With metal gear solid to tekken 3

Koska en äärettömän palaneesta takapuolesta johtuen saanu nukuttua eilen illalla kukuin valveilla ja tuijottelin Frendejä puol neljään. Puol kymmenen tänään heräsin ihan kauheeseen karjuntaan. Pelästyin eka, että talo palaa tai jotain muuta yhtä kamalaa, joten revin mekon päälle ja menin ulos kattomaan mitä tapahtuu. Melu tuli naapurista, Jozien luota.

_DSC0899

Jozie teki perustavaalaatua olevan virheen. J:n poikaystävän synttärit oli muutama viikko sitten eikä me jostain syystä käyty keskustelua ”mikä ois hyvä synttärilahja poikaystävälle” Ehkä juuri tästä johtuen tyttöparka osti hanipöölleen lahjaks PlayStationin. VIRHE! Tyttöparka valitti jo siinä vaiheessa kun poikaystävä oli töissä, että puhelut on vähän turhauttavia kun toinen osapuoli on jotenkin poissaoleva ja taustalta kuuluu sotapelin räiskintää. Siinä vaiheessa kun totesin että samainen laite on asennettu Balikodin telkkariin, ois pitäny arvata mitä tästä seuraa.

Karjunta tuli poikien FIFA -matsista joka oli alotettu ilmeisen aikaseen surffattavien aaltojen puutteen vuoksi. Jozie istu puutarhatuolissa ja veti putkessa röökiä näyttäen äärettömän stressaantuneelta ja pohti ääneen et mitä tuli tehtyä. Yritin ehdottaa että voidaan ostaa SIMS ja kun ollaan seuraavan kerran samaan aikaan kaivosleskinä, niin voidaan sit koukuttua siihen. Inhoon sotapelejä, koska ne stressaa mua ja alan aina panikoimaan ja viskaan ohjaimen kädestä joten ne ei tuu kysymykseen. JA futispelit on yleensä muuten vaan tylsiä.

Tää ilta kulu säkkituolessa maaten, tilattiin pizzaa ja tuijotettiin kun pojat pelas. Olin salaa aika fiiliksissä miten kivaa oli vaan olla porukalla jonkun kotona. Niin arkista.

_DSC0922

”voitko ottaa musta kolme kuva ihan vaan nopeesti ennenku pojat tulee takas”

Pee kiusaa mua aina mun asukuvista. Lähinnä sen takia että joka kuvassa on ”leg thing” (totta, hassua vaan että se huomaa) Mä muutenkin yleensä välttelen koko blogista puhumista, koska en jaksa selittää miten blogi toimii tai mitä se käsittelee tai että voiko sitä käydä lukemassa. Pahinta on se, jos porukassa on ruotsalaisia ja Pee möläyttää jotain mun blogista. Niiltä kysymyksiä kun yleensä riittää.

Mekko Cotton On:in aleista $10. Ihastuin malliin niin, että mulla on sama riepu kolmessa värissä ja silti ne on jatkuvasti pyykissä.

Oman poikaystävän synttäreihin on alle kuukaus aikaa eikä mulla oo mitään hajua mitä ostaa lahjaks. Ehkä lyön viimesen naulan arkkuun ja hankin Xboxin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nana maanantai, marraskuu 10, 2014 at 17:50

  Helou! Kannattaako Ausseihin/indoihin matkustella Suomen kesän aikana eli kesä-elo? Tai tottakai kannattaa, mutta onko sää millaista verrattuna kesäkauteen siellä? :)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 21, 2014 at 13:08

   Ausseissa on kesä-elokuussa aika kylmää, indoissa puolestaan lämmintä eikä sadetta oikeestaan ollenkaan :) Ausseille siis sanoisin ehkä ei, indoille joo ! :)

 • Reply ensimmäistä kertaa Balille torstai, marraskuu 13, 2014 at 16:07

  Moi!

  Ollaan lähdössä kaverin kanssa Balille joulukuussa ja jos vaan viitsit muutaman hölmöön kysymykseen vastata paremmin kuin google, niin kiitän jo etukäteen.

  1. Miten onnistuu rahan nosto visa electronilla?
  2. Mitä kaikkea tarvitsee 30pv viisumia varten? (olen lukenut matkapostauksesi, mutta olen tarkempaa asiointivinkkiä vailla…)
  3. Osaatko suositella jotain hotellia alkuun? Kutalle mahdollisesti vuodenvaihteessa, mutta alkuun vähän rauhallisempaa menoa.

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 21, 2014 at 13:07

   hello, sori kun kestäny!

   Rahaa helposti electronilla jokaisesta automaatista :) 30 päivän viisumiin ei tarvi muuta ku 35 jenkkidollaria ja se ostetaan kentältä passin tarkastuksen yhteydessä, ei sen kummempaa draamaa :)

   Kannattaa kattooo hotelleja Nusa Duasta, siel on rauhallista ja kivoja rantoja! :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post