaa jossain just alimpien kylkiluiden alla, niin että tuntuu koko ajan että sielä on jotain ylimäärästä. Yöt se nukkuu mieluiten vasemmalla puolella, epäilemättä siks että Pee nukkuu vasemmalle musta, ja ipana on valinnu suosikkinsa jo nyt.

Perjantain lääkärissä ei ollu mitään ihmeellistä. Käytiin läpi mun ultra, totes että vauva on vähän pieni, mutta ei mitään hätää, kyllä se kasvaa. Ilmotti että ens kerralla hoidetaan mulle lähete sokerirasitustestiin ja varovasti kyseli suostunko ottamaan hinkuyskärokotteen ja onkohan lähipiirille kans ihan ok ottaa se. Kyseli myös että pystynkö mä syömään jo, kun paino ei oo vielläkään lähteny nousemaan, mutta eiköhän se vielä ehdi. Housut ei mahu jalkaan ja jouduin ostamaan rintsikoihin sellasen jatkopalan että saan ne kiinni mutta paino pysyy silti samassa. Tosin en oo erityisen laiha koskaan ollukkaan, joten ei sen niin hirveesti tarvi noustakkaan.

Mun pitäis viimeistellä ipanan huoneen maalaus, koska mun tilaamat kalusteet pitäis saapua parin viikon päästä ja haluun sitä ennen pesettää sen huoneen kokolattiamaton (yäk) Mä en voi sietää tätä aussien kokolattiamattokulttuuria. Oon jo ilmottanu, että sitten kun ostetaan talo, niin sieltä revitään jokaikinen kokolattiamatto helvettiin ja korvataan puulla tai laminaatilla. Mulla oli ihan kauhee ongelma noiden kalusteiden kanssa. Kävin kattomassa muutamassa kaupoissa ja kaikki pinnasängyt oli ihan uskomattoman rumia tai sitten jos ne oli ”skandinaavista designia” niin hintalappu oli reilusti yli 1000 euroa. Olin jo kallistunu Ikeaan josta saan koko lastenhuoneen tolla tonnilla, kunnes löysin noi mun kalusteet. Ikeaan on silti päästävä jossain vaiheessa, mutta sillä ei oo niin kiire.

HEI. täällä oli muutama muukin jolla oli LA elokuussa, kuulutteko mihinkään elokuun fb-ryhmään? Oon riippuvainen tosta mun aussiryhmästä, mut mietin et vastaava vois olla kiva myös suomenkielellä. Jos jotain liittymisohjetta vois saada ois huippua :)

Ja hei pahottelut näistä vauvatäytteisistä postauksista. Mun pitäis ehkä keksiä jotain kuvia näihin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

47 Comments

 • Reply Nea maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 07:24

  Nää vauvapostaukset on just kivoja! Ihana että kirjottelet useemmin ja se et aiheena on vahvasti vauva ei haittaa yhtään tällästä vauvakuumeen omistavaa :D

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 07:38

   Kiva jos ei vielä kyllästytä ❤️

  • Reply Mauno maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 19:33

   Mä oon ihan samaa mieltä! Lisää vaan vauva-aiheisia postauksia :) mahtavaa kun olet palannut kirjoittelemaan!

   • Reply Meri tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 02:26

    juu niitä varmasti tulee! :)

 • Reply Iitu maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 08:04

  Heip! Mulla LA 1.8. 😊 jännittävää tosiaan ja kiva lukea sinun fiiliksiä vaikka toisella puolella maapalloa oletkin! Voisin minäkin liittyä johonkin ryhmään jos sellainen on olemassa. Vähän laiskasti olen jaksanut kyllä asiaan paneutua. Meillä on nyt ostettuna vaunut ja auton turvakaukalo on matkalla postissa. Ikean pinnasänkyä olen katsellut sen kätevyyden vuoksi – voi laittaa vaikka polttopuiksi kun tarvetta ei enää ole.

