TGIF

Kiltisti ootte osallistu arvontaan, hyvä hyvä! Hassua että on jo Perjantai. Varsinkin kun oon jostain syystä koko viikon eläny perjantaissa ja huomenna on töitä koko päivä, joten mitään kovin kummosta TGIF-fiilistä ei oo päässy syntymään. Kokonainen viikko suomea on vierähtäny, enkä oo vielläkään päässy Makuuniin ostamaan irtokarkkeja tai purkanu kaikkia mun tavaroita matkalaukusta. Mulla on puolet mun tavaroista hukassa, täytyy huomenna käydä tutkimassa mun vanhan kodin kellari, jos sieltä löytyis muutama puuttuva laatikko. Kätevää kun on ripotellu omaisuutensa ympäri Helsinkiä, niin ei vahingossakaan löydä mitään.

Mä oon palautunu arkeen ryminällä, en vielläkään kaipaa takas Balille tosin. Ihmisiä sielä joo, mutta edelleen ahistaa se paikka. Mietin jopa että jos pidentäis tätä Suomessa oloa, mutta toisaalta toi typerä parisuhde vähän sotkee suunnitelmia, kun oon kuolemassa ikävään jo nyt. Toinen tuntuu vielä vähän kaukasemmalta kun se on toisella puolella maapalloa ja vaikkei olla oltu erossa kun reilu viikko niin se tuntuu ikuisuudelta. Johtuisko sitten siitä, että täällä on niin kiire/menossa ettei ehi jokaista sekuntia päivästä omistamaan sille ikävöinnille tai siitä että aikaeron takia meijän yhteiset valveillaolo/vapaatunnit on aika vähissä.

Mun piti olla suihkussa jo kymmenen minuuttia sitten että ehin töihin ilman kovaa kiirettä, outoa tää tällanen elämä kun pitää meikata päivittäin. Balilla kun siihen löytää aikaa kerran kahessa viikossa. Pienet jutut, niin kun hiusten harjaaminen ja kenkien käyttäminen on kamalan rankkoja. Mut on selkeesti luotu johonkin muuhun kun kaupunkielämään. Viidakkolapsi mikä viidakkolapsi.

Latasin kameran akun ja kaikkee eilen että ois saanu asukuvat vaikka tänään, mutta kaikki mun potentiaaliset kuvaajat nukkkuu vielä ja toisekseen tuolla on niin harmaata että masentuisin vaan entisestään. Täytynee kaivaa jostain mun vanha dosetti ja annostella se täyteen erilaisia vitamiineja, että selvii tästä pimeydestä.

Pienestä Breaking Bad – koukutuksesta johtuen huuto.netin täyttö jatkunee vasta ensi viikolla. Viikonlopusta kun on tulossa kiireinen kun pitää ehtiä syömään pipareita ja homppajuustoa ja juomaan viiniä suosikkitytön kanssa ♥

Mikäli UV-karkeloista puuttuu vielä mekko, niin Nellyllä on erä hippamekkoja -50%

Kuvakaappaukset

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Jjuuli perjantai, joulukuu 19, 2014 at 13:37

  Homppajuusto! :D ihana sana ;D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 19, 2014 at 13:53

   :D

 • Reply tzuku perjantai, joulukuu 19, 2014 at 13:45

  onks peel jo kova ikävä siuta?

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 19, 2014 at 13:53

   Syytä ois ainaki olla :D Kyllä mä aiheutin ainaki paniikin kun sanoin ääneen et jos oisin vaik kuukauden pitempään täällä…

 • Reply elii torstai, joulukuu 25, 2014 at 18:19

  Itse oon kans pari ”pitempää” aikaa ollu balilla kun muutama kaveri siellä ja viimeks kun palasin takasin niin tuli tuollanen ahistava olo et en heti ois ollu lähössä takaisin. Niin ois kiva kuulla miks sulla on sellanen olo tullu? Onhan se kuitenki sellanen ”paratiisisaari” ja tuttuja siellä nii mikä siinä sitte on se ahistava juttu? En tiiä mikä itsellä sen teki mutta jotenki oli vaan niin helpottava olla kotona reissaamisen jälkeen.

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 26, 2014 at 13:41

   Mua ahdistaa Balissa sen hektisyys. Kaikki on vähän kadonneita lapsia siellä ja koko ajan joutuu sanomaan jäähyväisiä just kun on onnistunu luomaan ystävyyssuhteen. Tykkään kun täällä ihmiset on ja pysyy :D

   • Reply henna perjantai, joulukuu 26, 2014 at 21:26

    itellä oli noita samoja fiiliksiä kun vaan reissais balilla, ahisti sanoa hyvästit kaikille ja sitku ties ettei oo kauaa siellä.. mut nyt se ahistus on muuttunut siihen että koska pääsee takasin aina ja kun siellä on niin ei halua tulla enään suomeen kun miehen suku asuu siellä.

    • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 28, 2014 at 20:10

     Mulla on sama ausseissa, viihdyn ton miehekkeen sukulaisten ja kavereiden parissa äärettömän hyvin, oisin mielelläni sielä :)

   • Reply elii torstai, tammikuu 1, 2015 at 19:55

    Nii-i, ehkä se on sit se et silti vaikka siellä on tosi kotoisaa olla nii silti siellä on se reissaaja, kaikki on kuitenki nii ei pysyvää. Suomessa taas on ihan tasasta tää elämä ja kyllä ihminen tarvii kuitenki sitä pysyvyyttäki, turvaa omaan elämään vaikka kui tykkäis reissuelämästä, tai ehkä ite ainaki tarvin. :)

    • Reply Meri perjantai, tammikuu 2, 2015 at 19:28

     joo kyllä mä nautin pysyvyydestä ja arjesta ja rutiineista.. En tosin suomessä niinkään :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post