Viikko mikälienee

Taas on poika saateltu töihin Saatoin sen tohon hotellin portille ja sanoin siinä moikat jonka jälkeen ainaki viis ihmistä on kysyny että saatoinko Peen lentokentälle asti… Ei tullu ees mieleen ja nyt koen pientä morkkista.

Viikkoon on mahtunu paljon. mm. Peen esittely mun vanhemmille jota jännitin ihan sikana missä Pee taas oli ihan chillisti että älä oo urpo, tuut nyt mun mukaan sanoo moi tai sit meen yksin. Mun esittely Peen mutsille skypen välityksellä joka meni erinomaisesti siihen saakka kunnes sen äiti ilmotti mulle että haluu lapsenlapsia oikein pian. Ööö. Mulla meni jauhot vähän suuhun.

Ystävänpäivä oli oikein romanttinen. Kärsin jostain kevyestä vatsapöpöstä joten halailin pönttöä koko illan ja yön. Sain kuitenki ruusun ja oikein söpön lahjan. Ja kylmää vettä sen jälkeen. Ja eilen sain myöhästyneeks lahjaks sit kana satayta kiedottuna pekoniin. (mun kaks ultimate suosikkiruokaa) Se oli pyytäny erikseen että ne tekee Stakzissa mulle oman erikoisannoksen. Oli aika mielenkiintosta. Vähän niinku voitelis pekonia nutellalla ja laittais kanan päälle.

Lisäks oon onnistunu viikon aikana törmäämään seinään mopolla niin että mulla on toinen pohje ihan ruhjeilla (eniten vituttaa pieleen menny rusketus ja se etten voi ottaa jalkahierontaa hetkeen koska toi on vähän hellä) ja kuolemista rakkauteen kaverin vauvaa kohtaan jota käytiin kattomassa kun pikkuherra oli reilu vuorokauden ikänen. Pojat on oli koko päivän jotenki tosi chillisti siitä et Flex:in vaimo sai lapsen ja heitti jotain läppää siitä miten tuore isä facebookkaa kuvia vaipoista, mutta siinä samassa ku Flexiltä tuli viesti et haluutteko tulla kattomaan pikkusta niin pojat oli jo puolessa välissä matkaa sairaalaan ja syöksy vastaanottotiskille et ”MISSÄ FLEX ON, SEN VAIMO SAI VAUVAN.” Kukaan ei muistanu vaimon nimeä ja sairaala taitaa olla yks Balin isoimpia. Löyty kuitenki.

Ah ja virallistettiin meijän suhde facebookissa. Nyt tän on pakko olla vakavaa. Tää saattaa myös olla Peen varotoimi sille, että sen jälkeen kun se oli tykänny Emman Tinderistä jokaisesta mahollisesta miehestä jota Tinder ehdotti, Emma latas mun puhelimeen Tinderin ja teki saman. Sen jälkeen kun olin saanu viidessä tunnissa noin sata matchia ja toi yks alko pohtii et koska meneekään taas töihin. Kummasti teki mieli tehä tästä astetta virallisempaa.

(saan vauvan kuulema parin vuoden kuluttua kun kysyin eilen että eikö voitais pitää Flexin vauvaa)

(viime breikin jälkeen tolta yheltä jäi yks hammasharja mun huoneeseen. Nyt mulla on sen kaikki vaatteet mytyssä matkalaukussa, eli pääsen pesemään sen kaikki haisevat sukat)

(oon tehny sen viimeistään huomiseen mennessä)

(oon pohtinu että meen seuraaviin uinnin MM-kisoihin Tindereöimään)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

14 Comments

 • Reply Maryann torstai, helmikuu 20, 2014 at 09:26

  Miten sikana jännitetään? Tai jännittääkö sika ylipäätään?

  • Reply Meri lauantai, helmikuu 22, 2014 at 10:29

   esim joulun aikaan ois ainaki syytä.

 • Reply Jonna torstai, helmikuu 20, 2014 at 11:19

  MULLA ON IKÄVÄ SUA. Suomessa on ihan shaibaa. Mul ei oo mitään tekemistä.

  • Reply Meri lauantai, helmikuu 22, 2014 at 10:29

   TUU TÄNNE!

