Se mikä ei tapa niin todellakin satuttaa

Mä en tiedä miks ajauduin kirjotuslakkoihin kun elämä päin persettä vaikka kirjottaminen on sitä parasta terapiaa ollu mulle siitä asti tän jalon taidon opin ja sain ekan päiväkirjani.

Rypyt rakkaudessa tuntuu elämääkin suuremmilta, kun on kaukana kotoa ja perheestä ja läheisistä. Onneks puhelimet keksitty ja kiitos niille ihanile, jotka on jaksanu vaihtaa sen lopputtoman määrän viestejä mun kanssa viime aikoina. Tunteet, varsinkin sillon kun kaikki menee päin helvettiä, on niitä juttuja joita en saa englanniks selitettyä halutulla tavalla, vaikka kuinka yrittäis, siks oon ollu melko mykkä kaikille niille ihmisille jotka täällä on. Nää on ne hetket kun kaipaan mun suomityttöjä kaikista eniten.

Kieltäydyin poistumasta kotoota pariin päivään sen jälkeen kun törmäsin kaupassa kaveriin joka erehty kysymään et mitä kuuluu. Kevyen itkukohtauksen ja erittäin pelästyneen miehen jälkeen ajattelin, et nyt on ehkä hyvä hetki pysytellä kotona ja kattoa muumeja kunnes opin taas käyttäytymään julkisella paikalla. Tuijottelin myös yheltä istumalta (makaamalta) läpi Mixology sarjan, jota oli suostuteltu jossain ”mitä katsoa HIMYMin jälkeen” – jutussa. oli ihan viihdyttävää ja siihen heti perään Orange Is The New Blackin. Huomenna yritän uskaltaa ulos, mutta jos tuntuu ylivoimasen vaikeelta niin voisin yrittää antaa varmaan viidennen mahiksen Game Of Thornesille, vaikka en oo aiemmilla kerroilla vaan tajunnu sitä. Ehkä suomitekstitykset auttais.

Vaikka tekiskin mieli ostaa menolippu suomeen ja polttaa passi, niin yritän nyt hengitellä ja rauhottua hetken ja pohdin sitten mitä teen. Oispa suomi ees hippasen lähempänä. Oon ennenkin tehny hätiköityjä päätöksiä ja lähteny täältä ovet paukkuen ja sit katunu sitä kolmen päivän kotona olon jälkeen. Yritän nyt välttää sitä. Eipä tarvi sitten jossitella.

images

Lisään huomisen tavotteeks syödä jotain ekaa kertaa sitten viime tiistain.

Kyllä tää tästä. Se mikä ei tapa niin todellakin satuttaa, mutta kyllä siitäkin selvitään. Ehkä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

11 Comments

 • Reply Heli sunnuntai, elokuu 10, 2014 at 18:00

  Lopulta kaikki kyllä järjestyy <3 ja mä en muuten myöskään tajunnu game of thronesia. vaikka oli hitto tekstitki! en tajua miksi kaikki on siitä sarjasta ihan mielisään. eihän siinä oo mitään järkeä :D

 • Reply jj sunnuntai, elokuu 10, 2014 at 19:56

  Aina selvii<3 vaikkei yhessä ni yksin AINA kuitenki selvii

 • Reply vveera sunnuntai, elokuu 10, 2014 at 22:17

  voimahali :( <3

 • Reply BeenthereDonethat maanantai, elokuu 11, 2014 at 11:13

  Hei!
  Voimia sinulle, kaikesta selviää ihan oikeasti!<3 Itsekkin olen istunut kiireessä pakatun matkalaukuni päällä kello 3 yöllä kadulla itku kurkussa. Onneksi minulla oli hyvä ystävä samassa maassa (niinkuin sinullakin varmasti siellä) ja hän saapui paikalle, oman laukkunsa kanssa. Niinpä me sitten reissattiin pari viikkoa, että sain ajatuksen tuulettumaan ja tietysti kirottiin miehet maailman syvinpään koloon moneen kertaan. Lopulta saavuin Suomeen ja se tuntui niin oikealta päätökseltä. Joskus on vaan hyvä palata kotiin. :)
  PS. mietin tässä, että milloin hampaidenvalkaisu hommelit arvotaan!

 • Reply suvi maanantai, elokuu 11, 2014 at 12:12

  Hei! Koita jaksaa siellä <3 ja ei mitään hätiköityjä päätöksiä nyt… anna itelles aikaa ja mieti rauhas. Kaikella on tapana järjestyä, kun elämä potkii päähä niin muuta vaihtoehtoo ei ole kuin nousta ylös sieltä pohjalta , niin oon aina itelleni sanonu ku menny vituiks ja yhtä ehjä/ eläväinen ihminen vielä tänäkin päivänä olen :D ite oon tulos sinne balille kohta….. lento on 28.9 siellä, jos oot viä sillon siellä niin saat minusta ainakin kuukaudeksi seuraa ;)

  Terkuin Suvi

 • Reply Veeruska maanantai, elokuu 11, 2014 at 19:38

  Voi Meri. Sä olet kyllä niiin älyttömän vahva ihminen, että sä kyllä selviät mistä vain <3 Tsemppihali! :-)

  ps. taitaa olla mun eka komentti ever, mutta sun ihania tekstejä lueskellut jo mooonta vuotta :p

 • Reply jennaclaudia tiistai, elokuu 12, 2014 at 15:46

  Voi Meri! Miljoonasti tsemppiä ja haluksia sinne! Oon seurannut sun blogia monta vuotta, ja arvostan ihan suunnattomasti miten aidosti kirjotat, ja myönnät ettei elämä oo ruusuilla tanssimista. Iso tsemppihalaus Barcelonasta!<3

 • Reply Ann tiistai, elokuu 12, 2014 at 17:36

  Kyl sie selviät!

  Hei oiskoha lokakuun loppupuolella (vko43) mahollista saada seuraa yhelle suomiflikalle jota hirveesti houkuttais lähtee kahtelemaan Balin rantoja, mutta joka ei oo ikinä matkaillu yksin?

 • Reply xod tiistai, elokuu 12, 2014 at 20:17

  Voi ei ootteko eronnu? :( Tsemppiä <3
  Ja mieti, Suomessa helteet ohi ja syksy alkamassa. On siellä varmaan kivempaa! :D

 • Reply Jonna keskiviikko, elokuu 13, 2014 at 00:35

  <3

 • Reply kahviksss torstai, elokuu 14, 2014 at 18:06

  ootteko siis eronnu??? :(

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post