Back in K-Town.

Selvisin kotiin Canggusta ja ikävä on jo nyt takas. Hitto ku tuntis sieltä ees muutaman ihmisen, niin pakkaisin kimpsuni ja kampsuni ja muuttaisin sinne samointein. Kutalla on niin turvalista kun on niin paljon tuttuja. Mutta aina kun pääsen pois täältä ni on niin paljon kivempaa.

Täällä tuntuu olevan vallitseva trendi se, että ilmestytään paikalle kertomatta muille mitään. Yhen kaverin synttärit on tänään joten toinen kaveri lens eilen Balille, niin että mä olin ainut joka ties asiasta ja mun tehtävä oli pitää ihmiset yhessä raflassa niin, että yllätys ois täydellinen. Koska oon viimesen viikon menny nukkumaan joka ilta viimeistään kaheksalta oli pelkästään hereillä pysyminen mulle missio. Mutta onneks yllätys onnistu erinomaisesti ja päivänsankari unohti hetkeks ikänsä ja hyppi ku pikkulapsi ku näki hyvän frendinsä ekaa kertaa moneen aikaan.

_DSC0100

Eilen tapahtu myös väistämätön, nimittäin mun ja viiksivallun kohtaaminen ekaa kertaa pariin vuoteen. Olin Jozielle aiemmin jo panikoinu aiheesta, mutta se meni yllättävän hyvin ja osasin käyttäytyä ihan hyvin vaikka se mun mielestä hakeutukin ihan liikaa mun seuraan ja kyseli kaikkee tosi henkilökohtasta niinkun mitä mulle kuuluu. Niille jotka ei pidä kirjaa kaikista miehistä jotka tässä blogissa on vuosien varrella vilahdellut, niin viiksivallu on siis mun muutaman vuoden takanen elämääkin suurempi lomaromanssi johon olin ihan lääpälläni, siitä ei kuitenkaan tullu mitään sen suurempaa ja meijän juttu päätty ku seinään siihen kun tapasin Peen.

_DSC0103

_DSC0119

Hattu – Marilta varastettu / tunika – Sheinsideltä saatu / kengät – H&M

_DSC0156

Mun pitäis yrittää pakata, lupasin mennä Jozien luo muutamaks päiväks asustelee, kun sen poikaystävä lähtee töihin ja ekat päivät on aina vähän tuskaa. Mulla ne ei enää niin kirvele kun Pee on jatkuvasti töissä, mutta tiedän miten paskaa se voi olla niin lupasin mennä. Ja koska oon sielä kuitenkin käytännössä kaiken aikani, niin voin ihan yhtä hyvin välttyä iltasin huimalta parin sadan metrin kävelyltä ja nukkua siellä.

Täytyy ehkä ottaa myös kamera mukaan,  koska mulla on ollu ikävä tota kameran edessä riekkumista.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply enma sunnuntai, elokuu 17, 2014 at 13:53

  ihana meri <3

 • Reply maiju sunnuntai, elokuu 17, 2014 at 14:30

  En ees tiedä miks kehtaan lähettää tän kommentin ja tiedän kuulostavani joltain huuruiselta fanilta, mut ku katoin noita kuvia ni mulle tuli semmone ihana-nähdä-pitkästä-aikaa-sua-mul-oli-ikävä -fiilis. ja joo en oo kyllä ikinä sua tavannu, mut joistain ihmisistä vaa tulee sellanen olo,et ollaan hyvin samalla aaltopituudella ja tunnettu muka toisemme ja aikoja. :’D äläs naura siellä.

 • Reply J. maanantai, elokuu 18, 2014 at 01:21

  Ihanaa nähdä pitkästä aikaa asukuvia, tosi freshejä! :) Ja aivan upeat puitteet asukuvien otolle (nuo taustalla näkyvät vehreät palmut/banaaninlehdet/mitkä lie tuo tosi kivasti eksotiikkaa). Tuosta viimeisestä kuvasta saisi hienon uuden bannerin, wink wink. ;)

 • Reply xod maanantai, elokuu 18, 2014 at 18:37

  Antees nyt mutta seurusteletko vielä vai ootteko eronnu vai mikä on tilannu? :( Ja onko Pee nyt siis se sun boyfriend? :D
  Olis kiva jos kertoisit jossain postauksessa ”teijän tarinan” :)

 • Reply xod maanantai, elokuu 18, 2014 at 18:42

  Toivottavasti mun äskönen kommentti tuli perille :D kun yritin lähettää sitä niin tää meni sivulle jossa luki vaan ”Kirjoitat kommentteja liian nopeasti. Otahan rauhallisesti.” Häääh? :D Yks ainoo kommentti.
  Ja lisäks en tiiä onko vika tässä sivussa vai mun koneessa (todennäkösesti toi) mutta kun painan että lähetä kommentti niin ekalla kerralla mitään ei tapahdu, paitsi tohon alas tulee palkki jossa näkyy ”lataus” jota tää kone lataa…? Annan sen aina olla tai siis painan rastia vaan ja lähetän uusiks niin kommentti lähtee. Outoa.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post