haiviikko

Mä alotin maanantaina jonkun 30 päivän peppu treeni-haasteen, sellasen jonka saa puhelimeen ladattua. Oon ollu kaks päivää niin kipeenä, että hyvä että kävelemään on pystyny. Meillä on keittiö, vessa ja olkkari eri tasoissa ja ne kaks rappusta niiden välillä on ollu aika tuskaa. Olin tosi lähellä postata instagramiin jotain jalkapäiviin liittyvää, mutta ehkä viiden minuutin jumppaa ei vielä lasketa ihan jalkapäiväks.

e2cf8a8fe42341f75dea221205daf65e

Vaikka käyn juoksemassa kolme neljä kertaa viikossa niin silti otti aika koville. Oon miettiny että hankkis salijäsenyyden, mutta kun oon niin pirun huono käymään salilla. Meen sinne, teen vähän sitä sun tätä, liian kovilla painoilla ja sit oon kaks viikkoo niin hiton kipee etten saa kahvimukia nostettua ilman irvistelyä. Suomessa kun olin Sellosta duunissa, niin oli työpaikan ovea vastapäätä sali, siel tykkäsin käydä lähinnä juoksemassa juoksumatolla talvisin, kun ulkona oli liian liukasta, muuten mulla ei oo koskaan ollu oikein menestystä noiden kanssa. Ehkä pitäis myös hankkia PT tekemään kunnon ohjelma, mutta en sit taas tiedä mistä löytäis hyvän jne. Netistäkin varmaan löytäis jotain perus saliohjelmia… Haluisin vaan päästä sen verran kuntoon, että jahka noi ilmat lämpiää niin vois käydä surffaamasa ilman että joka kerta kuolis ekan viiden minuutin jälkeen.

Puin pari viikkoa sitten päälle Peen systerin vanhan märkäpuvun ja astelin rohkeesti 15 asteiseen meriveteen, mutta loppujenlopuks vaan istuskelin laudan päällä ja panikoin kun luulin lähellä uivaa delfiiniä haiks. Jäi surffaaminen lyhyeen. Viime viikonloppuna poikaystävän laudan alta oli ilmeisesti uinu hai, että ehkä se munkin pomppiva harmaa kala oli hai eikä delfiini. Tai sit se oli hylje. Kuka noita erottaa.

finding_nemo_shark

Nyt on ihan hulluna taas valaita liikkeellä, ne hyppii kun free willyssä konsanaan ja mä hihkun riemusta kun pieni lapsi ja sitten taas hymyillään että voi tota suomalaista, kun ei se oo nähny ennen ees valaita. Toivottavasti suomessa ois ees jotain mikä sais Peen haukkomaan henkeä, niin voisin antaa ees pienen paybackin.  Ehkä pienet ahvenet on jotain tosi eksoottista sille? Luultavasti suurimmat ihmetyksen aiheet tulee olemaan jotain tosi arkipäivästä, mitä ite ei oo ees osannu ajatella. Shokkeja kun tähän asti on ollu sekasaunat alasti ja muovituopit baarissa. Kaikkea ruokaa se on lupautu maistamaan, paitsi ”that weird black bread” aka ruisleipää.  Tosin pakotan sen maistamaan vielä sitäkin, kun ei tota täällä myytävää voi laskea ruisleiväks.

Mulla on projektina saada meijän telkkarinetflixiin näkymään jenkki netflix, mutta en oo vielä onnistunu. Nyt mulla on kone kiinni telkkarissa koko ajan ja kauheen rankkaa kun ei voi surffata yhtään nettikauppoja samalla kun kattoo jotain huonoa action leffaa. Meillä on kevyt riita joka ilta, siitä että mitä katottais, kun mä oon kyllästyny kaikkiin räjäyttely ja sotaleffoihin, mutta ehkä nekin menis jos vois kiinnittää huomionsa osaks aikaa johonkin muuhun.

Alan viimeistelemään mun henkkamaukan tilausta ja tilaan YR:ltä detoxkuurin ja aurinkoöljyjä kesää varten.

Jälkimmäisessä on koodilla VIVALAFRANCE – 20% ale koko tilaukseta + ilmaset postarit.

