Olemisen sietämätön keveys

Ah tätä kotonaolemisen riemua. Oon pessy pyykkiä, nauttinu tiskaamisesta ja astioiden huuhtelemisesta ja nököttäny uima-altaalla ja lukenu Roald Dahlin kirjoja joita löysin vinon pinon. Oon myös käyttäny aikaa siihen et oon googlaillu et miten vihreen altaan sais taas kirkkaaks, että pääsis uimaankin, mutta koska Pee ei luultavasti anna mun palkata allaspoikaa, niin täytyy ehkä konsultoida appiukkoa. Tai vaan hankkia allaspoika. Mmmmmmh…

Vietettiin eilen appiukon kanssa laatuaikaa jo muutenkin kun se raahas mut kattomaan jotain tonttia, jonka haluis ostaa. Mä seisoin sielä keskellä risukkoa ja yritin olla asiantunteva ja nyökytellä hyväksyvästi. Oikeesti halusin työntää ukon autoon ja juosta pankkiin varmistamaan, että se tontti varmasti tulee sukuun, rinnetontti merinäköalalla riitti mulle. Musta se ois hyvä ”oot katellu mun poikaa kaks vuotta, tässä teille tontti, rakennan teille myös talon siihen, ei hätää.”. Sen jälkeen käytiin maalikaupassa mitä oli hirveen opastavaa, koska opin monta uutta englanninkielistä sanaa. Appiukko on varsin lepponen tapaus. Se ostelee uusia moottoripyöriä ihan vaan kiusallaan, että saa anopin suunniltaan. Tai niin mä ainakin luulen.

Mun pitäis olla tänään sosiaalinen ja nähä muitakin mun appivanhempia. En juurikaan tunne porukkaa Central Coastilta, joten oli kiva kun Peen kaveri laitto eilen viestiä ja ilmotti, et ne tulee hakemaan mut seiskalta, halusin tai en.

Löysin häihin korkkarit ja laukun alle kahellakympillä. Lainasin Tiwiltä yhet kengät, mutta koska ne sattu niin saatanasti jo kokeiltaessa, niin ostopäätös synty varsin nopeesti kun löysin 15dollarin kiilakorkoset nudet monot. Nyt tarvii stressata enää ton ukon pukemisesta, jonka mielestä voi hyvin pukea pantterikuvioisen kauluspaidan häihin. Lupasin että se saa pukea sen meijän häihin, mutta näihin ostetaan sille jotain muuta.

Asiasta kukkaruukkuun, onko kukaan kokenu mitään markettiripsaria viimeaikoina maata mullistavaks? Unohin tilata ebaystauuden Fiberwigin ja se ei varmaan enää ehi perille ennenku lähen takas Balille..

IMG_0391.PNG

Totesin just että mun Blogin facebook-sivu on ollu ilmeisesti alhaalla hetken jos toisenkin :D Oon kääntäny ja vääntäny enkä saa automaattisia postauksia toimimaan, mutta yritän ite päivitellä niitä sinne..

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

7 Comments

 • Reply hermica perjantai, lokakuu 3, 2014 at 11:47

  http://www.lorealparis.ca/cosmetics/eyes/double-extend-beauty-tubes/black.aspx Tää on musta paras, ja samanlaiset ominaisuudet ku kanebon 38:ssa. Eli lähtee kuumalla vedellä! Mut just toi valkopunanen, eikä mikään muu :)

  • Reply Meri perjantai, lokakuu 3, 2014 at 11:51

   Oi kuulostaa täydelliseltä! Fiberwig on kans sellanen joka lähtee lämpösellä vedellä, siks siitä oon niin tykännykki. Täytyy toivoo että tota löytyy täältä!

 • Reply Alinaj perjantai, lokakuu 3, 2014 at 19:04

  Mun mielest lorealin butterfly wing effect on ihan paras!

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 4, 2014 at 03:19

   Onko siinö ihan superiso harja?

   • Reply Alinak tiistai, lokakuu 7, 2014 at 14:06

    Ei oo ku sellanen muuten vaan omituinen mut ei pidä hämääntyy se oikeesti toimii tosi hyvin! :D

 • Reply Johanna perjantai, lokakuu 3, 2014 at 22:03

  Ite oon jo useamman vuoden käyttänyt Max Factorin False Lash Effectiä ja toiseen en vaihtais :)

  • Reply Meri lauantai, lokakuu 4, 2014 at 03:17

   Sitä on kyl kehuttu ihan hulluna!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post