jääkarhupainia

Mitä tälle viikolle taas on tapahtunu? Apua.

Ehdotin tossa alkuviikosta, että katottais yks jakso Revengeä, kun ei kumpikaan sarjaa oltu koskaan katottu. Oikein mitään muuta ei ollakkaa sitten koko viikolla tehty ja kohta on toinen tuotantokausi paketissa. Sitä edellisenä viikolla katottiin Fargo, jota mä rakastin mutta kukaan muu ei tajunnu. Meillä ois vissiin viel True Decetvive dvd:t jossain. Aloin kattomaan ekaa jaksoa, mutta jätin kesken kun en jaksanu keksittyä. Sitä on kuitenki kehuttu niin paljon, että pitänee antaa uus mahdollisuus. Sit voikin alkaa odottaa kohta suurta uuttuutta joka on saapumassa vihdoin Ausseihin. Nimittäin Netflix. Toivottavasti se ois sama kun jenkeissä, niin ois jotain katottavaakin. Käsittämätöntä miten takapajula tää on joissain asioissa.

20150208_113219

Keskiviikkona pojat pakkas mut autoon ja ajettiin Newcastleen ihan vaan lounaalle, siellä ois ilmeisesti joku superhyvä hodarimesta, mutta sitten loppujenlopuks kenenkään ei tehny mieli hodareita ja mentiin ihan vaan fish and chipseille johonkin merenrantaravintolaan, syötiin, ajeltiin hetki ympäriinsä ja tultiin takas kotiin. Luonnollisesti unohdin puhelimen kotiin, joten yhtään kuvaa en paikasta saanu. Sitä on vähän immuuni jo kaikelle, ettei ehkä tajua että jotain kotisuomessa nää maisemat saattais kiinnostaakin. No ehkä mennään pian uudestaan.

20150208_123420

Mun pitäis kohta lähteä hakemaan meijän autoon uusia renkaita (kysyin että pitääkö mun vaihtaa ne kans ite, mikä aiheutti pientä huvittuneisuutta koska ilmeisesti maassa jossa ajetaan vuos ympäri samoilla renkailla, ei ainakaan tytöt tarvitse ko taitoa) To be honest, en oo koskaan vaihtanu renkaita ite, mutta sitä ei tarvi kertoa kellekkään. Menköön samaan kategoriaan kun se, että kaikki suomalaiset osaa kuulema perata kalan nopeemmin kun keskiverto ammattikokki. En oo koskaan korjannu tota virhettä, todennu vaan etten syö kalaa mielelläni ja toivon näin etten joudu koskaan kyseiseen hommaan. Jos joskus kysytään niin voin sanoa että meille opetettiin se niissä fancyissa ilmasissa koulussa samoilla tunneilla missä opeteltiin murtomaahiihto, mäkihyppy, jäällä ajaminen auton renkaiden vaihto, suolasten karkkien syönti ja paini jääkarhujen kanssa.

20150208_124007

Siinä missä viime viikon ”hullu suomalainen” – teematuote oli munaleikkuri, tällä viikolla se on ollu ruisleipä. Löysin kaupasta sellasta Realin tapasta ruisleipää, joka on ihan ok ainakin paahdettuna ja oon sitä popsinu koko viikon. Poikaystävä maisto pienen murusen ja yökkäili sen jälkeen vartin ja se on jälkeen kertonu kaikille mun oudosta leivästä ja kaikki on kokeillu miten paljon painavampaa se on kun se valkonen pullamössö jota nää kutsuu leiväks. Pyysin äitiä lähettämään mulle sen juustohöylän niin se voi sit toimia ens viikon tuotteena. Tosin toivottavasti viimeistään maanantaina päästäis lähtemään Brisbaneen päin ajelemaan. Haluisin ehkä jonkun prepaid-mokkulan niin sais koneella tehtyäkin jotain, mun kännykkäliittymän nettipaketti kuluis loppuun jo pelkästään kun avaisin koneen.