 VIVALAFRANCE_FI

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Noora torstai, heinäkuu 9, 2015 at 09:18

  Hoi! Seuraan sua Snäpissä ja en tiedä tiedätkö tätä mutta sun snäpeissä puolet kuvasta/videosta on vihreetä? Esimerkiks kuvassa alapuoli on sellanen kirkkaan vihree, näyttää siltä että kuvan ottajalla on ollut joku vika kännykässä. En usko että vika on täällä päässä (tai en halua uskoa) koska kaikkien muiden snäpit näkyy ihan normaalisti :) Otin kuvankaappauksen todistusaineeks haha :D

  Ihan vaan fyi! :)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 9, 2015 at 10:31

   Ai on? :O mikäköhän siinä mahtaa olla.. Mulla ne näkyy normisti puhelimessa.. täytyy googletella mistä moinen vois johtua… Mites muilla?

   • Reply Mate lauantai, heinäkuu 11, 2015 at 22:53

    Mullakin näkyy sun snäpeissä puolet vihreetä! :/ Muiden snäpit toimii normaalisti.

    • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 12, 2015 at 04:25

     no voi helvetti, sulla on iphone oletan?

 • Reply Helena torstai, heinäkuu 9, 2015 at 09:21

  Suosittelen turbofilixiä, siinä taitaa olla parin viikon-kuukauden ilmainen kokeilu, ja sit sen jälkeen taisi olla noin 4$ kuukaudessa. Laajensi ainakin tätä SuomiNetflixiä hurjasti, en tiedä näkyykö sielläpäin maailmaa noi kaikki jo valmiiksi..:)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 9, 2015 at 10:33

   Oon ehkä ainaki nähny mainoksen siitä facebookissa.. En oo varma et saako sitä vaan tohon telkkariin…

 • Reply Norppu torstai, heinäkuu 9, 2015 at 11:49

  Tohon snäppiin liittyen niin mulla on kans sama juttu et sulla on se alaosa siinä kuvassa/videossa vihreä :/

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 9, 2015 at 14:38

   Wäääääh mikäköhän siinä on? Kokeilin poikaystävän puhelimella ja sille ei tullu ja toinenki kaveri sano et sil näkyy normisti :(

   • Reply Nina perjantai, heinäkuu 10, 2015 at 23:18

    Mulla ainakin kavereiden, joilla on Samsung (ehkä vanhempi malli, tiedä noista iphone-ihmisenä), niin niiden snäpit näkyy just noin, että puoliks vihree! En sen enempää osaa sanoa mistä se sitten johtuu… Mut tosta oli joku meme joskus myös

    • Reply Meri lauantai, heinäkuu 11, 2015 at 02:15

     Mä mietin kans et voisko tää olla joku iphone-android juttu… Kävis järkeen…

 • Reply heli torstai, heinäkuu 9, 2015 at 12:31

  Hei ootko törmänny instagramissa sellaseen käyttäjään, kun Kayla Itsines? Jos et niin kannattaa kurkata, sieltä meinaan löytyy yksinkertaset, mutta äärettömän tehokkaat treeniohjelmat! :)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 9, 2015 at 14:39

   Tiedän tyypin, en oo instaan tutustunu…mtäytyy tsekata! Kiitos vinkistä :)

   • Reply Tintti torstai, heinäkuu 9, 2015 at 22:20

    Toinen kannatus Kaylalle, jos haluut suhteellisen nopeesti päästä hyvään kuntoon :) #deathbykayla ei oo sattumaa ;D

    • Reply Meri torstai, heinäkuu 9, 2015 at 23:33

     Mä oon aina pohtinu et toimiiks noi instan jutut oikeesti, mut ilmeisesti :)

 • Reply Sanzu perjantai, heinäkuu 10, 2015 at 01:11

  Hei sun pitää viedä Pee Lappiin kattomaan poroja!!! Vuokraatte vaikka auton sieltä ja mikäs sen parempi ihmetyksen aihe sille ois ku suomalaiset puoliks karvattomat porot (eiks niil ookki kesäl karvanlähtöaika?? :D) jolkottelis keskellä tietä niin ettei siitä pääse autolla ohi!

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 10, 2015 at 01:29

   Sille oli kevyt shokki kun sanoin et tykkään poron lihasta tosi paljon

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 10, 2015 at 01:31

   Sille oli kevyt shokki ku kerroin et tykkään poron lihasta tosi paljon, se varmaan alkais jokskin porosuojeliaks ja yrittäis pelastaa koko suomen porokannan verenhimosilta suomalaisilta…

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post