moody monday

Inhottava maanantai.

Ajoin eilen Peen Sydneyyn lentokentälle ja se lähti töihin. Mä hengailen viel viikon verran Ausseissa ja ens maanantaina pääsen takas Balille lämpöseen. Ajattelin et ois jotenkin kauheen hyvä idea, että aika menee nopeesti, mutta tää ensimmäinen päivä on ainakin ollu ihan perseestä. Varsinkin sen jälkeen kun ollaan viimoset 8 viikkoa oltu käytännössä 24/7 yhessä. Poikkeuksena yks päivä kun mä olin Sydneyssä ja muutamaa hassua tuntia kun oon ollu kirjastossa tekemässä töitä.

IMG_0835

Oli hirveen kiva eilen lentokentällä kun kuvittelin että voin dumpata poikkiksen vaan ulos autosta ja tulla kotiin, mutta koska kotimaanlennoilla saa mennä turvatarkastuksesta läpi ilman sen suurempaa hämmennystä päädyin hengailemaan pari tuntia lentokentällä mun uudessa bogan-univormussa leggareissa, hupparissa ja uggeissa. Hiuksia en ollu harjannu pariin päivään ja näytin kaikin puolin aika jännältä. No ei se oo niin justiinsa.

Pitäis kattoa kamoja kasaan, mitä jää tänne ja mitä otan takas kotiin, huomenna lupasin viimesen kerran vahtia mukuloita ja keskiviikkona lähetään ajelemaan 850 kilsaa Brisbaneen josta sitten lennän kotiin. Toivottavasti ois aikaa piipahtaa Gold Coastilla, mutta en oo varma miten täyteen ohjelmaa päivät on taas ammuttu.

IMG_0902

En oo ihan varma miten mun pitäis suhtautua, kun mun kolme vuotias hoitolapsi ilmotti viime viikolla, että aikoo lyödä jäätelöauton kuljettajaa veitsellä koska se ei pysähtyny meijän talon kohdalla. Hoidanko tulevaa sarjamurhaajaa? Vai onko nykyään lasten leikit vaan jotenkin outoja? Ota noista selvää.

Voisin tehä pienen pakkauspyrähdyksen ja lähtee sit anoppilaan syömään. Tekis mieli vaan hautautua peiton alle ja pelata Simsiä.

Eka yritän selvittää miks mun typerä puhelin ei synkronoi kuvia icloudiin ja mun koneelle. Vihaan Applea ja ikävöin mun Samsungia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sinii torstai, heinäkuu 24, 2014 at 11:02

  tosi kiva lukea näitä sun kirjotuksia.. Ollaan yhden kaverin kanssa harkittu lähtöä ausseihin syksyllä haluttais mennä sydneyyn tai johonkin siihen lähelle… tiedätkö onko siinä vieressä joku kiva ja vähän pienempi kaupunki :) tai suositteletko jotain muuta paikkaa.. tää meidän suunnittelu on vasta aika alussa :D meinattiin siis ihan viihtyäsiellä vuoden verran joten töihin ois tarkotus mennä. Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

 • Reply e torstai, heinäkuu 24, 2014 at 17:36

  Vien lauseeseen liittyy, vihaan Samsungia ja ikävöin Nokiaa.

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 27, 2014 at 22:42

   Mä siedin lumiaa kai kaks kuukautta ennenku tulin siihen tulokseen et mun ja nokian yhteinen taival on tullu päätökseensä

 • Reply iituliina torstai, elokuu 7, 2014 at 00:28

  Kauhee Bali-ikävä, vaikka Suomessaki on ihan helle. Ääääääääääää.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post