Kuvituksena Indojen Nusa Lembonganin reissulta muutama hassu kuva, jotka tuli räpsittyä.

Pahoittelut kun heti taas mainostan, mutta Yves Rocherilla on viikonlopun ajan vielä 20% koko tilauksesta pois. Jos jäi viimeks Detoxit tilaamatta tai haluaa lisää, niin nyt ois mahdollisuus. Tai miksei jotain muutakin. Mun pitäis tutustua miten Ausseissa toimii toi Yvesin nettikauppa, mun kulmakynä on tehny mystisen katoomisen ja voisin vaikka anopin kanssa pitää Detox-kuurin ja vertailla sit tuloksia. Alennuskoodi MARCH20 sinne tilaussivun alakulmaan siis.

 Screen Captures

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

24 Comments

 • Reply Annika perjantai, maaliskuu 13, 2015 at 08:43

  Tilasin sen Detoxin ja päätin kerrankin kokeilla. Lisäksi olin dieetillä (n. 1500 kcal/päivä) ja ajattelin että nyt lähtee varmasti painoa. Lopputulos -400 grammaa. Että se siitä. =(

  Vähänkö siistiä olis, jos ei tarttis vaihdella renkaita. Toki kitkoilla se onnistuisikin, mutta jotenkin en luota niihin. :) Ja joka kerta kun pukee venkoilevalle 3 veelle talvihaalaria, niin miettii että olis siistiä kun vois mennä sisävaatteilla ulos.

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 13, 2015 at 08:47

   Ohho :o mulla lähti viimeks neljä kiloa vaikka söin vaikka mitä herkkuja :( ja normaalisti on ainaki pari kiloa lähteny.. Ehkä toi vaatii pari muffinia et toimii :D mulla oli ekaa kertaa farkut ja neule (=talvivaatteet) kun lähettiin terdelle ’D Rankka tää syksy täällä ;)

  • Reply Katri lauantai, maaliskuu 14, 2015 at 11:57

   Mulla sen sijaan NOUSI paino parilla kilolla ja tuli ilmeisesti jäädäkseen :( On mulla tosin toinen pullo kun otin silloin sen kahden pullon pakkauksen, täytyy kattoo uskallanko juoda sitä enää :D En tiedä minne päin kroppaa se kaikki jumahti sitten.

   • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 02:02

    APUA! Miten se on ees mahollista kun se on kuitenkin kaloritonta juomaa :( Sun kroppa ei selkeestikkään tykänny siitä ja kosti nyt noin :( :D

 • Reply Juuuli perjantai, maaliskuu 13, 2015 at 10:11

  Poikaystävä pisti mut kattoon sen kanssa tota true detectivee, ja pakko sanoo että se on alussa tosi booring :D Mcconaugheylla on tosi matala ääni ja ilman tekstityksii kun kattoo niin välillä vaikee kuulla mitä herra puhuu :D Mutta kun juonest pääsee syvälle muutaman jakson jälkeen,nii on sarja ihan hyvä :) En ihan täysin ymmärrä sitä megalomaanista hehkutusta tosta sarjasta mutta on sitä huonompiakin nähty :D

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 02:06

   mä alotin uudestaan kattomaan sitä ekaa jaksoa ja lopetin taas kesken… Ehkä kolmas kerta todensanoo :D

 • Reply -Karoliina perjantai, maaliskuu 13, 2015 at 14:15

  Mä kans join tota hetken ja sit sattu tulee oksennustauti! Lähti se kolme kiloo mut enpä enää Pysty sitä juomaan!

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 02:04

   hyyyyyi voin kuvitella ettei enää maistu :(

 • Reply Elina perjantai, maaliskuu 13, 2015 at 17:02

  Kokeile Chromeen sellaista lisäosaa kuin hola!. Sillä pystyt huijaamaan mistä maastat saavut sivustolle. Saa sitten Jenkki-Netflixinkin näkymään missäpäin maailmaa tahansa :) Ja jos sulla Netflix-tunnukset jo on, niin kuvittelisin, että onnistuu Netflixin katsominenkin Ausseissa.

