goodbye weekend

Toisiks viimonen päivä Suomessa ja mä istun keskellä tavarakaaosta ja pelaan Sims nelosta. Pakkaaminen on yliarvostettua eikä mikään voita sitä viime hetken paniikkipakkaamista ja sitä kun voi sitten perillä todeta, että puolet kamoista puuttuu.

Täytyy tänään käydä viel solkussa ja sen jälkeen näkemässä tyttöjä, huomisen voisin sit ihan oikeesti omistaa sille pakkaamiselle. Mulla on tossa sellanen kasa vaatteita jotka on lähössä mukaan, tosin se kasa koostuu lähinnä neuleista ja jakuista ja farkuista. Traumatisoiduin for good siitä viime aussitalvesta.

Ajattelin että käyn tänään hakemassa makuunista jättipussin karkkia ja samaten uskon teitä ja vien Geishoja Jozielle ja ehkä anoppilaan kans. Korvatulppia pitää ostaa. Samaten ehkä joku hömppäpokkari lennoille. Lisäks pitää muistaa ostaa betakaroteeneja. Hyvä kirjata tätä ostoslistaa tänne, niin muistankin ehkä jotain.. :) Mulla on pieni kiukku päällä, koska reppu jonka tilasin ebaysta ja jonka piti olla täällä viikko sitten, ei oo vielläkään tullu ja mulla taitaa mennä koko käsimatkatavara-suunnitelma ihan uusiks. Facebookissa tätä jota kyselinki ja ilmeisesti on ollu jotain hidasteluja kun briteistä on tavaraa tilannu. Mikäköhän siel maksaa.

65622

Haluisin nukkua ja herätä torstai-iltana ku nään taas ton mun hanipöön. Nyt on taas ollu niin kauhee ikävä etten tiedä miten päin olis enkä vaan haluis odottaa enää yhtään. Toisaalta mua jostain syystä hermostuttaa ihan kauheesti koko näkeminen. Ihan ku oltais menossa ekoille treffeille tai jotain. Mietin et pitäiskö olla kiva ja mennä lentokentälle vastaan, mutta voi olla että oon laiska ja hengailen kotona ja istun kotiportailla ja odotan että koska kuuluu skootterin ääni.

Jos pelaan viel tunnin simsiä ja sit alan valmistautumaan ihmisten ilmoille lähtöön.  Tuun huomenna varmaan viel postaamaan jonkun pakkauskriiseily itkuvirren.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

15 Comments

 • Reply lena maanantai, helmikuu 2, 2015 at 14:41

  Briteissä on lumi”myrsky” kuulemma tällä hetkellä, ja kaikkialla on kaaos. (Dailymailin sanoin, -1, ”as cold as your fridge”) Tässä yksi potentiaalinen syy repun myöhästymiseen, posti ei kuulemma kulje… ;)

  Ihan vähän käy kateeksi tuo Indojen säätila tällä hetkellä!

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 3, 2015 at 07:30

   haha, niinpä tietysti :D Ois pitäny arvata… Mä en oo kattonu yhtään et millanen sää Indoissa on, toivottavasti ei sada enää ihan kauheesti..

 • Reply Katja maanantai, helmikuu 2, 2015 at 18:17

  Mielenkiinnosta vain. Minkälaisen repun tilasit ajatellen käaimatkatavaroita?

 • Reply rosita maanantai, helmikuu 2, 2015 at 19:42

  Ja mää justiin kirjotin pakkaamis-aiheesta! :) http://www.rantapallo.fi/angata/2015/02/01/minulla-on-40-kayttovaatetta-jotta-olisi-helpompi-matkustaa/

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 3, 2015 at 07:27

   Mä oon tässä todennu useammin kun kerran, että ne käyttövaatteet on loppujenlopuks aika vähänen määrä. Mä en varmaan 40 pääsis, mut ehkä 50 vois onnistua jos oikein hammasta puris.

 • Reply Reetta tiistai, helmikuu 3, 2015 at 07:21

  Onko teillä millä mallilla viisumijutut? Jos tarviit apua niissä jutuissa niin laita sähköpostia, me laitettiin paperit sisään partneri viisumiin puoltoista vuotta sitten ja 5kk saatiin hyväksytyks :)
  PS. Tervetuloa tänne päin! t. Sydneyn asukki

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 3, 2015 at 07:24

   Mä tuun turisti viisumilla alkuun, täytyy istuttaa toi mies alas ja tehä toimintasuunnitelma, niin tiedän että koska alan haalimaan papereita kasaan. Eli ei oo viel oikein ees alkanu. Kiitos tosi paljon, luultavasti jossain vaiheessa pommitan :)) Ihan tosi nopeesti ootte saanu! Mahtavaa :)

   • Reply Reetta keskiviikko, helmikuu 4, 2015 at 10:31

    Kuulostaa fiksulta sotasuunnitelmalta! Ja tosiaan joo olin ihan yllättynyt miten nopeasti se saatiin, vaikka stressasin ihan hirveesti ettei meillä olis ees tarpeeks ’todisteita’ ! Kai se sitten olin ihan hyvä hakemus :D

 • Reply lotte tiistai, helmikuu 3, 2015 at 23:36

  Kaikkea parasta toivottelen sun Aussieloon! Oon ajatuksin mukana vaik en ees sua oikeasti tunne :).

  Nimim. Palan sydämestä outbackille ja Australialle menettänyt B).

 • Reply Enpu perjantai, helmikuu 6, 2015 at 10:24

  Meriiii. Ootko saapunut turvallisesti kohteeseen? :) Kaipaan aurinko- ja biitsikuvia, tää talvi ja ainainen lumi alkaa kyrpimään kohta :D

 • Reply Elina maanantai, helmikuu 9, 2015 at 10:56

  Teehän sitten postausta viisumiasioista Australiaan kun ne selviää! Mielenkiintoista nähdä miten elämä lähtee siellä rullaamaan:)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 02:07

   teen! Ne on vielä ihan sotkussa, mutta varmasti asiasta tulee juttua paljonkin :)

 • Reply Artsi tiistai, helmikuu 10, 2015 at 16:34

  En ehkä kestä :D Oon tässä varmaan viikon ajan tylsinä työtunteina selannut sun vaaaaanhoja postauksia ja pakko oli tulla tää sulle laittamaan; http://www.rantapallo.fi/fastforlove/2011/04/07/paiva-15-%E2%80%93-unelmani/

  Teeppä sellanen uusinta-postaus aiheesta, onko unelmat muuttunut ja osahan niistä näyttää jo saapuneen sun elämään ;-)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 02:07

   vois olla ihan jees :) Täytyy tehä joku vastaava!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post