hard life

Hellurei. Tulipa näköjään pidettyä taas kevyt loma. Voisinpa sanoa et oisin tehny jotain jännittävää ja ihmeellistä, mutta tää ammattilaiskoalana olo on aika rankkaa. On satanu ihan tosi paljon joten aamusin kun herään mun ensimmäinen toimi on yleensä se et meen tytöille kylään ja koska toi matka on varsin uuvuttava niin sitä tarvii ainaki parin tunnin päikkärit sen jälkeen. Sen jälkeen jumitetaan, juorutaan ja katotaan toinen toisiaan huonompia kauhuleffoja, että voin varmasti olla ihan paniikissa siinä vaiheessa kun joskus kiipeen omaan luolaani nukkumaan. Ehkä voin syyttää antibiootteja tästä kroonisesta saamattomuudesta?

e7dc014a67da11e3864b12d7daba2bdd_8

Se kerta kun lähetään ulos niin iskee nää vuosituhannen vesisateet jossa kadulla on vettä nilkkoilin asti ja vaatteet on alusvaatteita myöten märät noin minuutissa.

fc9742f2658c11e3a46612dd81b731b4_8

Tää kuva aiheutti kevyen mustasukkasuusdraaman ja melko monta vakuuttelua että minä ja Josh ollaan kavereita. Loppujenlopuks ratkaseva tekijä oli toi mun vesipullo, että olin ihan oikeesti selvinpäin, enkä pussaillu muita.

Sain itteni sunnuntaina sinne lekuriin, mulla oli puhelimessa kolme muistutusta et nyt on sunnuntai, liiku. Lääkäri oli 45min myöhässä (”bad traffic!” Ollaan Balilla onko ainainen liikenneruuhka jotenki ylläri?) kurkkas mun korvaan ja puhu mulle indonesiaa ja piirteli paperille jotain ympyröitä. Lopputulos = lisää antibiootteja, särkylääkettä ja ties mitä pillereitä ja uus aika taas viikon päähän. Sillä erotuksella että ens kerralla sit se tärykalvo puhkastaan jos näyttää ettei tilanne oo parantunu. Koska oon syöny nyt tosiaan kolme viikkoa antibiootteja putkeen niin tein oman päätökseni olla syömättä tota kuuria ihan vaan siks että ne sivuvaikutukset on niin kauheet. Mun korva ei enää särje, ainut mikä ärsyttää on se etten oikein kuule ja et se on lukossa. Ja kun normaalisti nää paranee itestään ni josko tääkin nyt sit… En tiedä. No enivei ollu niiiiin paljon parempi olo ja ihan ihmeellistä kun on esim nälkä taas aina sillon tällön. Oon laihtunu 5kg sen jälkeen ku tulin tänne (kävin salaa vaa’alla ku oottelin sitä lekuria) ja johtuu vaan siitä, etten saa kurkustani alas muuta ku omenamehua ja sekin mielellään vedellä laimennettua. Mutta joo, toivottavasti tää nyt tästä. Mulla on ikävä suomalaista sairaanhoitoa jo nyt.

8ad4d6e8657311e3977912351092712f_8

Mun sisäinen hullu kissanainen nostaa päätään taas. Yritän syöttää Pyrylle (kissa) kinkun palaa, että se lakkais pelkäämästä mua niin paljon.. Baby steps. Nyt se alkaa naukuu joka kerta kun näkee mut ja mulla on kauhee morkkis kun ei aina kuljeskele kinkkupaketti mukana.

Mutta joo, muuten menny. No jotenkin. Oon elossa ja hengitän, enkä oo varaamassa lippuja pois vaan siks että itkettää koko ajan.  (oon tosin ehdottomassa lentokiellossa, että parempi niin) Sen yhen kanssa oli normaalia vuoristorataa ja saatiin eilisiltaan viel oikein kiva sekopääsota aikaseks just kun se oli matkalla lentokentälle. Et nyt voi taas pari viikkoa stressaa sitä, että mitä se ensikohtaaminen tuokaan tullessaan. Se on tosiaan duunissa jossain keskellä merta, joten se on seuraavan kaks viikkoa myös ilman mitään netti/puhelinyhteyksiä. Saadaanpahan molemmat hengittää, mutta vähän lyhyempikin aika riittäis.

wpid-IMG_20131219_090306.jpg

Mun iskä ja ilkeeäitipuoli on tulossa tänne helmikuussa ja Pee just laskekseli viikkoja et kai se on täällä eikä duunissa. Se on täällä. Ajattelin että vien näytille eka Carloksen (vasemalla) koska sen jälkeen kuka tahansa poika vaikuttaa ihan kivalta ja kunnolliselta.

Oon lukenu sähköpostit viimeks torstaina joten voisin alkaa kahlaamaan noita saapuneita 89 sähköpostia läpi.

Hei, se Photoboxin kännykuori-kamppis on viel käynnissä! Jos ootte ihan salamannopeita saattaa ehtiä viel jouluks, muuten myöhäseks joululahjaideaks oikein käypä. Tai sit itelle. Mä kyllästyn omiin kuoriini noin viikossa aina.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply snii torstai, joulukuu 19, 2013 at 08:57

    Kaverilla lähti pysyvästi kuulo toisesta korvasta pahan sisäkorvan tulehduksen jälkeen. Vaikka antibioottien syöminen on ihan perseestä (anteeksi kielenkäyttöni), niin suosittelen syömään ne… Se on ikävää kun mm. baarissa pitää aina istua toinen korva kavereihin päin, että kuulee mitä ne puhuu.

  • Reply e torstai, joulukuu 19, 2013 at 11:51

    Apua! Syö se antibioottikuuri tai oot taas kohta samassa jamassa!!! Sä et oo lääkäri etkä voi itse tehdä diagnooseja, ootko jo terve vai et! Soo soo :D

  • Leave a Reply

    Previous Post Next Post