Paossa taas.

Mulla on näköjään aikaa kirjottaa aina sillon kun oon Kutaa paossa. Tultiin muutamaks päiväks Uluwatuun Ninan kanssa, ihan vaan että voin hankkia vihdoin sen floridamummorusketuksen ja pääsee hetkeks pois kaikesta hulinasta. Tultiin eilen ja huomenna viimeistään hypin varmaan seinille ja haluun takas kotiin. Onneks tänään on sentään Single Fin, niin näkee vähän ihmisiä. Eli ne kaikki samat naamat kun joka ilta kotona.

_DSC0029näkymä meijän terassilta

Oltiin koko päivä padang padang beachilla joka oli ennen tosi kiva, nyt sinne tuntu pamahtavan viiden minuutin välein uus bussilastillinen turisteja kuvaamaan. No se ei juurikaan mun torkkumista auringossa häirinny, lähinnä inhottavaa kun joku ottaa salaa kuvia (vuoden luontokuva : valkoinen valas rannalla) mutta pakko keksiä huomiseks sellanen ranta jossa ei oo ihan niin paljon muita ihmisiä. Ois kiva käydä uimassa ilman että jonkun jalat on sun suussa kun muutenkin tällä puolella saarta on tähän aikaan vuodesta vesi niin hiton paskasta et tarpeeks työtä väistellä muovipusseja.

_DSC0031Uluwatu ja säälittävin auringonlasku koskaan.

Matty lähti kotiin, mikä on hyvä koska mun ei tarvi enää purra huulta joka kerta kun nään sen. Meijän ”vaan kavereita” – juttu toimi siis melko hyvin. Brendan lähti samaten eilen kotiin ja sen jälkeen ku oli pari pvää sit soitellu puol yötä sääittäviä puheluita että sen mopo on rikki ja se ei pääse himaan et voiko tulla mun lattialle nukkumaan mun uimapatjalle, suostuin. Aamulla sen hammasharja oli mun hammasharjan vieressä. Ei vissiin joo mopo käynnistyny. No en kompastunu siihen yöllä joten mitään vahinkoa ei kai tapahtunu. Hienosti hoidettu. Carlos voi siis raportoida ens viikolla jahka mun exlusive-tulee takas miten kiltihkö tyttö oon ollu.

_DSC0061

Rantaa, kookosia ja aurinkoa suunnitteilla viel ainaki huomiseks.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Previous Post Next Post