Central Coastin yöelämä

Rankka sunnuntai. Täällä on talven tähän mennessä kylmin päivä (maksimilämpötila 13 :D ) ja kukaan ei poistu himasta mihinkään vaikka oon yrittäny suostutella kaikkia lounaalle. Ollaan nökötetty siis kotona. Jotain uutta.

Oltiin perjantaina syömässä ja jotenkin innostuin gintoniceista ja join niitä sitten pienen valtion tarpeisiin ja unohdin sen dinnerin kokonaan. Eilen vietin muna-asennossa peiton alla puol päivää ja kielsin poikaystävää avaamasta verhoja ja vannoin etten enää koske alkoholiin. Peen mielestä oli hauskaa laittaa valot päälle ja varastaa mun peitto. Kostona tästä kirjotin punasella huulipunalla PENIS sen surffilautaan. Ei kannata pelleillä krapulaisen Merin kanssa.

1436492876302
Täällä missä asutaan, ei lähellä oo mitään nightclubeja vaan kaikki yöelämä sijottuu erilaisille clubitaloille. (golf club, surf club, sport club, bowling club, you name it) Oon aina pohtinu että miten niitä kuvailis, mutta joku Instassa vertas niitä ruotsinlaivoihin mikä on oikeestaan aika osuva.

Kokolattiamatot, halpa bisse ja viikonloppusin joku paikallinen bändi soittamassa ikivihreitä. Järkyttävä määrä pelikoneita ja mahollisuus kaikkiin mahollisiin vedonlyönteihin. Parasta on bussit jotka ajaa sut kotiin jos asut viiden kilsan säteellä tai meijän tapauksessa vähän yli. Ruoka on yleensä hyvää ja kohtuu hintasta ja joka sunnuntai on arpajaiset joissa voi voittaa kaikkea jääkaapista pihvilautaseen. Kokoonnutaan näihin aina isolla porukalla ja tätä jännitystä kestää noin kolme tuntia. Mä en oo koskaan ollu mikään yökerhojen fani, vaan oon viihtyny pienissä paikoissa missä voi istuskella ja jutella joten mun tarpeisiin noi soveltuu loistavasti.

1436492878627

Mä alan olee aika täynnä tätä talvea. Olin perjantaina kattomassa kun Pee surffas ja värjöttelin pari tuntia rannalla. Auringossa oli ihan lämmin, mutta maa on niin kylmä että hyvä ettei perse jäätyny kiinni. Elättelen toivoa, että kun tullaan Suomesta, niin syyskuun alku ois jo niin lämmin, että pääsis uimaan, mutta en sit tiiä. Mä en yhtään tykkää tästä, että on vuosikymmenen kylmin talvi. Siinä vaiheessa kun täällä tulee lunta, niin teen jonkun virallisen valituksen ja vaadin alennusta mun viisumiin.

Pee oppi tekemään pancake -taikinan (jauhoja, munia ja maitoa) ja tuoksusta päätellen se on aamupalan lisäks myös lounas tänään. Meen tutkimaan tilannetta.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Reply Pautsi sunnuntai, heinäkuu 12, 2015 at 16:19

  En muista ootko tästä maininnut täällä, mutta siis surffaatko sä ikinä? Tykkäätkö siitä? Mä pääsin toukokuussa kokeilee ekaa kertaa surffausta Espanjassa ja ihastuin täysin! Niin siistiä 😄

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 12, 2015 at 23:48

   Aika harvoin, nyt on merivesi niin kylmää, että välttelen ko lajia, kesällä sit enempi :)

 • Reply Katri sunnuntai, heinäkuu 12, 2015 at 22:59

  Tuo maksimilämpötila 13 astetta kuvaa aika hyvin Suomen kesää tänä vuonna, ainakin täällä susirajalla!

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 12, 2015 at 23:49

   Meil on sisällä about 15 astetta :( ulkona on päivisin lämpösempää ku sisällä :(

 • Reply hmclehto maanantai, heinäkuu 13, 2015 at 14:08

  Huomasin just profiilikuvasi onpas natti !!!

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 14, 2015 at 03:08

   aww kiitos :)

 • Reply lillamy maanantai, heinäkuu 20, 2015 at 09:25

  Haha krapulaisen Merin kosto :’D niin vaikea samastua tohon, että 13-asteinen talvi on kylmä, mutta jos sisällä on vaan 15 astetta myös, niin hemmetin kylmähän siinä tulee! Suomesta kaikki talvivaatteet mukaan :D kuulostaa hauskalta noi clubitalot, pääsispä kokeilemaan!! Ruotsinlaivat on kyllä niin aikansa eläneitä jo, mutta tollanen kiinnostaa :D

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 21, 2015 at 02:30

   Joo, ulkona pärjää, mutta se että sisällä on koko ajan kylmä syö aika lailla :D Sellasta kylmää ja kosteeta. Yäk yäk.

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post