Maanantai

Mun viimonen päivä saamattomana lurjuksena. Huomenna paluu töihin. Oon superinnoissani. Edes se fakta, etten oo nähny aurinkoa kertaakaan sen jälkeen kun pilvien päältä perjantaina laskeudun, ei saa mua lannistumaan. Täytyy muistaa D-vitamiinien popsiminen.

Heräsin kolmelta kun anoppi soitti ja kysy lihapullien reseptiä. En viittiny mainita mitään aikaerosta, joten tää ei varmaan jää viimoseks kerraks. Sillä tuntuu aina olevan eniten asiaa mulle aamusin ja vaikka Balilla ja NSW:llä on aikaeroa vaan se muutama tunti, niin silti ei naurata kun puhelin soi aamusin kuudelta. Varsinkaan videopuhelut ei siihen aikaan aamusta oikein innosta. Olin siis ehkä onnekas kun ruvettiin vaihtamaan reseptejä niinkin myöhään.

Tää päivä on menny seuratessa Australian tilannetta. Ihan kamala juttu. Oon käyny kyseissä kahvilassa viel useamman kerran. (Yllättävää jos maailman parhaalle suklaamerkille on oma kahvilla, että mä sielä vierailen) Facebook on ollu koko päivän täynnä uutisia ja päivityksiä, muutamalta tuli niin idiootteja kommentteja muslimeista, että mun facebookin kaverimäärä pieneni muutamalla. Onneks ei vissiin kuitenkaan ollu ketään tuttuja tai edes tutun tuttuja paikalla.

Jotain positiivistakin päivään kuitenkin mahtu. Nimittäin mun kampaaja. Mä oon aina pyrkiny käymään kampaajalla muutaman kuukauden välein. Vaikka Baliltakin länkkäritasosia kampaamoita löytyy, niin en oo silti koskaan saanu aikaseks sielä käydä. Niinpä mun hiuksia ei oltu leikattu yli vuoteen ja niistä myös näki sen. Latvat oli niin kamalaa haperoa, että vaikka niistä lähti reilu viis senttiä pituutta, niin hiukset tuntuu melkein pidemmiltä kun aiemmin. Lisäks pätkäsin ton etutukan takasin ja on taas niin kotosa olo. Paluu rantapummista ihmiseks.

Mun tavaroiden raivaustyö on edelleen kesken. Oon saanu yhen ikeakassillisen tavaraa helposti jo pois ja vielä pitäis jaksaa käydä jättikasa vaatteita läpi. Täytyy varata itsepalvelukirppis jonnekkin tammikuulle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siivousvälttelyä.

Mulla on äärettömän suuri kokelma flanelipyjamahousuja. Toisaalta, en tiedä mukavampaa vaatekappaletta ja pohdin just et pitäiskö pätkästä muutamista pitkistä housuista shortsit ja ottaa mukaan Balille. Tosin jos joudun ens Aussitalveen niin myös pitkät pöksyt tulis tarpeeseen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

No Comments

Leave a Reply

Previous Post Next Post