Australian rajalla

Huh. Miten sitä voi olla niin innoissaan perjantaista, vaikka töitä ei teekkään. Mä oon alottanu ehkä kolme postausta viimesen puolen toista viikon aikana, mutta oon ollu niin hermona, ettei siitä oo tullu mitään. Mä
en tiedä millon musta on tullu näin kauhee stressipallo ja murehdin ihan ihme asioista ihan kohtuuttoman paljon. Yllättäen kyseessä on taas ollu mun viisumi. Voi sitä Indojen helppoutta, kun makso vaan pari ylimäärästä kymppiä jollekkin ja kaikki järjesty, pienellä säädöllä ja passi usein oli kadoksissa ja no joo, oli siinäkin jatkuva pieni stressi päällä.

Australia-immigration-890x395_c

Australiaanhan saa tulla tavallisella turistiviisumilla kolmeks kuukaudeks kerrallaan ilman sen suurempaa säätöä (toki kehitin jo tästä stressin) suostuin viime viikolla vihdoin hyväksymään sen tosiasian, että mun kolme kuukautta alkaa olla täynnä ja ois hyvä tehdä jatkosuunnitelma. Koska mulla ja anopilla on aika paha Gilmoren tytöt – putki päällä, ei tuu kysymykseenkään, että lähtisin pois maasta joten ei auttanu muu, kun täytellä viisumihakemus netissä. Vietin päivän pakonomasesti päivitellen sähköpostia, että miksei se kuulu ja olin tosi dramaattinen ja ilmotin poikaystävälle et mut on nyt varmaan karkotettu maasta ei nähä enää ikinä ja voidaan jatkossa pitää yhteyttä korkeintaan pullopostitse. No sitten tuli sähköposti, että koska oon ollu niin paljon indoissa, ne tahtoo multa keuhkokuvan, että ei oo tuberkuloosia. Kaikella kunnioituksella rajaviranomaiset, mutta oon täällä lähes kolme kuukautta jo yskiny ihmisten päälle, että vähän myöhästä. No ei auttanu muu, kun käydä liimailemassa tissejä röntgenkuvaan ja päivää myöhemmin ( tänään ) tuli ilmotus että neiti on hyvä ja on vielä toiset kolme kuukautta. Huh. Toivottavasti toi sama kuva kelpaa jos haen myöhemmin suoraan 6 kk turistiviisumia.

Mä tosiaan bongasin kaverin DVD-hyllystä kaikki Gilmore Girlsien kaudet ja kaappasin ne mukaani. Kärsin kevyestä miesflunssasta alkuviikosta ja olin just päässy hyvään asentoon ja saanu ekan DVD:n laitteeseen kun anoppi tuli varmistamaan, etten oo hautautunu nenäliinoihin ja että oon varmasti syöny kiltsti mun cold&flu tabletit. Se istahti sohvalle ja totes ettei oo koskaan kuullu koko sarjasta, että mikä se on, sillä seurauksella, että tänään anoppi pamahti paikalle samalla oven avauksella ku poikaystävä lähti puol seiskalta töihin ja kysy että joko alotetaan. Käytiin lounaalla ja ostamassa lisää lankaa ettei hyvin alkanu kutomisharrastus pääse katkeemaan. Nyt alkaa iskee paniikki kun kello on kohta kolme jonka jälkeen Pee yleensä tulee töistä alkaa huokailemaan dramaattisesti, kun telkkarista tulee vaan tyttöhömppää.

Huomenna ois frendin synttärit, että on sit taas varmasti taas hyvä olo sunnuntain äitienpäivänä. En uskalla olla pysytellä irti viinistä, ettei taas tuu väärinkäsityksiä ja sit anoppi taas itkee kun luulee että on jälkikasvua tulossa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Ansku perjantai, toukokuu 8, 2015 at 08:01

  No mut mahtavaa ettei ollut tuberkuloosiakaan sitten :D Tulihan katsottua ;)

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 8, 2015 at 11:55

   juu, hyvä tarkistaa aina välillä :D

 • Reply Ane perjantai, toukokuu 8, 2015 at 13:10

  Vähän sulla on ihana anoppi! Miksei tollasia osu koskaan omalle kohdalle :D

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 8, 2015 at 14:28

   Mä oon kyl onnekas, en oo ihan varma onko normaalia tulla näin hyvin toimeen :D

 • Reply Anne lauantai, toukokuu 9, 2015 at 18:38

  Oi, Gilmore Girls on kyllä ihan super hyvä sarja! Miks ihmeessä ne lopetti sen jo 7. kauden jälkeen :D Piti sen jälkeen alkaa kattoo Parenthood sarjaa, kun ihana Lauren Graham on siinä myös! :D

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 26, 2015 at 01:54

   se on ihana! Aina tulee hyvälle tuulelle. Mä en oo kattonu parenthoodia, täytyy ehkä kattoo jos löytäis ne..

 • Reply Jasmin perjantai, toukokuu 15, 2015 at 13:51

  Moikka Meri! Uteliaana kyselisin tosta turisti visasta, siis voiko saada toisen 3kk heti perään edellisen jälkeen? :) aussien visaviidakko saa tukan tippumaan päästä.. :D

  • Reply Meri lauantai, toukokuu 16, 2015 at 04:57

   Juu, jos tuut maahan evisitorilla, niin voit siihen perään hakea visitor viisumin. Se maksaa joku kolmisen sataa dollaria, mutta halvempaa silti kun lentää maasta ja takas.

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post