tiistai

Takas kotona ja sivistyksessä. Ja kauhee ikävä takas Uluwatuun jo nyt. Ois luksusta löytää sieltä joku halpa kämppä jota vois pitää get away asuntona aina ku alkaa seinät kaatuu päälle täällä.

Heräsin puol seiskalta, ja koska mulla on itteni kanssa sääntö että aina ku herään ennen kaheksaa lähen juoksemaan, ei auttanu muu ku vetää lenkkarit jalkaan ja painua ulos. Aamulla on kiva juosta kun kaduilla ei oo viel juurikaan ihmisiä, ei tarvi väistellä ketään ja ehdotonta lisämaustetta tuo kaikki ne ihmiset joilla walk of shame on käynnissä ja joilta saa uskomattoman murhaavia katseita. Toisaalta sit voi taas muistuttaa itelleen että itsehän heräs yksin myös tänä aamuna, että ehkä sitä on vaan katkera :D No pari päivää enää et Pee tulee kotiin. Joku kilometri ennen kotia, alko ihan järkyttävä kaatosade ja siinä vaiheessa kun pääsin himaan olin alusvaatteita myöten ihan litimärkä. Tuli ylimääränen treeni ku kiipes portaat ylös märissä vaatteissa ja naapureille varmaan pari murtunutta häntäluuta kun ne kaatuilee mun jättämiin vesilammikoihin.

Beachwalkkiin on auennu Bershka (perkele) pitäis käydä kattoo se ja toivoo ettei sieltä löydy yhtään mitään kivaa ja sit pitäis metsästää jostain säilytyskoreja että saisin jonkun järjen meijän vaatekaappiin.

Mä tarttisin kipeesti kuvia tähän blogiin. Kutassa ei vaan juurikaan oo mitään kuvattavaa ja mussa viel vähemmän. Viereisessä pöydässä istuu viis paidatonta ja lihaksikasta miestä, mutta koska se on puolituttuja ni en uskalla ehkä ottaa salakuvia. Tosin jos kertoisin tarkotuksen niin ne varmaan juoksis tän raflan keittiöön hakee öljyä et varmasti näyttää lihakset hyvältä.

Jatkan irvistelyä mun vihreelle teelle, mulla on alkoholittoman kauden lisäks päällä myös kofeiiniton viikko.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Reply Kriss tiistai, toukokuu 27, 2014 at 08:56

  Nojooo, kuvat ois kieltämättä plussaa! Varsinkin miehistä :D

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 27, 2014 at 11:12

   Mun pitää ehdottaa pojille :D

 • Reply Ann tiistai, toukokuu 27, 2014 at 09:51

  Vihreässä teessä on myös kofeiinia.

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 27, 2014 at 11:11

   True dat, mutta vähemmän kun niissä kolmessa jättikokosessa kahvissa jotka oon tottunu kiskoo naamariin aamusin

 • Reply hmclehto tiistai, toukokuu 27, 2014 at 14:29

  Heippa Meri, oon tulossa aussi koululomalla Balille ja pari paivaa Seminyakissa ennen kuin mennaan Amediin ja Lembonganiin . Kysyisin hyvista = halvoista shoppaus paikoista ;). Viimeksi en oikein ostanut mitaan…Mainitsit tuon Beachwalkin, katsoin sivut, onks se kiva? Anyway ”paikallisella” enemman tietoa, mitaan en varsinaisesti tarvitse, mutta mutta lol

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 27, 2014 at 16:49

   Beachwalkissa on mm bershka, stradivarius, zara jne länkkärikaupat, galleria on toinen ihan jees.. Sunset roadilla on neljä isoo surffi outlettia vierekkäin (taksikuskit tietää ku pyytää surf outleteille) jotka kannattaa käydä katsastaa :)

 • Reply Lareez tiistai, toukokuu 27, 2014 at 19:05

  Pidäppä silmällä, Jenna Marbles on kuulemma Balilla! :D

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 28, 2014 at 05:40

   Joo näin instagramista! Meil on Jenna hunting menossa :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post