My boyfriend isn’t allowed to have McDonald’s.

He ain’t loving anything but me.

Kun ei tee elämällään yhtään mitään järkevää, niin on hämmentävää mitä vauhtia aika juoksee. Vastahan mä avasin tietokoneen viimeks.

Viikon kohokohdiks mainittakoon appiukon synttärit, oikein ihastuttava perhetapahtuma jossa oli kaikki maholliset pikkuserkut ja kumminkaimat. Ja allekirjoittanut, vuosituhannen pahimmassa krapulassa. Innostuin liikaa 3,5 euron miniviinipulloista edellisiltana ja vaikka olin nukkumassa ennen puolta yötä niin voi elämä mikä vointi seuraavana päivänä. Peellä oli joku vuoden poikaystäväaamu viel menossa ja se kokkas mulle kunnon pekoni-aamiaisen. Sain alas palan pekonia ja lasin maitoa jonka jälkeen ryömin takas peiton alle toivomaan nopeeta kuolemaa.

Toinen huippuhetki oli kun Pee ilmotti että tarvii hiustenleikkuun. Koska edelliskerralla lopputulos oli vähän hämmentävä Miley Cyrus-look (kivi, paperi, sakset- vedonlyönti kuulema) odotin tätä tapahtumaa kauhulla. Onneks parturiks ilmottautu anoppi jonka muistin kertoneen käyneensä kampaakokoulua joskus kauan aikaa sitten. Ajattelin ettei Miley tukkaa pitäis siis syntyä. Ei tullu ei, sen sijaan mulla on yks huonosti trimmattu villakoira jonka perässä oon kulkenu pari viime päivää saksien kanssa ja leikelly tupsuja sieltä täältä. Musta tuntuu että mun luottokampaaja Lindalla on uus asiakas kunhan päästään suomeen asti joskus.

lataus (1)

Huomenna otan vihdoin tauon Central Coastista ja matkustan tunnin verran junalla Sydneyyn. Treffit erään suomitytön kanssa ja oon ehkä vähän turhankin innoissani siitä että pääsee juomaan pari drinksua ja puhumaan suomea.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply #finnishgirl torstai, heinäkuu 3, 2014 at 12:30

  Brisbanessa ois kans tarjolla 20v suomiseuraa jos kiinnostaa joskus viikonloppuna matkustaa vähän pitemmälle villakoiraa karkuun:))

 • Reply m torstai, heinäkuu 3, 2014 at 13:43

  Miten sä oikeesti jaksat elää tommosta elämää että vaan hengaat päivästä toiseen etkä tee mitään?

  • Reply Meri sunnuntai, elokuu 10, 2014 at 17:38

   teen töitä ja elän arkea. Mitä mun pitäis tehä?

 • Reply Emmi L. lauantai, heinäkuu 5, 2014 at 00:22

  Olin vähän ankeella mielellä tähän postaukseen asti, mutta väkisin kyllä pisti hymyilyttämään tää :D Tuli mieleen oma kampaajakäynti kun kampaaja ei osannut oikeen hallita mun ylipaksuja hiuksia ja näytin siltä kun mun päähän olis laitettu kolmio.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post