Noraville

Miten oon voinu unohtaa miten hiton kylmä Ausseissa on? Siitä asti ku päästiin kotiin oon istunu kietoutuneena täkkiin ja yrittäny saada hampaiden kalinaa loppumaan. Mä viel viime viikolla katoin sääennustetta että 25 ja aurinkoa, et kiva, ei haittaa vaik on viilee tuuli, kun voi ottaa uima-altaalla kuitenkin aurinkoa. Juu ei. Ulkona sataa ja on kylmä kun Suomessa lokakuussa.

Mun pitäis olla harjottelemassa autolla ajamista väärällä puolella tietä, mutta luulen että siirrän siitä syntyvää perheriitaa viel muutamalla tunnilla. Loukkaannuin verisesti jo siitä kun toi naureskeli mulle aamulle kun yritin kaupassa mennä rullaportaita väärään suuntaan. Vihaan ajamista muutenkin ja nyt muka pitäis totutella autoon. Melkein tulee ikävä Balia ja mun mopoa (ei sentään vielä)

Muuten sopeutuminen ”arkeen” menny ihan kivasti. Oon fiiliksissä ku on oma keittiö ja saan ite pestä pyykkiä. Pee lähinnä vaan nukkuu joten oon tuijottanu maratonina ex on the beachia ja palellu. Oon tavannu liikaa lisää sukulaisia ja joutunu kertomaan kyllästymiseen asti Suomesta ja siitä miten se aurinko ei ihan oikeesti oikeestaan nouse talviaikaan.

Anoppi vihjaa kymmenen kertaa päivässä että haluu lapsenlapsia ja iski mulle eilen käteen jotain raskausvitamiineja. Lupauduin lapsen vahdiks huomiselle, ettei vauvakuume vahingossakaan pääse yllättämään.

Pitäis varmaan mennä tuijottelee sitä autoa, pääsen karkuun Sydneyyn tai Newcastleen kun alkaa seinät (ja vauvapainostus) kaatumaan päälle.

 

cute-kitten-knitted-sweater

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Katie tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 09:16

  I so feel u! Täällä Melbournessa on tosi syksy päällä… Paikalliset aina nauraa kun kerron et mua paleltaa… Ne ei yhtään ymmärrä et Suomessa voi olla t-paitakin liikaa sisällä kun ulkona on -30 astetta….. Missä on mun lämpimämpi fleece pusero…?

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 10:00

   Mun piti pyytää äitii lähettää mulle villasukat.. Ja kaupoissa ei oo mitään lämmintä! Miten ei osata eristää taloja??

   • Reply Katie tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 10:24

    I know! Mulla on monet Suomesta toimitetut villasukat…:) ihan paras suomi juttu täällä vaik ikean glögikin lämmittää…;-) ja ne irtilämmittimet on ihan saatanasta jos ostat halvimmaln! Sähkölaskut on jotain 500 dollarin luokkaa…. Eli kannattaa ostaa kalliimpi laite, säästää myöhemmin. Good luck to löytää lämmitin! Mut hei? Onko sulla elektroninen viltti? Minä pistän sellaisen päälle vähän ennen sänkyyn menoa ja elämä tuntuu paljon paremmalta. Mut perkele et talojen eristäminen voi olla NIIN vaikeaa…,,?!!

    • Reply Meri torstai, kesäkuu 19, 2014 at 07:17

     Mä yritän olla ajattelematta meijän sähkölaskuu.. Meilläkin on alle 5 vuotta sit rakennettu talo ja silti tuulee vähän joka nurkasta

   • Reply Nefer tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 15:02

    Sama homma täällä Sydneyssä! Tää kylmyys alko yhtäkkiä n. viikko puoltoista sitten! jos pääset K-martiin, käy ostaa muutamalla kybällä lämpöhuopa! Piti mut hengissä viime talven :)

    • Reply Meri torstai, kesäkuu 19, 2014 at 07:16

     Ihan kauheeta! Mä haluun kesän

 • Reply Bb tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 22:13

  Ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta oletko tietoinen että jenkeissä on reality show nimeltä ”i wanna marry harry” jossa tytöt kilpailevat prince harrysta tietämättä että se onkin vaan lookalike eikä oikea prince harry! :D tulit mieleen kin näin hehe

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 19, 2014 at 07:15

   Joo joku lukija kerto!! En voi uskoo etten oo nähny sitä viel :(

 • Reply hmclehto keskiviikko, kesäkuu 11, 2014 at 12:10

  Pista electric blanket ostoslistalle paras keksinto ikina. Ma myoskin iltasin otan niin kuuman kylvyn etta melkein tulee palovammoja ja iho punottaa tunnin sen jalkeen. Peter Alexander flanelli pyjama paalle (sexy lol) ja villasukat jalkaan lampimana pysyy koko illan.

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 19, 2014 at 07:15

   Mä ostin meille ihan superlämpimän peiton, sillee et jos ilmastoinnin unohtaa päälle ni tulee melkein kuuma!

   • Reply hmclehto torstai, kesäkuu 19, 2014 at 09:56

    Ma lahen ensi vkolla Balille lammittelemaan

    • Reply Meri torstai, kesäkuu 19, 2014 at 11:38

     Ei yhtään pöllömpi vaihtoehto

 • Reply Kesä81 torstai, kesäkuu 12, 2014 at 07:19

  Heippa,
  Kuka Pee on näistä entisistä aakkosista? tai onko Pee sama asia kuin viiksivallu?
  Pysyy hieman perässä :)
  Hyvää kesää!

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 19, 2014 at 07:18

   Ei se oo kukaan aakkonen :) eikä oo sama asia ku viiksivallu…

 • Reply Saara perjantai, kesäkuu 13, 2014 at 10:07

  Täällä on niin kylmä!! Melbsissä on tosiaan viimesen kuukauden aikana ollu ihan liikaa sateisia ja pilvisiä päiviä. Aina yhtä hienoo kuulla suomen tutuilta kuinka siellä nautitaan 30 asteen keleistä buuu :D

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 19, 2014 at 07:14

   Onneks Suomes oli eilen tullu räntää ni ei tunnu ihan niin pahalta…

 • Reply krisse sunnuntai, kesäkuu 15, 2014 at 02:43

  Joo tosiaan talvihan täällä… haha itekki pyysin äitiä lähettämään 2 parit villasukkia, maailman paras keksintö! Tässä tarkotus alkaa reissaan darwiniin päin, jos sielä sattuis oleen vähä lämpimämpää!

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 19, 2014 at 07:13

   Kuukaus sitten oli ainaki yli 30! Mulla on villasukat kans postissa matkalla tänne

 • Reply imlacking torstai, kesäkuu 19, 2014 at 07:22

  Mä tykkään kyllä ajaa, mutta hyi hemmetti miten oli eilen kamalaa ajaa omalla autolla :D. En siis ollut ajanu sillä puoleen vuoteen, kun siihen piti tehdä remppaa ja katsastaa nyt vasta kesällä. Ennen vihasin meidän toisella autolla ajamista, kun se tuntui niin erilaiselta. Nyt kun oon tottunut tohon uudempaan autoon, se oma vanha auto ei tuntunutkaan enää hyvältä.

  Ennen toi oma tuntu just siltä, että sillä on kiva ajaa ja nyt pelotti ihan hirveesti :D.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post