Pakomatka

Tein jotain mikä ois pitäny tehä jo viikko sitten, nimittäin pakkasin repun ja karkasin Kutalta Marin luo Cangguun. Mulle Canggu edustaa Balin hipsterikeskuskusta, jossa kaikilla on viikset ja flanelipaita ja tytöillä prätkäbuutsit vaikka ulkona on asteita reippaasti yli 30. Mutta silti täällä riisipeltojen keskellä on helppo unohtaa kaikki ja vaan rentoutua ja rauhottua. Ja yrittää olla välittämättä siitä, että lounasta syödessä naapuripöydän pojilla on tukat niin huolettoman pörrössä että tietää että niitä on aseteltu ainakin vartti ja omasta tukasta putoo lautaselle koppakuorianen. (Tää todella tapahtu eilen)

IMG_1334.JPG

Huippua kun voi mennä ulos ilman, että tarvii pelätä että törmää johonkin tuttuun ja että saa vaan olla. Makasin tänään 6 tuntia aurinkotuolissa murehtimatta kertaakaan maailman epäreiluutta ja nautin vaan siitä että asun maailman kauneimmalla saarella. Koti-ikäväkin rauhottu vähän ja vaikka en vielläkään tiedä missä päin maailmas oon viikon tai kahen kuluttua niin ei sillä oo niin väliä.

Tein myös jotain historiallista ja iskin järkkärin Marin käteen ja ilmotin että nyt muotibloggaroidaan. Konetta mulla tosin ei oo mukana, että kuvat pysyy visusti kameran uumenissa siihen asti että päätän palata takasin kotiluolaan. Tulin tänne alun perin tarkotuksena olla yhen yön mutta luulen että hengailen täällä ainakin viikonloppuun.

IMG_0348.JPG

”Don’t underestimate the value of doing nothing, of just going along, listening to all the things you can’t hear, and not bothering”

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

 • Reply paula keskiviikko, elokuu 13, 2014 at 14:38

  Hei Meri! Käyn joka päivä tarkistamassa sun blogin koska oot nii hauska ja hyvä kirjottamaan. Tällä hetkellä sulla taitaa tosin olla vähän sekava elämäntilanne mutta toivottavasti asiat selkeytyy ja järjestyy pian. Oon itse lähdössä reissaileen ja sun postaukset auttaa jaksamaan duunissa vielä lähtöpäivään saakka. Toivoisin että kirjoittaisit useemmin :)

 • Reply Kitty perjantai, elokuu 15, 2014 at 12:35

  hey dear,
  This is Kitty working for sheinside company.
  We’ve sent your message without any reply.
  If you’ve seen it, please conmtact: marketing [email protected]
  also wish u a nice day

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post