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 02:03

   Mä en oo koskaan kokeillu noita, täytyy kokeilla et miten toi toimii täällä :)

 • Reply MN perjantai, maaliskuu 13, 2015 at 17:26

  Mites tiskiharja? Mihin koulukuntaan ne kuuluvat tiskauksen kanssa?

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 02:03

   TISTIRÄTTIIN! ja astioita ei huuhdella. Mä ostin itelleni tiskiharjan ja se sentään tunnistetaan, tosin mä oon ainut joka sitä käyttää. Meil on onneks tiskikone, se helpottaa vähän.

 • Reply Ellu lauantai, maaliskuu 14, 2015 at 09:49

  ”Jos joskus kysytään niin voin sanoa että meille opetettiin se niissä fancyissa ilmasissa koulussa samoilla tunneilla missä opeteltiin murtomaahiihto, mäkihyppy, jäällä ajaminen auton renkaiden vaihto, suolasten karkkien syönti ja paini jääkarhujen kanssa.” :DDDD oot paras.

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 02:03

   :)

 • Reply Sonja sunnuntai, maaliskuu 15, 2015 at 04:46

  Jos siellä on Ikeaa lähettyvillä niin sieltä pitäis juustohöylä löytyä. Ite kävin just hetki sitten omani hakemassa sieltä täällä Melbournessa, muutama hassu dollari ja hyvästit veitsellä leikatuille viiden sentin paksuisille siivuille, woo!

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 02:01

   Mä yritin kattoa, mutta en löytäny ikeasta :(

 • Reply Kristiina maanantai, maaliskuu 16, 2015 at 08:49

  Meri, luin viisi vuotta elämästäsi noin kahdessa viikossa. Aloit epäröimään jaksatko enää kirjoittaa blogiasi, joten mietin löytäisinkö jonkun kivan matkablogin. Jossain oli valittu Top10 matkablogit ja neljää niistä vilkaisseena voin todeta, että täydelliset kuvat ja täydellinen kirjoitusasu näistä löytyi, yhtään ihmistä blogien takaa en löytänyt. Elämänmakuisen blogisi takia jatkaisin juttujesi lukemista, mutta ymmärrän, että aikansa kutakin. Kiitos näistä lukukokemuksista! :)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 02:00

   Onpas kiva kuulla :) Kiva että jaksoit kahlata vanhatkin höpinät läpi :D Pitäis ehkä itekkin lukasta.

 • Reply Ellu maanantai, maaliskuu 16, 2015 at 13:10

  Helou!

  Suunnitteilla kesäkuulle matka Balille, tartteeko majoituksia varailla kuinka etukäteen, kun taitaa olla just turistisesonki meneillään?

  Kiitti :)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 01:59

   Ei välttämättä. Voit toki kattoa, et jos netistä löytyy joku sopivan hintanen ja hyvällä sijainnilla oleva paikka, mutta kyllä varsinki turistialueilla on hotellia toisensa vieressä että johonkin mahtuu aina (ja aika harvaan niistä voi varausta etukäteen ees tehdä)

 • Reply petra keskiviikko, maaliskuu 25, 2015 at 09:01

  Meri tule takaisin :( ♡

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 01:58

   tulin!

 • Reply Mimmi keskiviikko, maaliskuu 25, 2015 at 18:21

  Voi pliis, älä lopeta bloggaamista!! Tää on ainut blogi, jota jaksan oikeasti enää lukea, muut on niiiin pinnallista höttöö!

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 01:58

   no en mä tiedä kuinka syvällistä tääkään on :D Mulla on inspiraatio ollu vähän hukassa, mutta täytyy nyt kattoa miten tää sujuu.

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post