sunday bloody sunday

Kevyitä teknisiä vaikeuksia taas havaittavissa. Ikävöin toimivaa nettiä niin kovasti. Mulla on puhelimessa ja Ipadissa molemmissa simkortit mutta kummankaan netti ei suostunu yhdistää koneeseen. Onneks jokaisessa raflassa on ilmanen netti, ei tarvinu ku raahata perseensä Stakziin syömään ja sain aterian lisäks myös kevyttä kuittailua omistajalta joka joutu viemään sai viedä mut kotiin muutama hetki sitten koska pojat juotti mut yritti juottaa mua pöydän alle. Jos oisin muistanu tän välikohtauksen oisin menny muualle. No ainakin musta pidetään huolta, ei huolta siis isi.

_DSC0241-001

Koska en oo ollu tänä vuonna viel tarpeeks kipeenä, niin mulla on joku ihme kuumetauti oletettavasti taas päällä (en omista kuumemittaria) yritin toissapäivänä päästä koko päivän koko päivän ylös sängystä, mutta ei vaan onnistu. Loppujenlopuks neljältä päätin että nyt on noustava, ryömin suihkuun ja lähin moikkaamaan tyttöjä.

Kaveri on puoliks indo puoliks italialainen ja päästiin perheen luo syömään. Pastaa juustokastikkeella, lisänä italiasta asti tuotua parmesaanijuustoa, salaattia jossa oli juustoa, kanaa juustokuorutteella jne. Vaikka olin äärettömän puolikuntonen niin paras ateria jonka oon syöny ehkä ikinä. Mä haluan pois Balilta ja Italiaan syömään jonkun paikallisen perheen luo juustoa.

_DSC0252-001

Selviydyin kotiin, kaaduin sänkyyn ja nukuin taas 12 tuntia, heräsin aamulla ihan kauheeseen oloon ja päivän ainut efortti oli se että ryömin sängystä sohvalle ja välillä täyttämään teemukia. Mun olohuone on ulkona, joten tärisin täkin alla kolmenkymmenen asteen helteessä ja join kuumaa teetä. Jos mun puutarhuri ei oo aiemmin pitäny mua outona niin nyt sit viimeistään kun se tuli eilen varmistamaan että kaikki bambun lehdet on ihan yhtä täydellisesti kun eilenkin. Onneks Wyan oli kultasella tuulella ja tarjoutu täyttämään mun viiden gallonan vesisäiliön että saatoin jatkaa mun teen tankkaamista.

Tänään on menny jo vähän paremmin, pääsin kauppaan asti, ostamaan sitruunaa teehen ja lisää astianpesuainetta. Unohin luonnollisesti molemmat mutta ostin suolakeksejä ja lehmäjuustoa jonka jälkeen uuvahdin. Huomenna pitäis oikeesti ottaa itteensä niskasta kiinni, en jaksa tätä himassa makaamista enää yhtään. Oon lukenu kaikki mun juorulehdet ja syöny viimesetki jäljellä olevat salmiakit. Sitäpaitsi mun Canggusta hankittu rusketus alkaa uhkaavasti kuoriutua, enkä aio saada mun Snowwhite lempinimeä takasin.

_DSC0325

flano – Cubus | shortsit – All About Eve

Pee osti mulle lahjaks viime reissullaan hiusharjan, voisin mennä harjaamaan siis hiukset koska nää on aika jännät ja tehä sit jotain järkevää kuten hakea pyykit pesulasta ennenku ne myydään eteenpäin. (saan aika paljon lahjoja, niiden laatu vaihtelee täytetystä pehmokilpparista, muroihin ja kahen sadan euron samppanja pullosta hiusharjaan)

Mun huomisen aamupalan ohjelma on käydä kommentit läpi ja vastata niihin!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply iituliina sunnuntai, elokuu 31, 2014 at 15:50

  Yhyy mikä aurinkoikävä. Täällä on ihan syksy ja oon käytännössä kahlittuna Turkuun ainakin ens syksyyn asti, yhyy :(( Voisiks lähettää pikkuse lämpöö tänne?

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:20

   SEN POJAN KANSSA VAI? Mä lähetän!!

   • Reply iituliina sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 20:01

    NO SE POIKA! (jonka kans elämä on edelleen pelkkää kriisiä, mut kun nyt oon käytännössä asunut sen luona Balilta palattuani, niin..)

    Ja okei, alotin koulun just, se pidättelee täällä, vähän kyl haaveilen et jos olis vuoden nyt siä ja sit kesän töissä ja sit jotain välivuotta tai vaihtoo taitaitai jotain, haluunpoistäältä :D

    • Reply Meri maanantai, lokakuu 6, 2014 at 02:03

     joo ei suomessa oo kivaa!

 • Reply kukkahattutäti sunnuntai, elokuu 31, 2014 at 19:51

  no nyt on shortseilla mittaa! :D

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:20

   Mä en ikinä koskaan vetäis noita jalkaan suomessa, mutta täällä ne on ihan normaalimittaset :D Aussityttöjen shortsimuoti on sellasta tanga-kokoa tällä hetkellä että noi on oikeestaan aika peittävät :D

 • Reply eeva maanantai, syyskuu 1, 2014 at 15:27

  Takerrun täysin epäolennaiseen asiaan.. MUTTA.
  Onks lehmäjuusto sitä ihanaa sulatejuustojuttua, joka myydään valkosissa pyöreissä pahvirasioissa ja on pakattu sellasiks ”hopeisiks foliokolmioiks”!! ooo, jos on ni se on niiiin hyvää! MIKS sitä ei saa Suomesta!! Taas yks hyvä syy haluta Balille!

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:19

   ON! Mun mielestä sitä myydään tai ainaki joskus myytiin Lidlissä. :D

   • Reply Suvi sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 11:03

    Sitä myydään edelleen Lidlissä, tavallista ja light-versioo. Tää on varma tieto ;) T: Lidlissä töissä

    • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 11:38

     Hyvä, sit en ois ainakaan tullu ikinä suomeen jos ei myytäis :D

 • Reply M torstai, syyskuu 4, 2014 at 19:24

  Miksi skippasit sun siskon yo-juhlat vaikka joku aika sitten kirjoitit ettet jätä niitä mistään hinnasta väliin?

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:10

   Peen onnettomuus sattu samaan saumaan, että oli pakko laittaa asioita tärkeysjärjestykseen :( Sisko onneks ymmärs :)

 • Reply Nanna torstai, syyskuu 4, 2014 at 20:34

  Minkä tyyppistä työtä teet kun voit tehdä sitä himassa läppärillä? Tarkoitus ei oo udella mutta itsekin olen suunnitellut muuttoa ulkomaille vaikka ties kuinka ja kauan mutta toi itsensä elättäminen on aika probleema. Teetkö töitä Suomeen? :)

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:17

   Joo Suomeen töitä :) kirjotushommia lähinnä

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post