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 08:43

   Kaveri vinkkas sellasesta kun vauva 2016 – ryhmästä, mitään elokuulle omistettua en oo viel löytäny! Ilmottelen jos keksin sellasen jostain :)

 • Reply Miims maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 08:06

  Kiva vaan kun kirjottelet useemmin! Eikä vauvapostaukset haittaa ollenkaan, sylissä tällä hetkellä köllöttelee 6 viikkoinen tyttönen :)

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 08:43

   Oi ihanaa, mä en malta odottaa että oma pallero köllöttelee sylissä <3

   • Reply Katri maanantai, toukokuu 2, 2016 at 11:18

    Heiii, täällä tuore äiti, minimies täyttää koht 4 viikkoa :) oon ite tossa vauva 2016 -ryhmässä ja siellä on sitten tiedot kaikista kuukausiryhmistää, mihin voi liittyä. Osa on ainakin salaisia, että jonkun pitää sut pyytää väliaikasesti kaveriks, jotta voi lisätä ryhmään. Mutta kannattaa liittyä tonne edes hetkeks, että löydät sieltä elokuun ryhmän itelles :) Ja en ookaan vielä kommentoinu asiaa, mutta oon ihan fiiliksissä tästä teijän vauvauutisesta! Onnea! Itekin kirjottelen blogia tästä vauva-aiheesta pääosin, hyvin rennolla otteella tosin :D

    • Reply Meri lauantai, toukokuu 14, 2016 at 02:12

     joo mä löysin itseasiasssa pariinkin elokuun ryhmään ! :) Kiitos!

     Ja tykkään sitä isostakin vauva ryhmästä vaikka sen sisältö aika sekalaista onkin :)

 • Reply Jenni maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 08:51

  Mun la on 24.8. Mut en oo missää ryhmässä. Oha niit kai olemassa, useempiki. Mul tietää tästä vasta perhe ja miehen perhe, lähimmät ystävät ja työkaverit. Viikon päästä olis mun isän 60v synttärit, sen jälkee sukulaiset ja vähä muutki tietää (ei tartte ku nähä mut :D) ett sit vois harkita liittymistä.

  Mä oon tuntenu liikkeet jo jonkin aikaa, mut se muljutus oksettaa :’). Yksittäisii potkuja en oo huomannu/tajunnu, ainoostaa ”pyörimisen”. En oo tosin oksentanu lähiviikkoina ku iha pari kertaa. Yökkäilen vaan.

  Ah nii siel alkaa talvi. Oon kyl kade. En oo muutenkaa kesäfani (mulle +22 olis iha ookoo, siit kuumempi on liian kuuma) ja nyt oon jo iha kuumissani. Tulee olee aika tuskallinen kesä.
  Aion vasta kesäkuussa alkaa hommaileen kamoja ja tarvikkeita beibsille. Ett jos yrittäs sit keskittyy siihe, eikä olotilaan :). Nyt riittää puuhaa siinä, ett täs kuus muutetaan vasta yhteen :D. (Mun kamat jo lähes viety, mies on sitä mieltä, ett siltä ei mahu enää mitään… :’D ).

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 13:22

   Mä löysin nyt ainakin jonkun ryhmän josta oon onnellinen :) Täytyy opetella kaikki vauvatermit suomeks, kun oon ihan pihalla niiden kanssa :D Mä luulen et mun äiti kerto kaikille siinä vaiheessa kun 12 viikkoa tuli täyteen ja laitettiin facebookkiin myös ilmotus, ihan vaan siks, että kun kavereita on niin ympäri maailmaa niin tavottaa tieto sit kaikki, kun ei kasvokkain nää ihmisiä kuitenkaan…

   Joo mä oon onnekas kun vauva päätti tulla tähän aikaa vuodesta, ei hirveesti huvittais olla viimesillään raskaana keskikesällä täällä, kun lämpötila on jossain yli 40 asteen…

 • Reply Helena maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 08:55

  Voin kyllä niin samaistua noiden kokolattiamattojen kanssa. Ei ehkä ole mitään kuvottavampaa. Mä tein juuri päätöksen muuttaa uuteen asuntoon ihan vain siitä syystä että mun tulevassa makkarissa on puu/laminaattilattia (en ole edes varma kumpi) kokolattiamaton sijaan. Menetän kyllä uima-altaan tässä vaihdossa mikä on vituttaa, mutta hei mieluummin ilman allasta ja kunnon lattialla. :D Meilläkin on nyt kalusteiden haaliminen käynnissä ja kun käytettyä tavaraa olen yrittänyt etsiä niin en ole voinut muuta todeta kuin että hitto ausseilla on ehkä mauttomin tyyli ikinä. En siis yhtään ihmettele että oli vaikeuksia lasten huoneen kanssa. Olisi kivaa nähdä mitä olette saaneet aikaiseksi sitten kun siellä on valmista!

