Sunnuntai.

Ooh sunnuntai! Mulla on ollu äärettömän kiireinen päivä. Sain Peeltä äärettömän vaativan tehtävän ostaa uus jääkaappi ennenkun se tulee takas. Vaikka siihen että se on taas täällä on about kuukaus, niin ajattelin että oon kerrankin tehokas enkä jätä sitä ihan viime hetkeen. Sen jälkeen kun eilen Saran kanssa tuijoteltiin hetki jos toinenkin Carrefourissa jääkaappeja onnistuin valitsemaan mieleiseni. Oisin halunnu vaaleenpunasen, mutta luulen että sitä ei ois kauheesti arvostettu. Kodinkone shoppailu on ihan kauheeta (tosin löysin monta söpöä vaaleenpunasta riisinkeitintä) enkä ajatellu harrastaa sitä enää ikinä.

Jouduin käyttämään muutaman hetken että sain myyjän vakuutettua etten missään nimessä halua kuljettaa jääkaappia kotiin skootterin selässä vaan oon valmis maksamaan kotiinkuljetuksesta ihan ilomielin. Odotin melkein kauhulla loppulaskua, kun siitä oli niin jouduttu vääntämään että oon todellakin valmis maksamaan vähän ylimäärästä. 3 euroa. OK. Kotiinkuljetus seuraavana aamuna kaheksalta. Heräsin siis sunnuntaiaamuna viis vaille kaheksan valmiina ottamaan mun uuden jääkaapin vastaan. Kuus tuntia myöhemmin odotin edelleen. Mä en tiedä mitä kuvittelin kun suomessa ei mee yleensä ihan putkeen lähettien kanssa niin miks täällä sit menis. No mut nyt on uus kaappi paikallaan ja kävin jo kaupasta hakemassa vähän juustoa ja suklaata sen täytteeks.

Päätettiin mun kaverin kans myös et meijän on pakko alottaa urheilu. Jozien poikaystävä tekee samanlaista duunia kun omani, eli ollaan täällä aina kaivosleskinä. No onneks meil on toisemme niin voidaan tehä kaikkee fiksuu niinkun maata sohvalla ja lakkaa kynsiä ja kattoa geordie shorea kolme tuntia putkeen. Sovittiin että käydään eka lenkillä vähän aikaa ettei lihakset mee ihan shokkiin ja sit aletaan treenaamaan yhen tutun PT:n kanssa. Meijän tuleva PT on joku vanha vapaaottelija joka on yhtä pitkä kun levee ja puhuu englantia tosi vahvalla saksalaisaksentilla niin, että kuulostaa vielä vähän pelottavammalta. Niistä tulee hyviä treenejä. Varsinkin kun oon muutaman lenkin jälkeen jo ihan riekaleina ja lonkat ja penikat on ihan superkipeet. Nooo tietää tehneensä.

Meil on tänään onneks vapaailta urheilusta. Voisin siis raahautua syömään jotain, jatkaa mun ostoslistaa mitä pitää muistaa ostaa ausseista (mennään parin viikon päästä) ja käydä hakemassa jonkun leffan iltasaduks. Erehdyin eilen illalla kattomaan pari jaksoa Walking Deadia putkeen ja heräsin yöllä siihen et oli pakko käydä laittamassa ulko-ovi lukkoon ennenku zombiet hyökkää.

Ja hei vinkkivinkki :

tjejbrev_v17_sondag_fi

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Kaisa maanantai, huhtikuu 28, 2014 at 21:41

  Vaaleanpunainen jääkaappi kuulostaa ihan ylisöpölle! Harmi ettet päätynyt siihen :)

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:51

   Se harmittaa mua edelleen :(

 • Reply -R maanantai, huhtikuu 28, 2014 at 21:49

  blondi täällä ihmettelee,että niin siis minkä puljun mid season sale on kyseessä…? :D

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:50

   Allekirjoittanut häpeää silmät päästään kun ei tajunnu sitä mainita :/

 • Reply jenski keskiviikko, huhtikuu 30, 2014 at 07:57

  Mun on pakko jakaa tää ilouutinen sun kans ellet sä jo tiedä tästä mut Harry on taas sinkku ;;o tosin nyt ku sä oot jo löytäny oman jää mulle paremmat mahdollisuudet haha london is calling my name!! ♥

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:48

   Meillä on poikaystävän kans sopimus et saan Harryn kunhan pidän sen mun salarakkaana, en oo siis viel poissa pelistä!

 • Reply lilhix keskiviikko, huhtikuu 30, 2014 at 11:05

  huomasitko jo tän? http://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/2014043018254567_kg.shtml :D

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:46

   Toi niin pelasti mun viikon kun näin ton!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post