tiistai

Helllureeeeei.

Pojat kittaa kaljaa ja kattoo jotain typerää surffikilpailua niin nyt on taas hyvä hetki Merin kaivaa läppäri ja näyttää tärkeeltä ja tehä ”töitä”. Täällä on rauha taas maassa Pee:n kanssa asiat jotenkuten selvitetty jne. Luin jonkun artikkelin siitä, miten monet suomalaiset naiset tahtoo ulkomaalaisen miehen. Suurinosa perusteli tätä valintaa sillä, miten suomalaiset miehet ei osaa puhua tunteistaan. Paitsi ehkä humalassa. Meidän kehityskeskustelu hoitui jouhevasti kun allekirjoittanut oli kiskassut pullon viiniä alle ja tää mun ulkomaalainen mieheni, jolle tunteista puhumisen pitäis olla äärettömän luontevaa oli istunu lentokoneessa jonkun irlantilaisen miehen vieressä joka oli juottanu sitä koko huiman kaks tuntisen, mitä lento Darwinista tänne kestää.

_DSC0214

Suojakänni tai ei, ainakin saatiin asiat puhuttua ympäri ja ämpäri ja halki ja poikki ja nyt sit katellaan et mitä tapahtuu. Mun ZEN-tila senkun jatkuu enkä jaksa enää pahemmin stressata. Pieni haittapuoli tässä on se, että kun käveltiin toissapäivänä kotiin baarista niin poika halus viettää seuraavat kolme tuntia kerraten koko aiemmin käytyä keskustelua ja kun se oli saatu päätökseen sain palkkioks tanssiesityksen siitä että olin kuunnellu. En oo ihan vielä castaamassa Peetä uuteen Magic Mikeen.

_DSC0253

Mutta joo. Juttelin yhen paikallisen kaverin kanssa, joka oli sitä mieltä, että voisin helposti saada duunia täältä. Viisumim jne on yks pain in the ass, mutta jos löytäisin jonkun länkkärifirman niin ne vois ehkä sponssata sen. Täältä kun kuitenkin löytyy Bershkat, Pull&Bearit jne ja mulla on alalta kokemusta niin monta vuotta, että pärjäisin oikein hyvin. (käyn aina välillä salaa siivoomassa niiden kauppoja kun sielä on niin sotkusta) Se on mun seuraavan viikon projekti. Saada joku pysyvä syy, miks pitää poistua himasta aina sillon tällön. Niin etuoikeutettu kun oonkin kun voin työskennellä läppärin kanssa kotoota, niin voi miten on ikävä sitä että herätyskello soi seiskalta ja pitää raahautua suihkuun ja töihin.

_DSC0291

Viimosia kuvia ehkä Canggusta. Toppi jommasta kummasta edellämainitusta espanjalaisjätistä ja hame henkkamaukalta. Aurinkolasit varastin Marilta.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply hannele tiistai, elokuu 26, 2014 at 10:41

  Sovintoseksillä asiat selväks, niin sitä pitää :)

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:25

   hahahahha

 • Reply hmclehto tiistai, elokuu 26, 2014 at 11:29

  Hyvä että saitte asiat puhuttua!!! Sori jos liian henk koht mut mitä duunia sä teet koneella? Ajattelinkin jo että oot ”piilomiljonääri” kun oot siellä ollut ikuisuuden siis ilman vakkariduunia ;)

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:25

   hahaa oisinkin!

 • Reply Viivuska tiistai, elokuu 26, 2014 at 22:55

  Ihanaa Meri kun oot alkanut taas kirjoittaa useemmin! Sun postauksia on aina niin kiva ja hauska lukea ja piristät mukavasti päivää useimmiten! :)

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:24

   Mä yritän tsempata tän kanssa parhaani mukaan!

 • Reply Stacy keskiviikko, elokuu 27, 2014 at 17:54

  Heh, voiskin joskus muuten kokeilla, miten näppärästi tunteista puhuminen onnistuu enkuksi kun on pohjia alla.:D Sama juttu tunteista puhuvista ulkomaalaisista on täälläkin luettu. Omalla tontillani on myös postausta siitä, miten suomalaismiehellekin heruisi…:)

  http://rakasstacy.blogspot.fi/2014/08/kuinka-suomalaismiehelle-heruu.html

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:24

   Se on ihan mahdotonta. Toisaalta se on mulle hankalaa suomeksin että ehkä toi kielimuuri on vaan tekosyy… Yhdyn täysin tohon itsevarmuuden puutteeseen!

 • Reply bali torstai, elokuu 28, 2014 at 18:11

  Hei! (::

  Miten onnistuu asunnon vuokraaminen Balilla ja millanen hintataso siellä on? (:

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:23

   Onnistuu hyvin ja hinta vaihtelee ihan sen mukaan missä haluaa asua ja millasessa lukaalissa :) Halvimmat lienee jotain satasen luokkaa kuussa (tai alle) mutta toki jos haluu jonkun superhuvilan niin sit saa pullittaa jo enemmänkin.

 • Reply Heli lauantai, elokuu 30, 2014 at 17:06

  pakko kyllä sanoa että ei se tunteista puhuminen oo helppoa muillekkaan maalaisille. ei ainakaan ruottalaisille. tai kyllähän tuo munki mies yrittää välistä mutta aika usein vaan nousen ja lähden paikalta. parempi ottaa sitä vinettoo muutama lasi alle että onnistuu :D

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:22

   Joo kummasti helpottaa :D

 • Reply Linnel sunnuntai, elokuu 31, 2014 at 02:21

  Moikka :) eksyin vasta tänään ensimmäistä kertaa sun blogiin ja ai vitsi kun tykkään ! Seurustelen ite kanssa aussin kanssa, osa ajasta asuttu pienessä kylässä keskellä aavikkoa ja huh kun on ollu vaikeaa välillä.. Helpottavaa lukea, et joku muukin stressailee samojen juttujen kanssa kun minä :D saanko udella missä tää Pee on töissä kun joutuu kans oleen poiss välillä. Oma aussi on kultakaivoksella ja rankkaa on välill.. Tsemppiä sinne :)

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:22

   Joo et oo missään nimessä yksin ! Pee on duunissa yhellä helmifirmalla ja se seilaa ympäriämpäri laivalla ja viljelee niitä helmiä…

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post