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 13:19

   mä voisin vaihtaa meijän uima-altaan puulattioihin ihan koska vaan! Toi käytettyjen tavaroiden haaliminen on ihan tuskaa, ihmiset pyytää ihan järkyttäviä hintoja ainakin meillä päin tai sit vaihtoehtosesti ne on ihan järkyttävän kauheita, kun yritin vauvan sänkyä yms kattoa käytettynä… Juu otan kuvan sitten kun alkaa näyttämään edes vähän valmiilta :)

 • Reply Sipelisopeli maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 09:44

  Mulla tais just viikolla 21 tuntua ekat potkut. Välillä oli päiviä, etten mitään tuntenut =paniikki. Nyt alkoi viikko 26 ja 1,5vko poika potkinut 24/7. :D Varsinkin tonne tosi alas. Välillä tuntuu, että tulee pissat housuun! Mulla sokerirasitus ens viikolla! Lähinnä odotan sitä siksi, että saa olla 3h pois töistä. :’D

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 13:17

   Mä oon luvannu itelleni etten ala panikoimaan vaikka se ipana ei pariin päivään potkiskaan, sit joskus kun ne tunnen. :D Tätä menoa ne liikkeet varmaan näkee ennenkun tuntee :P ainakin vauvan olinpaikan voi aikahyvin silmämääräsesti jo sanoa :D

 • Reply Laura maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 10:22

  Mä ylläpidän sellasta ryhmää kun Elokuun vauvat 2016, jäseniä on nyt reilu sata mut eiköhän yks vielä mukaan mahdu :) Ryhmä on salattu, mutta mulle voi laittaa Fb:ssä viestiä, ni lisäilen! Eli fb:stä löytyy nimellä Laura Sumuvirta, oon se joka asuu Hyvinkäällä ja opiskelee HAMK:issa, ei se toinen :D

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 12:21

   Mä laitoin sulle viestiä, saatto mennä sinne ”muut” kansioon! :)

 • Reply hhh maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 10:27

  Millaset käytettyjen vauvantarvikkeiden markkinat siellä on? Täällä nimittäin ainaki tori.fi ja fb-kirppikset on täynnä käytännössä ihan uutta tavaraa, kun ihmiset ostaa ainoolle vauvalleen törkeenä merkkikamaa ja sit ei ehdi käyttää ees kaikkee! Ite oon ainaki tosi menestyksekkäästi ninjaillu helposti alle tonnilla yhteensä kaikki mahdolliset rattaat ja sängyt ja vaatteet ja sitterit, joten suosittelen ainaki harkitsemaan :)

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 13:13

   kyllä täältä löytyy, mutta sitten kun niitä yli tonnin kehtoja myydään niin jälleenmyyntihinta on myös aika suolanen.. Tai vaihtoehtosesti kohtuuhintaset on sellasia joista koira on syöny yhen jalan ja puolet pinnoista puuttuu. Varmasti löytäis jos jaksais ettiä, mutta mulla meni hermo siihen selailuun ja kun löysin uudet kohtuuhinnalla niin pääsin helpolla sit siinä :)

 • Reply Venla//BeyondWildestDreams maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 11:03

  Miten siella voi olla viela noin kuuma! Ma asun Perthissa ja oon ihan jaassa. Luulin etta taalla olis viela suht lammin talvella ja tyhmana otin vaan kahdet pitkat housut suomesta mukaan. Melkein vois sukkiksetki jo laittaa housujen alle. Pitaa varmaan karata kohta suomeen jos siella olis lamposempi. :D

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 13:16

   Iltasin alkaa onneks jo viilentyä, mutta muuten ollu turhan lämmintä.. Juu pitkiä housuja kyllä tarvii, samaten villasukkia ilman ei pärjää..

