10:22 21.3.2014

Huomenta. Ottaen huomioon, että kello on vasta kymmenen mulla on ollu äärettömän tehokas aamu(yö) heräsin kahen aikaan siihen että oli maanjäristys ja mun sänky täris. Koska asutaan kolmannessa kerroksessa aloin luonnollisesti googlettamaan että miten toimia järistystilanteessa ja nukahtanu sit puhelin käteen. Ilmeisesti uutta järistystä, tai ainakaan kovin voimakasta sellasta oo tullu koska talo on edelleen pystysssä. Viideltä heräsin siihen että mun uudet superärsyttävät brittinaapurit tuli kotiin. Vaikka musta normaalisti on kivaa kunnella niiden Harry Potter – aksenttia niin jostain syystä tää ei ilahduttanu yhtään. Asiaa ei auttanu se, että ne oli aiemmin päivällä polttanu multa silmät päässä pompahtelemassa mun ikkunan edessä punasissa pikkupikku speedoissa.

Kun ne oli puol tuntia vetäny putkeen röökiä mun avonaisen ikkunan alla ja mä mielessäni kironnu ne alimpaan helvettiin ja yrittäny yskiä merkittävästi, iski pojille onneks väsy ja ne meni nukkumaan. Paitsi et mua ei väsyttäny enää yhtään. Läppäri auki ja frendit pyörimään. Oon nukahtanu parin jakson jälkeen ja nukuin tyytyväisenä puol kymmeneen jollon heräsin ihan järkyttävään nälkään. Ajattelin et lähen potkii tytöt ylös ja aamupalalle ihan vaan todetakseni että mun lukko kiukuttelee taas ja oon lukinnu itteni sisälle tähän kämppään jo toista kertaa tällä viikolla. Siinä vaiheessa luovutin ja päätin et voin hyvin kattoa pari jaksoa lisää frendejä ja toivoa et joku sattuis kävelee ohi, ettei mun tarvi soittaa tonne alakertaan pojille et moi, voisko joku tulla ruuvarin kaa taas päästää mut ulos täältä.

Mä en malta odottaa mitä muuta tää päivä viel tuokaan tullessaan. Jos nyt yrittäisin päästä ulos tästä mun luukustani ja suunnata aamupalalle (Jl Benesari Warung Bakoel, sellanen paikka jossa on isot puupöydät, maailman paras aamupala ja superhyvää kahvia ja mun jaffle-keitetty kananmuna ja jättikokonen jääkahvi maksaa n.3e eli halpakin vielä. Plussana se että ku oot tilannu pari kertaa saman annoksen niin omistaja huutaa sun tilauksen keittiöön siinä vaiheessa kun kävelet sisään eikä sun tarvi puhua kellekkään mitään ennenku oot saanu sen aamukahvin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Reply henna perjantai, maaliskuu 21, 2014 at 09:26

  En malta oottaa et pääsen takasin balille, näitten postausten lukeminen ei ainakaan helpota asiaa :D vielä pitäis kuukaus jaksaa olla taas lumisessa Suomessa plääh. mitä en oota ku sinne päästään niin pitää tyhjentää vuokra-asunto ja muuttaa uuteen vauvan kanssa. Jännittää jo valmiiks koko reissu :D

  • Reply Meri maanantai, maaliskuu 31, 2014 at 08:00

   Mä aina harkitsen että poistan kaikki kaverit facebookista jotka on täällä sillon kun ite oon suomessa. Tulee vaan aina niin kova ikävä.

 • Reply Pipa S perjantai, maaliskuu 21, 2014 at 19:10

  Tosi kiva blogi sulla 
  http://lifeofpipa90.blogspot.fi/

 • Reply nelle maanantai, maaliskuu 24, 2014 at 18:17

  Voi ei! Noita päiviä kyllä on välillä ihan veesti liikaa! Mä oon kattonut Frendejä ja One Tree Hilliä vuoronperään kun oon paininut jonkun ihme mahasairauden kanssa pari viikkoa. Alkaa onneks jo pian helpottaa. Kohta täytyy ruveta kattelee lentoja Ausseista pois ennen kun se 90 päivää tulee täyteen ja mielessä pyörii nyt NZ ja Bali. NZ lennot olis halvempia, mutta Bali sitten hintatasoltaan muuten. Ajankohta on joskus huhtikuun lopulla – toukokuun alussa, kuitenkin niin, et oon Ausseissa takas n. 15-16.5. Sulta varmaan turha kysyä kumpaa suosittelet? :D NZ mä aion kuitenkin koluta jossain vaiheessa paremmalla ajalla läpi niin Bali houkuttelis enempi, mut en tiedä kuinka paljon lennoista joutuu maksamaan sit. Vaikiaa!

  Toivottavasti siellä sujuu jo paremmin!

  • Reply Meri maanantai, maaliskuu 31, 2014 at 07:59

   NZ oli ihan mieletön. Toisaalta jos se on jossain vaiheessa tulossa enivei niin täällä kyllä tosiaan pystyy vetämään tosi pienellä päiväbudjetilla jos niikseen tulee…

 • Reply Mimie perjantai, maaliskuu 28, 2014 at 16:48

  VOi ei, toivottavasti viikonloppu sujuu mukavammissa merkeissä :)

 • Reply Iituliina sunnuntai, maaliskuu 30, 2014 at 08:37

  Juu, nää aamuyöt voi ihan hyvin käyttää hyödyks, jos nukkumasa on hukassa.. Viis tuntia sit baarista kotia (äxälle), nyt oon ahkerasti silittänyt flunssaista miestä ja pohdiskellut syvällisiä kuten että olisko suklaa- vai appelsiinijäätelö parempi aamupala ja miten kieltäydyn eroamatta, jos toi hullu joskus vahingossa kosii mua (siitä on tullu ällöromantikko).

  Sairas mies heräsi, lukee fillarifoorumia ja mulkoilee mua kiukkuisesti. Kysyin syytä: ”noku oon kipee”. Okeoke.

  • Reply Meri maanantai, maaliskuu 31, 2014 at 07:51

   Mun poikkis askarteli tossa joku ilta pillistä sormuksen, meni polvilleen ja kysy et meenkö naimisiin sen kanssa. Lupasin mennä ja toivon hartaasti että se oli joku vitsi.

   • Reply iituliina maanantai, maaliskuu 31, 2014 at 08:05

    Aaaaaaa! Hahahah :D kohta saadaan siis lukee postauksia hääsuunnitelmist? Miks hitossa ikinä palasin Suomeen?!

    • Reply Meri maanantai, maaliskuu 31, 2014 at 08:10

     tää siis niin menee siihen että kohta kirjotan miten oon vahingossa naimisissa. Ei välttämättä huonompi idea, piilottelen huoneessa ja toi yks oli tilannu mulle huonepalvelusta pitsan (extrajuustolla) tollasesta miehestä pitää varmaan pitää kiinni :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post