they call it PMS because mad cow disease was already taken

Tää päivien kuluminen on ihan kamalaa.

Mulla oli aamulla maailman suurin kiukkukohtaus, en ees tiiä miks. Anoppi soitti mulle taas keskellä yötä. En tiedä miten voisin hienovarasesti kertoa sille että puhelimesta sais helposti tarkistettua paljonko kello on Suomessa. Ehkä se ei tiedä että on olemassa aikavyöhykkeitä. Kun heräsin mua ärsytti kun Pee kehtas pyytää apua jossain lentojen varaamisessa, jonka oon tehny tähän asti ilman mitään ongelmaa ja mutisimatta. Tänään se kysy lennoista ennenkun oli kysyny et nukuinko hyvin. VIRHE. EN NUKKUNUT KOSKA SUN MAMI HALUS JUTELLA MUN KANSSA SÄÄSTÄ PUOL NELJÄ TÄNÄ AAMUNA ja muistuttaa miten vaarallista Indoissa on. Ei olla kerrottu viel sillekkään meijän suunnitelmia. Sen jälkeen totesin että joku oli syöny viimesen appelsiini jugun. (oletettavasti minä itse) Ei oo helppoa.

Oon selannu koko aamun fiilikseen sopivaa Uninspirational– instagramia ja keskittyny olemaan negatiivinen koko sydämeni kyllyydestä. Sellanen on muuten mahollista vaan suomessa. Yritäppä olla suomihirviö Ausseille tai jenkeille, ei onnistu.  Pahat PMS-oireetkin on sitä kun ei vastaa kysyttäessä et miten menee vaan ”good” eikä jatka siihen kertomalla mitä suunnittelit tekeväs kolmen vuoden kuluttua toukokuussa.

Koko näytön kaappaus 15.1.2015 130624

Kun otin pyykkejä kuivausrummusta totesin että sinne oli eksyny mukaan yks kovin sulanu Burt’s Bees :in hulirasva, tietysti se ainut joka mulla oli siinä kunnossa ettei sieltä tarvi hiuspinnillä kaivaa jämiä. (Stokka tosin taitaa nykyään jo myydä sitä? Samaten ainakin nu3 ja burtsin omat sivut. huh. google pelasti päivän)

Suunniteltiin kaverin häitä pari tuntia whatsappissa (sulhanen ei tiedä että on menossa naimisiin) ja sain ahdistuskohtauksen siitä, että mitä jos mun pitää joskus mennä naimisiin. En halua. Tai haluun kyllä mekon ja kakkua ja kivat juhlat, mutta en haluu olla VAIMO.

Koko näytön kaappaus 15.1.2015 130751

Huhhuh. Lennot senkun kallistuu, mutta en oo edelleenkään varannu lippuja. Käyn itteni kanssa keskustelua että uskallanko lentää Malaysian Airlinesillä. Noille Malesialaisilla yhtiöillä kun ei oo viime aikoina menny kovin hyvin. Tosin sielä on luultavasti hyvää ruokaa ja palvelu ihan samaa luokkaa kun Cathaylla, joka on mun toinen vaihtoehto. Tiedän että on typerää pelätä, mutta silti jännittää.

Jos varaisin liput tänään ja söisin palkkapäivään asti nuudeleita niin ois jotain mitä odottaa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Reply mallu torstai, tammikuu 15, 2015 at 14:12

  Muakin vähän jännitti lentää Malaysian Airlinesilla, mutta Malesiaan muut lennot ei ollu yhtään fiksuja, niin sillä lennettiin. Palvelu ja ruoka oli hyvää, ruoka paluulennolla siis oikeesti tosi hyvää eikä pelkästään lentokoneruuaks hyvää. Kaverit lens Kl:stä vielä Langawille AirAsian koneella just seuraavana päivänä kun se kone oli pudonnut, oli ukkosta ja turbulenssia niin ihmiset oli oikeesti ollu paniikissa ja kiljunu sekä jopa itkeny siellä.

  • Reply Meri torstai, tammikuu 15, 2015 at 14:31

   Hyi hitto toi Airasia, voin kuvitella. Mul ois kans tullu varmaan itku.. Täytyy ehkä vaan varaa ne malaysian liput ja sit vaan panikoida se 25 tuntia mitä matkustusaikaa on..

 • Reply Minni torstai, tammikuu 15, 2015 at 14:48

  Myös Kicksistä löyty ainakin ennen joulua noita huulirasvoja. :)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 15, 2015 at 14:58

   oikeesti? mahtavaa, täytyy käydä kattomassa!

 • Reply Ripa torstai, tammikuu 15, 2015 at 20:49

  Käy hakee Ruohonjuuresta Hurraw-huulirasvoja! Saa niitä tietenkin netistäkin mutta nyt kun oot täällä niin kannattaa kokeilla – ikinä en oo näin ihastunu ollu huulirasvaan :D

  • Reply Meri torstai, tammikuu 15, 2015 at 21:03

   Mä kattelin niit just vissiin Sokoksella ja mietin et pitäiskö ostaa kun niitä on niin paljon blogeissa hehkutettu… Täytyy ehkä testata jotain niistä, kauhee valinnanvaikeus kyllä iskee :D

 • Reply aino lauantai, tammikuu 17, 2015 at 23:58

  Mitenkään postaukseen liittymättä, subilla alkaa joku uus ohjelma ku prinssi harrylle puoliso tai joku vastaava niin mietin vaan että eikö sun pitäis olla siellä!:DD

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 18, 2015 at 15:48

   hahah oisin kyl varmaan hakenu jos oisin tienny siitä :D

 • Reply jennie sunnuntai, tammikuu 18, 2015 at 20:35

  Onko sun mielestä turvallista matkustaa Balille? Oon lukenut uutisia levottomuuksista, mutta missään ei varsinaisesti ole kielletty sinne matkustamasta. Varmasti pärjää, kun käyttää järkeään. Miten sun Balilla asuvat tutut on tähän reagoineet?

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 18, 2015 at 22:22

   Terroriuhkahan siel on periaatteessa aina päällä. Nyt oli vissiin suunniteltu jotain laajamittasia iskuja, mikäli uutisia oikein tunnistin. Aussiuutiset varsinkin usein kertoo varsin kärkkäästi jos sielä on isompi uhka päällä, jollon kannattaa vaan välttää niitä isoimpia yökerhoja ja isoja hotelleja.

   Kukaan mun tuttu ei oo reagoinu yhtään mitenkään… Enkä mäkään varmaan toimi yhtään normaalisti poiketen kun sinne meen.

   • Reply jennie maanantai, tammikuu 19, 2015 at 07:57

    No niin sitähän minäkin. Kiitos vastauksesta. :)

    • Reply Meri maanantai, tammikuu 19, 2015 at 11:01

     eipä mitään :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post