UNFAIR

DEAR EKI,

Mitä pahaa oon tehny edellisessä elämässä? Yhdeksän (9) päivää siitä, kun lupailin jotain exclusive-suhdetta tolle yhelle torvelolle niin törmään Mattyyn. (meijän viime tapaaminen yli 1,5 vuotta sit meni niiiiin hyvin) Siinä vaiheessa kun se pyys dinnerille niin ”ei” ei jostain syystä kuulunu mun sanavarastoon. Paljosta vetoa että se keksii syyn punnertaa tai mennä suihkuun (okei koska ollaan ravintolassa niin se ehkä vaan kaataa vesipullon päällensä) ihan vaan mun kiusaks.

Miks en törmänny siihen esim 10 päivää sitten?

Unfair

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Riikka sunnuntai, joulukuu 29, 2013 at 11:27

  Onneks naisilla on virallinen lupa muuttaa mieltään ;D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:16

   ääh, en halua <3

 • Reply Miisa sunnuntai, joulukuu 29, 2013 at 12:04

  Dear Meri, entä jos Matty on nyt tajunnu että oot Se Oikea? Okei, nyt tuli kyl jotku deittijutut mieleen, sori. Parempihan se on myöhään ku ei millonkaan tajuta, right? Ja kuitenki Matty on vetäny puoleensa enemmän ku kukaan muu, nii eikös sitä kuitenki kantsis kokeilla :D? Ehkä nyt vaan meette sinne suunnittelemaan häämenua ja häitä muutenki ja sit elätte elämänne onnellisina loppuun saakka ja saatte söpöjä lapsia joilla on absit jo syntyessään (pakkohan niiden geenien on periytyä!?) !! Nii, että semmosta..

 • Reply Anne sunnuntai, joulukuu 29, 2013 at 12:34

  Noni kuka perustaa ryhmät team Mattylle ja team Brendanille? Tarvitaan siis ehdottomasti myös B:Stä kuva! ;)

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:15

   Haha Brendanille ei toivottavasti kukaan, se on niin outo :D

 • Reply neu sunnuntai, joulukuu 29, 2013 at 12:56

  Oi ihanaa. Mä en tiedä, mutta oon jotenkin odotellu, että millon Matty ilmestyis jostain. Jään innolla odotteleen mitä tästä teidän dinnerist nyt sitten tulee. :D
  Ps. Meri toi Matty on ihan täydellinen, tai ainaki se näyttää siltä ;)

 • Reply Ani sunnuntai, joulukuu 29, 2013 at 14:06

  Jei!! Team Matty! :D

 • Reply xod sunnuntai, joulukuu 29, 2013 at 22:48

  Meri, rakastan näitä sun ihania mieshöpötyksiä täällä mutta oikeesti, tarviin jonkun listan tai kartan mistä saan selville kuka nyt oli kukakin mies :o

 • Reply Jo maanantai, joulukuu 30, 2013 at 14:23

  Luin ton jutun sun ja Mattyn viime tapaamisesta ja lopputulos on se, että mun teet on tässä läppärin päällä, kun alkoi naurattaa niin paljon. Näihin sun juttuihin pitäis laittaa varoitus ”saattaa aiheuttaa kosteusvaurioita” :D

 • Reply anonyymimuumi maanantai, joulukuu 30, 2013 at 20:04

  Haha! Karma! :D

  P.s. Muista ottaa kuvia Mattyn suihkusessioista myös meille!

 • Reply Satu lauantai, tammikuu 4, 2014 at 09:42

  We are dying to know!!:D

 • Reply Eve lauantai, tammikuu 4, 2014 at 13:03

  Heips:) olemme lähdössä balille! Sun kaikki bali postaukset oonkin lukenut, mitkä oon löytänyt! Miten sä yleensä oot lentäny sinne? Ja millä yhtiöllä? Ja mitkä on esimerkiksi balin 3 PAKKO NÄHDÄ kohdetta, lähinnä kauneimmat rannat yms.. Hotelli on nusa dualla, koska emme halua olla hälinässä, mutta kuitenkin sieltä on lyhyt matka sitten kutalle tms… Ihanaaaa jännittää:) kiitos jos jaksat vastata sieltä!

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:15

   Millon milläkin, joka kerta varmaan eri yhtiöillä :) Nusa Dua on nätti paikka, tosin tulisin hulluks siel ku on niiiiiin hiljasta ja se automatka kestää kuitenkin sen reilu puolt tuntia ja maksaa aina maltaita (bali-mittakaavassa:D) kannattaa käydä kattomassa etelän rantoja (uluwatu, padang padang, binging) ja joku lähisaarista niinkun lombok tai nusa lembongan…

 • Reply marika lauantai, tammikuu 4, 2014 at 16:52

  Heiii, tää nyt ei millään tapaa tähän postaukseen kuulu, mut sullahan on dr.denimin plentyt? Miten ne on kestäny sulla haaroista?
  Mulla on nyt toiset plentyt käytössä kun ensimmäiset hajos aivan riekaleiks haaroista, alko niinku pikkuhiljaa sauma repeemään. No menin carlingsilta kyselemaan ja sanovat et kannattaa ottaa isompi koko, et jos ne on liian tiukat nii hajoo helposti.
  No otin isommat ja nää on tosi löysät, ei tarvii avata kun ottaa pois ja muutenkin vähä löröttää perseestä ja putoo jalasta. Mutta kuukaudessa kävi ihan sama homma et haarojen saumat alkanu repeemään.. Turhan kalliit housut jos kuukauden välein joutuu uudet ostamaan, ja sieltä tuskin rahojakaan saa takasin tai edes uusia tilalle..

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:13

   Musta toi isompi koko on ihan höpöhöpöä, yrittää vaan välttää pesua aina ihan viimoseen asti, se kuluttaa eniten ja siis faktahan on, ettei ne kestä mitään ikuisuuksia kun on niin joustavaa ja pehmeetä kangasta :(

 • Reply jjadie maanantai, tammikuu 6, 2014 at 14:07

  Onko Matty kidnapannut sut tai jotain? :(

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:11

   hahaa :D

 • Reply RagDoll torstai, helmikuu 13, 2014 at 10:40

  Sun jutut on kyllä parempaa viihdettä, kuin mikään telkkarisarja. Sun pitäisi tehdä realityshow. :DDD

  • Reply Meri torstai, helmikuu 20, 2014 at 02:35

   mitäköhän siitäki tulis :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post