 • Reply Anna maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 12:01

  Täällä la menee vähän syyskuun puolelle :) Miks siellä tarjotaan hinkuyskä-rokotetta? Onko joku epidemia vai onko se ihan yleistä että raskaana ollessa rokotellaan? Tarkoitus siinä varmaan on, että vastasyntynyt suojataan hinkuyskältä ennen kuin hälle voi laittaa rokotuksen? Suomessa ei erikseen rokoteta äitejä/perheitä hinkuyskää vastaan.

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 13:12

   ai ei? Juu täällä on ollu muutama tapaus jossa on ihan vastasyntyny joutunu sairaalaan hinkuyskän takia ja viime vuonna yks vauva kuoli siihen :( Täällä on yleinen suositus siis, että jokainen raskaana oleva nainen ottaa sen ja samoin puolisot. Tiedän perheitä jotka ei päästä kattomaan vauvaa, jos ei oo ottanu rokotusta, mutta en ajatellu ihan niin överiks sitä vetää. Mulle yritettiin myös tarjota flunssarokotetta, etten mä tulis kipeeks, mutta se tuntuu jotenkin turhalta. Netistä kun yrittää ettiä tietoa niin löytää vaan kaikki ääripäät..

 • Reply dumdumdum maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 15:42

  Yllättävän kivoja nää sun vauvapostaukset. Siksi oon yllättynyt, koska vauvat on mulle yök ja yleensä mun katse lasittuu ja päässä alkaa kuulua huminaa, kun kaverit pääsee raskaus-/synnytysjuttuihin.

  Ja sitten kun mulla on oma talo, niin siellä on kirjastohuone ja siellä kokolattiamatto :D

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 02:27

   se että tää kommentti tulee sulta merkkaa erityisen palon :D Voit muuttaa meille lastenhoitajaks, saat oman huoneen kokolattiamatolla ja voidaan ostaa sinne iso kirjotushylly :D täällä on niitä tatuoituja miehiäkin!

   • Reply Dumdumdum keskiviikko, huhtikuu 20, 2016 at 20:31

    Ei kai mulla ole biologinen kello käynnistymässä 😱 Ja tuun mielelläni lapsenvahdiksi. 17 vuoden päästä. Jos tulokas on poika. 😏 Siihen mennessä hän on varmaan ehtinyt jo hankkia tatuoinnin, yhdessä voidaan sitten treenata niitä isoja lihaksia 😂

    • Reply Meri torstai, huhtikuu 21, 2016 at 03:14

     henkilökohtanen villasukkavastaava JA personal trainer samassa paketissa! :D

 • Reply S tiistai, huhtikuu 12, 2016 at 12:38

  Ymmärrän tuskailusi kun potkuja ei tunnu, mulla oli ihan sama juttu. Mulla istukka sijaitsee edessä joka vaimentaa vauvan liikkeiden tuntua. Esim 19 viikon ultrassa kätilö nauroi että onpas vauva kova vipeltämään, mutta en silti tuntenut ainuttakaan liikettä vaikka ruudulta näkyi että kaveri ninjaili ihan hulluna. Ensimmäiset potkut tunsin ruokailun yhteydessä joskus 20 viikon tietämillä, joten suosittelen kuulostelemaan ruokaillessa tai herkutellessa erityisesti josko mitään vipinää tuntuisi. :) Ja liikkeet tuntui pitkään tosi epäsäännöllisesti, joinakin päivinä enemmän ja joinakin päivinä hiljaista. Yleensä makean syönti, kahvi tai kylmän veden juonti oli varmin keino saada jotain tuntumaan. Nyt viikolla 31 voin sanoa että tunnen liikkeitä päivittäin ja paljon, sekä yöllä saatan herätä kipeään ninja potkuun kylkiluihin.. :) Toivottavasti alat pian tuntemaan liikkeet, se on ihanaa <3 Ja älä turhaan pahoittele vauva-aiheisia postauksia, se on sun elämää tällä hetkellä ja näitä on ihana lukea! Mutta kuvia saa kyllä laittaa :)

