Meri on tullut takaisin!

Mä olen kotona. Ihan pimeetä. Matka meni hyvin, tosin välilasku Moskovassa oli ehkä virhe, toista yhtä masentavaa lentokenttää saa hakea. LIsäks vaikka tiesin ettei väliaskuun Venäjällä tarvita viisumia, jännitin silti asiaa jostain syystä ihan tuhottoman paljon. Lennot oli onneks kuitenkin viimestä lukuunottamatta Cathayn, joten ruoka oli hyvää ja katottavaa löyty enemmän kun oli aikaa. Moskovassa olin vähän hukassa, meinasin jossain vaiheessa soittaa Annalle itkupuhelun kun olin vähän eksyny eikä kukaan oikein puhunu englantia. Lisäks siellä olleen pienen lumisateen takia kone oli myöhässä yli tunnin. Buu.

On vähän sellanen olo kun ei ois poissa ollukkaan. Palloilin ympäriämpäri kotia pyjamahousuissa koko eilisen päivän, söin, hengasin perheen kanssa ja söin vähän lisää. Sammuin kun saunalyhty joskus yheksältä ja tänään olin virkeenä ylhäällä ennen viittä. Oon piileskelly huoneessa, kattonu Geordie Shorea ja odottanu että jostain alkais kuulumaan muun perheen heräilemisen ääniä, että voisin mennä tekemään aamupalaa. (lisää ruisleipää ja maksalaatikkoa)

IMG_3111.JPG

note to self: opettele käyttämään kenkiä

Mulla on uus puhelin ja oon käyttäny äärettömän paljon aikaa, kun yritän päästä pois Applen kirotusta maailmasta takas Androidin ihanaan maailmaan. Onneks se sojuu oikein sutjakkaasti kun on suominetti.

Tänään pitäis varmaan kiivetä vintille ja yrittää ettiä jostain talvivaatteita, illaks kutsuin itteni kylään Hennan luo. Täytyy käydä ostamassa salmiakkia ja pätkiksiä. Huomisen voin taas palloilla pyjamassa ja maanantaina on kampaaja, että näytän taas ihmiseltä (käyn otsis vai ei -keskustelua itteni kanssa, luulen että pätkäsen etutukan taas lyhkäseks) ja sit myöhemmin viikolla alkaa työt.

Arki on täällä, enkä vois olla tyytyväisempi.

Loppuun mainos, koska Yves Rocherilla on -30%viikon lopun ajan! Lisäks postikulut on vielä joulupäivään asti ilmaset, joten nyt on oikein hyvä aika tilata viimosia joululahjoja!! Tai valmistautua joulunjälkeiseen aikaan ja tilata sen mun kyllästymiseen asti hehkuttaman Detox-kuurin.

1441423_726535330729046_924066227575951636_n

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Reply k lauantai, joulukuu 13, 2014 at 18:43

  Hei ihana! ootko käynyt balilla ihokarvojen sokeroinnissa. Yritin löytää paikkaa netistä mutta google ei kerro :-( oisko tietoa vaikka kutasta missä vois tehä? :-)

  Kivoja päiviä kotiin, mä lööbailen balilla vielä pari viikkoa jee! B-)

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 14, 2014 at 13:31

   Kutalla ainakin sellanen paikka kun Natural Spa (http://naturalspa-bali.com/contact/) tekee niitä. Benesarilla ja legian streetillä on molemmilla ainaski. En oo koskaan ite käyny sokeroinnissa, et en tiedä mikä on taso. Mutta vahausta voin suositella Waxhousessa Kutan Beachwalk ostarilla, ihan länkkäritasonen mesta :) http://waxhaus.wordpress.com/

   • Reply k maanantai, joulukuu 15, 2014 at 09:17

    Hei kiitos tuhannesti. Osaisitkohan auttaa mua vielä sellasessa asiassa, että mistä täältä kandee ostaa puhelin? En oo koskaan ostanu muualta ku suomesta ni ei mitään hajuu kuinka tollasten kalliimpien hommien kans kandee tääl toimia. Mut nyt uutta samsungia vailla kovasti.. tiiätkö mitåän hyvää ja luotettavaa elekroniikka mestaa?

    • Reply Meri maanantai, joulukuu 15, 2014 at 09:20

     Mä ostin omani Carrefourista :)

 • Reply lillamy torstai, joulukuu 18, 2014 at 10:05

  Haha tuli jostain kumman syystä Muumipeikko ja Pyrstötähti mieleen :D Rentouttavaa ja ihanaa aikaa sulle Suomessa! :)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 18, 2014 at 22:31

   mun oli alunperin tarkotus liittää tähän video missä muumipeikko huutaa ko lausetta, mutta en sit saanu sitä toimimaan :) Kiitos kiitos!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post