etenee

Hyvin alko tää päivittäin kirjottaminen kun oon hengaillu viimeset pari päivää kaverin seurana sairaalassa. Eilinen meni tapellessa vakuutusyhtiön kanssa ja tänään vaan varastin puolet sänkytilasta ja katottiin leffoja koko päivä ja yritettiin ymmärtää lääkärin puheista jotain.

Suomeen lähtö on lähes täysin varmaa, Peen mielestä se oli jopa hyvä idea. Naisenlogiikalla toki loukkaannuin vähän kun se tarjoutu maksamaan mun lennot, et mikä hinku sillä on päästä musta eroon, mut kun se lupas skypettää mulle joka ilta kun ei oo töissä, niin lepyin vähän. Tuli lähes nostalginen olo kun joskus puoltoista vuotta sitten vietin kaikki illat himassa koneen ääressä ja puhuin monen tunnin skypemaratoneja sen kanssa kun mä olin kotona ja se oli Balilla. Mä sillon jo ilmotin tytöille, että se on mun elämän mies, vaikkei se sitä ite viellä tiennykkää sillon. Se vaan vaati vähän kypsymistä. Älkää siis luovuttako niiden ryönärenttujenne kanssa.

Elämäkin on heti paljon valosampaa. Tai kun viikolla katoin Magic Mikeä ja se ei saanu mua hymyilemään niin tänään Dear John ei saanu mua itkemään. Edistystä! Toivottavasti saisin mahollisimman pian mun passin takas niin uskaltaisin varata lennot, ettei tuu vahingossa mitään viisuminylityksiä tai muuta säätöä. Kolme viikkoa aikaa hankkia kunnon rusketus päälle, että voin sitten Suomessa valittaa miten pahasti kuoriudun ja palata tänne niin, että kaikki pääsee kiusaamaan mua mun vitivalkosesta ihosta.

Meen kotiin, käyn kaikki mun kamat läpi joten luultavasi on tulossa iso huuto.net kasa tai vaihtoehtosesti käyn viemässä kirpparille tavaraa. Ehkä molemmat. Vihdoin jotain edistystä asioihin.

Vedin ihan överi-ison illallisen joten on ehkä ihan ok mennä puol kaheksan nukkumaan?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katrij maanantai, marraskuu 24, 2014 at 16:30

  Ää, mäkin oon tässä juuri hiilautumassa takaisin Suomea kohti parin kuukauden Kaakkois-Aasiassa oleilun jälkeen. Seitsemän viikkoa meni Balilla ja sydän jäi sinne. Joulukuinen Suomi mahtanee olla poikkeuksellisen tiukka koettelemus tämän jälkeen.

 • Reply Satu V maanantai, marraskuu 24, 2014 at 20:25

  Moi! Millaisia kokemuksia sulla on myyjän näkökulmasta Helsingin/pääkaupunkiseudun kirppareista? Missä menee vaatteet kaupaksi parhaiten? Suosin mielummin itsepalvelukirpputoreja, joissa ei tarvitse itse päivystää myymässä…

 • Reply sara tiistai, marraskuu 25, 2014 at 00:39

  Voi meri! Luin noi sun vikat postaukset äsken ja mietin miten voinkaan samaistua sun tilanteeseen.. tapailen/seurustelen mitä tää nyt onkaan miehen kanssa joka reissaa viikot ympäri suomea ja on vaan viikonloput samalla paikkakunnalla mun kanssa ellei nyt sit joudu jäämään viikonlopun yli muualle.. periaatteessa meillä ois melkein aina viikonloput käytettävissä mutta tää herra omistaa about 50 kaveria ja useimpia pitäis ennättää nähdä sen saman viikonlopun aikana, tietty sit perhe ja kummipoika samaan listaan.. välillä tuntuu et onko tässä mitään järkeä ku yhteinen aika on niin kortilla ja ilmeisesti ens vuoden puolella työt veis muihin maihinkin ties kuinka pitkäksi aikaa.. oon yrittäny pohtia et tuleeko täs vaan pirun kipeetä sitte jossain vaiheessa vai pitääkö vaan kattoa miten tää juttu menee ja toimii :D miksi nää hommat yleensä aina on niin vaikeita plaaaaaah!! :Dd ajattelitsä viipyä kauan suomessa kun tänne lähdet? ja ottiko P asian kuitenkin ihan ok, ilmeisesti jos se sun lippujakin lupaili maksaa! tykkään sun blogista kyllä ihan hurjasti!

 • Reply Riikka keskiviikko, marraskuu 26, 2014 at 14:08

  Kannatan kirpputoria! :D

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post