200114

Lisää aurinkoa takana. Sain ihan kamalan rusketusraidan selkään ja nyt meneekin sit hetki jos toinenki ennenkun sen saa taas pois. Toivottavasti vesisateet tajuaa pysyä poissa, että voin työstää tätä suurta projektia.

_DSC0051-001

Multa on paljon kysytty tosta säästä, täällähän on tosiaan sadekausi menossa nyt. Joulukuu oli aika paska, siis että meni monta päivää putkeen että tuntu että vettä tuli aamusta iltaan, eikä ihan ihan hirveesti tehny mieli poistua himasta muualle ku lähimpään raflaan syömään tai kauppaan hakemaan kuppinuudeleita. Nyt on viimoset pari viikkoa sateet tulee lähinnä yöllä / aikasin aamusta eikä ne häiritsee elämää mitenkään. (kaikki muut valittaa että herää siihen ku sataa niin lujaa, mutta mä nukun kun pieni porsas enkä kuule vaikka ukkonen ois suoraan päällä) Pilviset päivät on melkein tervetulleita kun sillon lämpötila laskee ees vähän. Ja välillä toivoo sadepäivää että voi viettää tyttöjen kanssa leffapäiviä ja juoruta vaan himassa.

_DSC0047

Luulen et valutaan huomenna aamusta takas himaan pariks päiväks, sit ehkä Nusa Duaan, jos sieltä löytyy yhtäkään kohtuuhintasta home stayta tms sitä seuraavalla viikolla haluisin lähtee käymään Lombokilla ku en oo sinne koskaan selvinny. Gilit on niin tylsät että ootan jotain todellista mental breakdownia ennen ku lähen sinne.

_DSC0036 _DSC0041

_DSC0055

Padang Padangin apinat. Apinat on sinänsä on söpöjä mutta helvetin idioottituristit jotka syöttää niille sipsejä ärsyttää -> seurauksena ne oppii sen että ihmisiltä on ok yrittää napata kaikkea ruoaks kelpaavaa. Välillä se on kamera, välillä puhelin, välillä se sipsipussi. Ja siis vieressä kasvaa mangopuu jonka luulis olevan parempaa ravintoa, kun pringlesit.

Olipas taas sekametelisoppaa. Huomaatte, että mun elämä ei oo erityisen kiinnostavaa.

Yritin vastata pariin kommenttiin, mutta yhen hyväksyminen kestää noin minuutin eli loppu mielenkiinto varsin nopeesti. Raahaan läppärin johonkin kahvilaan heti ku pääsen takas kotiin ja vastaan niihin!

Ootteko kattonu Suitsia ? Oon ihan koukussa ja mul venyy kaikki illat ku kattelen vaan siitä.

Mulla on ihan järkyttävä nälkä ja oon himoinnu pastaa viimosen ikuisuuden joten sallinen itelleni välipäivän nuudeleista.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Ohikulkija maanantai, tammikuu 20, 2014 at 11:36

  oooo SUITS!!
  aivan paras. katotttiin sen läpi netflixissä ja tuli tyhjä olo ku loppu!
  Ihan paras!!!!
  :)
  Neloselta tuli siitä mainos ja se alkaa tulee sieltä kans…

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 09:59

   Jenkeissä on onneks jo kolmas tuottis menossa :D

 • Reply Mette maanantai, tammikuu 20, 2014 at 17:05

  Suits <3

 • Reply nuppu maanantai, tammikuu 20, 2014 at 18:22

  Suits on aivan paras! Kaikki oon jo kattonu, ja nyt vaan odottele, että koska tulis lisää. Mulla tulee niiden sanailusta mieleen Gilmore Girls, vaikka ideana sarjat onkin erilaisia.

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 09:59

   joo nyt ku sanoit!! On tosi paljon samaa vaikka ei sarjat muuten voi enää enempää toisistaan poiketa!

 • Reply säppä maanantai, tammikuu 20, 2014 at 23:19

  Suits on ihan paras! Oon kattonu kaikki, en jaksa odottaa maaliskuuta, että se jatkuu! :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 09:58

   mä onnistuin irrottautuu siitä enkä uskalla enää alkaa kattoo uusiks ettei lähe taas ihan käsistä :D

 • Reply Pirre tiistai, tammikuu 21, 2014 at 19:02

  Hei kiitti! Luin et katot tota suitsia ja muutama muuki on sitä hehkuttanu nii oli sit pakko kattoa eilen sen eka jakso :D Oi ihan loistava! nyt alan kyllä seuraamaan sitä innolla :) ja aika kuuma se päänäyttelijäki on ;)

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 09:58

   Musta ne molemmat miehet on ihania siinä!

 • Reply maijaminea keskiviikko, tammikuu 22, 2014 at 22:19

  Eikäää säki oot koukussa suitsiin:DD ihan huippua, alotin viime viikolla ja kakkoskausi jo melkeen done:D tä on oikeesti pelottavaa.. addiktoidun muutenki tosi helposti sarjoihi mut tä addiktio on kyl jo iha omaa luokkaansa, varsinki ku olis vähä kaikkee muutaki tehtävää… mut ei voi mitää, on vaa iha paras sarja! ps. ooks samaa mieltä et harvey on hirmukarismaattinen?!!

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 09:57

   Mulla on kolmostuotantokausi edelleen kattomatta, enkä uskalla alottaa ku sit taas lamaudun täysin enkä saa mitään muuta aikseks :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post