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 02:25

   Mulla ipana joko potkii kylkiluihin tai työntää varpaitaan tai sinne, mut joudun jatkuvasti tökkimään itteäni kylkeen et saisin sen liikkeelle kun tuntuu niin ikävältä.. Oon pulassa siinä vaiheessa kun potkut alkaa oikeesti tuntumaan kun selkeesti mun kylkiluita on kiva terrorisoida! Joo mä join eilen sellasen supermakeen pirtelön ja sen jälkeen tuntu et vauvalla oli seuraavan tunnin bileet käynnissä. Pieni sokerihumala ehkä sielläkin…

 • Reply Elina tiistai, huhtikuu 12, 2016 at 20:33

  Ihania nää sun vauvapostaukset! (Ehkä just siitä syystä, että on omalla kohdalla sama homma 😉) omien kaksosten liikkeitä aloin tuntemaan vasta vk:lla 22 ja sitä ennen oli pelkkiä ihmettelyjä ja kysymyksiä muilta ihmisiltä tunneko jo liikkeet tai miksi en tunne liikkeitä. Sitten sitä alkoi jotenkin yrittämään tuntea niitä liikkeitä ja tulkitsemaan kaikki mahan murinat liikkeiksi 😆 kyllä sen sitten tuntee kunnolla kun niitä alkaa tuntumaan ja mulla näkyi jo ulospäin potkut kun ekan kerran tunsin liikkeitä varmasti. Jaksamista ja kuvia ois ihana nähdä tulevista vauvasisustusjutuista 😊

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 02:23

   Mul tuli sellanen olo et oon paska mutsi ku en tuntenu. Tai neuvolassakin mun kätilöllä oli sellanen asenne et oon vaan urpo enkä erota potkuja.. Mullakin tuntuu vatsan läpi jo sillon tällön, en oo viel onnistunu näkemään niitä, mutta välillä tulee en verran voimakkaina, etten ihmetteli vaik näkyis ihon läpi..

 • Reply Henna perjantai, huhtikuu 15, 2016 at 22:59

  Moi, en yleensä kommentoi näihin blogeihin mutta vauvauutiset luettuani halusin tulla onnittelemaan, eli kovasti onnea! :) Mietiskelit tuota Facebook- ryhmää. Voin kertoa että sellainen löytyy, itse nimittäin kuuluin elokuun odottajien FB- ryhmään. Se on salainen ryhmä, koska raskauden alussa ei tietenkään kukaan halunnut että fb- kaverit näkee tällaisen ryhmän ja siihen liittymisen. Itse siis kuuluin, valitettavasti se raskaus meni kesken ja poistuin sieltä. Mutta täällä on julkinen keskustelu aiheesta ja ”ohjeet” ryhmään liittymiseen, toki ryhmiä saattaa olla useampikin: http://www.vauva.fi/keskustelu/2456771/la_elokuu_2016?page=4.

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 02:21

   Kiitos! Löysin ton keskustelun joskus ihan raskauden alussa, mutta en uskaltanu sillon liittyä ja nyt en enää löytäny

   Pahoittelut! Toivottavasti pian tärppää tarttuvainen vauva ♥ ♥

   • Reply Henna tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 16:18

    Kiitos :) Joo täällä ollaan jo 10. vkolla raskaana uudestaan, eli toivotaan että tämä pysyis nyt mukana :)

    • Reply Meri lauantai, toukokuu 21, 2016 at 05:18

     <3

 • Reply lulu lauantai, huhtikuu 16, 2016 at 15:25

  Moi Meri! Tulin pitkästä aikaa kurkkaamaan ootko päivittäny blogias, ja olithan sä! Ja vieläpä ihanien uutisten kanssa! Paljon onnea tulevasta vauvasta ja tsemppiä odotukseen <3 Ihana lukea taas sun kirjotuksia :)

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 02:19

   kiitos ♥

 • Reply Rosa sunnuntai, huhtikuu 17, 2016 at 19:21

  Selasin äsken instan random kuvia ja BUUUUM sieltä ponnahti sun söpö vatsakuva. Seuraavaks rynnin tänne blogiin ja luin kaikki postaukset menneisyydestä nykyisyyteen missä oli vauvasta. Huisin paljon onnea teille!!! Oon täällä aina joskus edellisessä elämässä pyöriny, mutta viime vuosina en juurikaan. Nyt taidan taas jäädä roikkumaan, koska vauvoihin liittyvä on alkanu kiinnostamaan hmmmmm……… ja on kivaa kuulla aina tyyppien ajatuksia aiheeseen liittyen. Ite oon siis aivan onneton enkä oo juuri koskaan vauvojen kanssa ollu tekemisissä.

