Monday

Hollaaa. Toivottavasti oli kiva viikonloppu! Mun viikonloppu oli oikein kiva lauantaihin asti, meillä oli tyttöjen pyjamabileet menossa ku frendi paukahti paikalle kesken kaiken et Meri luovu pyjamasta, poikaystäväs on ambulanssilla matkalla sairaalaan vähän epäonnistuneen voltin jälkeen.

Ei muuta ku kevyessä paniikissa juoksujalkaa taksiin ja ensiapuun jossa sain kevyen paniikki, hysteria ja itkukohtauksen. Onneks Joz oli mukana koska en puhunu siinä vaiheessa sanaakaan englantia ku piti yrittää selvittää käytännön juttuja.

Koska tää on Indonesia ni luonnollisesti kukaan ei sanonu mitään ku kävelin perässä leikkaussaliin. Seisoin siel pyjamahousuissa ja kännykkä kädessä ja yritin olla oksentamatta kirurgin tai kenenkään muunkaan päälle ja mietin et kehtaanko poistua paikalta.

Onneks ei mitään sen vakavempaa, varmaan ausseihin pariks viikoks taas ja sit saa nähä mitä tapahtuu.

Just ku ehin valittaa et elämä käy välillä tylsäks… Ja et mies flunssassa on raskas.

T. Vuoden tyttöystävä

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Reply Anne maanantai, kesäkuu 2, 2014 at 09:29

  Oh shit :/ Toivottavasti ei käynyt pahemmin. Nyt voltit sitten ehdottomasti kieltoon hetkeksi aikaa ;)

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:36

   Joo poika joutu tiukkaan kotiarestiin

 • Reply Heli maanantai, kesäkuu 2, 2014 at 10:14

  Voi ei! Toivottavasti ei mitään kauheeta ja paranee nopeesti! ♡

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:35

   Kallonmurtuma :P Mut ois voinu käydä paljon pahemminkin…

 • Reply Suvi maanantai, kesäkuu 2, 2014 at 17:29

  Heippa! Mahtavaa että muistin tän sun blogin kun suunnittelen reissua Balille ja mietin et jossain blogissa joku tyttö oli siellä monesti ja sinähän se olit! :) Eli kaipaisin vinkkejä siitä paikasta, kaikkea mahdollista. Oon lähdössä itekseen (ellei joku yllärilähtijä lähe messiin), joten jos jaksat niin mielelläni ottaisin infoa vastaan mm.missäpäin saarta kannattaa asua viikko-pari, ei tarvii olla mikään hullu biletysmesta muttei tod.mikään häämatka/perhekohdekaan. Sit tietty perus löytyykö palveluita kävelymatkan päässä, kauppoja, jotain kauneushoitoloita, shoppailua yms. Luin ton sun tekemän bali-postauksen missä on vinkkejä mut lisää olis kiva kuulla jos jaksat sieltä kirjotella! Ootko pitkään vielä reissussa?

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:35

   Ehkä Seminyak / Legian. Myös Gilit kannattaa tsekata! Niissä on kaikissa paljon muita yksin reissaajia niin tutustuu varmasti muihin :)

 • Reply S torstai, kesäkuu 5, 2014 at 23:45

  Miks postailet nykyään niin harvoin etkä laita ees kuvia? Luulis että sulla aikaa ainaki riittää ku et oo töissäkään

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:33

   luetun ymmärtäminen 10 :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post