 • Reply Heli torstai, helmikuu 20, 2014 at 15:47

  Oon ollu liian kauan vanhainkodilla. Sait ruusun niin mietin et onpa kamalaa! Kunnes tajusin että puhuit siitä kukkasesta, elävästä kasvista, etkä siitä kauheesti ruusu taudista joka on tosi kivulias jota ilmenee välistä yleisemmin vanhemmilla ihmisillä. Onneks alkaa tavallinen koulu ens viikollaki niin jää ehkä oudot ajatukset että nuorella ois kivulias ruusu jossain jalassa vaikka :D

  • Reply Meri lauantai, helmikuu 22, 2014 at 10:29

   haha ei sentään :D

 • Reply Elina lauantai, helmikuu 22, 2014 at 09:34

  Tämmöinen sattui silmään, onko sun mielestä ok noi kuvat?

  • Reply Meri lauantai, helmikuu 22, 2014 at 10:27

   Jos se haluu tehä itestään urpon niin ei se oikeestaan oo mun asia :D Ei se oo multa mitenkään pois.

 • Reply Elli lauantai, helmikuu 22, 2014 at 14:12

  Anteeks jo etukäteen ja toivon, että jätät kommentin kokonaan julkaisematta jos se loukkaa sua, tarkoitus ei kuitenkaan oo loukata. Mutta ootko nyt ihan varma tästä? Ymmärrän että ihminen voi olla kahdestaan ihan erilainen ja että kuvat voi olla vaan vitsejä, mutta se ei poista sitä että noi kaikki kuvien jutut on oikeesti tapahtunut ja onhan toi instagram aika äärimmäinen.. En tunne henkilöä, en tunne sua muuten kuin blogin kautta eli voit jättää tän omaan arvoonsa jos oot varma, mutta näin ulkopuolelta katsottuna vaikutti vähän huolestuttavalta. Vaikutat kivalta tytöltä ja siksi toivon sulle hyvää :)

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 23, 2014 at 04:31

   Ei se loukkaa, hämmentää vaan. Kyllä mä olen varma. Mä tunnen tyypin, tiedän taustat ja tiedän mitkä kuvat on viis vuotta vanhoja ja mitkä muiden ottamia. Trust me, näistä asioista on kyllä puhuttu. Mä seurustelen ihmisen, en sen urpoilu-igtilin kanssa jota seuraa sen 800 kummallista ”fania”ja ilmeisesti iso kasa vielä kummallisempaa suomalaista.

   • Reply Elli sunnuntai, helmikuu 23, 2014 at 10:19

    Okei, no hyvä homma sitten. En seuraa häntä, seuraan sua instagramissa (mitä oot käsittääkseni lukijoilta toivonut) ja tapanani on myös surffailla instaa kuvista tykkääjien sivuja pitkin. Sen takia en vielä pidä itseäni kummallisena. Sen takia ehkä kyllä voiskin jo pitää, että vaivaan päätäni bloggaajan asioilla ;) Toisaalta tässä postauksessa sä kerrot teistä ja jaat elämääs, ja lukijoita kiinnostavat ja mieleenjäävät postaukset on varmaan blogien tarkotus? Tää aihe vaan lähti ihan käsistä, mäkin näin pätkiä siitä keskustelusta mikä oli aika karmee, eikä sellasta toivo kenellekään..

    • Reply Meri maanantai, helmikuu 24, 2014 at 05:07

     Joo mä teen ihan samaa ja surffaa instaa ympäriämpäri :D oikeestaan ihmettelen ettei noita kuvia oo keksitty aiemmin :D Mua ei häiritse ne keskustelut, tiedän miten asiat on, niin se riittää mulle :)

 • Reply Kiisa lauantai, helmikuu 22, 2014 at 14:29

  Ei hitto miten hyvä idea mennä Tinderin kanssa riehumaan jonnekin urheilukisoihin. :D
  Itsehän kyttään sitä hetkeä, kun Leijonat palaa takaisin Suomeen Sotshista, että saan kaivaa Tinderistä Sami Lepistön, kun herran tiedetään sitä käyttävän. Tuskin tulee vastatykkäystä, mutta ihan periaatteen vuoksi.

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 23, 2014 at 04:32

   Mä en tiedä kuka on sami lepistö :( Uinnin mm-kisat, jenkkien ja aussien uimajoukkue…. Mmmmmh. Tosin ainakin täällä ko appsia käyttää lähinnä keski-ikäset japanilaiset, mutta tää anto mulle toivoa et muualla asia on toisin.

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post