  Ehkä kaikkein jännittävintä on aina oottaa mikä nimi vauvalle annetaan! Tässä kun asioita on pohtinu, oon keksiny monen monta tosi kivaa tytön nimee (Isla ehdoton suosikki jo vuooosien ajalta, mutta täällä suomessa se on jo jossain top-listalla joten se ajatus haudataan ellei lähde laskuun. En haluu että joka kolmas vastaantuleva on samanniminen kun oma mukula) mutta poikien nimet ei oikeen oo napannu. Muutama hyvä kyllä tossa ohimennen keksittiin, jee. Tosiaan, täällä ei olla oikeesti lähelläkään vauvan yrittämistä, mutta asioita on kiva ajatella ja parisuhdekin alkaa olla aika pitkä. Ehkä joskus, jossain vaiheessa. Toivon kyllä yllärivauvaa, koska muuten kerkeen ajatella liikaa.

  Okkeei miten tää kommentti nyt näin pitkäks veny! :D huh, nyt loppuu.

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 01:53

   Kiva että löysit takas :)

   Mulla on ihan kauhee stressi nimestä! Isla on musta ihana nimi ja jos tietäisin et asuttais Suomessa ja et se lausuttais kans suomalaisisttain, niin se ois ihan ehdottomasti kärjessä mun nimilistassa ♥ Musta ois ihanaa saada tietää tyyliin viikolla 15 että on raskaana, jäis se alun stressi kokonaan pois!

 • Reply Hmclehto tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 02:49

  Useasti täällä on vauva kamaa ihan decent näköisiä ja hintaisia mutta ehkä vähän kaukana?! Northern beaches sell buy swap tai sell buy swap free (northern beaches) voit ite pistää ilmoituksen tai oottaa jos joku ilmoittaa. Jos hamstraat kaikki kerralla ja yks matka?! Ajatus kuitenkin 😀

  • Reply Meri tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 03:14

   heijoo! bongasin ton sivun itseasiassa sydneyn mammoissa, mut unohin liittyä :D poikaystävällä on tosi outo suhtautuminen 2nd hand kamaan, mutta ehkä voisin salaa ostaa jotain :D

 • Reply Hmclehto tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 02:54

  Sorry facessa siis 😂

  • Reply Hmclehto tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 09:17

   Nää on periaatteessa jotkut ihan uuden verosia ihmisillä vaan on liikaa rahaa! Mä kun teen niitä töppösiä kysyin duunissa mitä muutama äiti olis valmis maksamaan. No tää yks oli ostanut kahdet ei kovin dissimilar yksilöt $60 pari eli $120 + postikulut. Poika sitten kasvoi niistä ulos niin nopsaan ettei kumpikaan käytetty 😁apua!!!

   • Reply Meri tiistai, huhtikuu 19, 2016 at 11:36

    Miksei mulla oo liikaa rahaa 😂 ne tossut kyl on ihania!

 • Reply Elina perjantai, huhtikuu 29, 2016 at 05:16

  Mulla on myös elokuussa -14 syntynyt Leo poika <3 ja nyt joulukuuksi odotellaan (jos kaikki menee hyvin) toista vauvaa. Vau.fi foorumeilla on ryhmät kaikille kuukausille ja sieltä pääsee myös heidän Facebook sivuilleen liittymään. Jos siis kaipailet vielä vertaistukea ryhmistä. Ihanaa odotusta ja tsemppiä tulevaan :*

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 30, 2016 at 01:42

   Joo mä löysin elokuun ryhmän :) hurraa! Kiitos 💕

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post