Vähän vähemmän viiniä hei vol 2

Niin no kiva avautuminen Meri joo :D Mun sisäinen 13-vuotias pääs taas vauhtiin näköjään kevyessä laskuhumalassa. Jos jatkossa pysyis vaan kaukana koneesta kello kahdentoista jälkeen. Oon viel ollu tosi aikasin kotona ku oli niin paska olo ja pelästyin Brendanin kaverin puolesta niin hulluna. Oon vissiin kuunnellu liikaa rakkauslauluja yöllä.

2013-11-30 12.27.03-1

Mä oon ihan kipee mikä on tyhmää. Tuli salee siitä ku oltiin leffassa, ilmastointi ei vaan sovi mulle millään muotoa. Nielaseminen sattuu ja nenä vuotaa ihan hulluna. Toivon et tää menis nyt ohi parin päivän levolla, en jaksais lähtee lääkäriin. Kävin apteekista kysyy rohtoja mut ne tarjos mulle vaan jotain ylihintasia luontaistuotteita. Sen sijaan ostelin kaikkia hauskoja aasialaisia kauneudeinhoitotuotteita. Rakastan paikallisia apteekkeja kun niistä löytää aina vaikka mitä mitä ei missään nimessä tienny tarviivansa. Inhoon olla kipeenä. Ärsyttää. Diagnosoin itelleni pusutaudin koska mun kurkku on melkein turvonnu kiinni. Enkä oo ees liiemmin pussaillu. Epäreilua. Yritin kärvistellä pari tuntia biitsillä, mut ei siit tullu oikein mitään ku oli niin kamala olo. Brendan lähti surffaa niin ei ollu siitäkään seuraa enkä jaksanu lähtee mihinkäään pitkälle. Nyt mökötän huoneessa ja hyperventiloin vähän koska Herra jätti shortsinsa ja hammasharjansa tänne. It’s not you, it’s your toothbrush. Toi yks oli johonki kahteen asti sairaalas kattomassa frendiään, joka pannutti skootterilla ja muistaakseni vedin jo unenpöpperössä raivarin et käytätkö just mun hammastahnaa ku se tänne pelmahti mitään ilmottamatta ja pesi hampaita ennen ku meni nukkumaan.

2013-11-30 13.01.10

En saa taaskaan nettiä toimimaan ja harkitsen jo et kävisin ostaa jonkun mokkularatkasun. Ne on saletisti vaan ihan superkalliita, kun pelkkä datapaketti puhelimeen maksaa maltaita. (suhteessa kaikkeen muuhun siis) Tai siinä missä mulla riittää 3 euron saldo puhelimeen helposti moneks viikoks niin 3,5gb:stä hiton hitaasta netistä maksaa sit joku 10e kuussa. Viikon indonesian tietoisku.

Lupailin jossain tehä sen jutun että paljon on menny mihinkin päivän aikana rahaa. Vois ens viikolla yrittää tehä sitä, jos se sit helpottaa muita kun tekee budjettia. Toisaalta taas, se riippuu niin missä syö ja missä asuu ja minkä verran tekee mitäkin. Mutta jotain keskiarvoa ehkä sitten.

2013-11-30 13.01.19

Maailman paras H&M aleostos koskaan. Pöytäliina joka on ihan täydellinen saronki. Tarpeeks iso, kevyt ja kuivuu ihan pikavauhtia. Jos oisin tajunnu noin hyviks, niin oisin ostanu samointein kaks.

Jatkan nyt niistämistä. Palataan huomenna.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Reply Krisse lauantai, marraskuu 30, 2013 at 10:42

  Heiiiiii se poistettu postaus oli aivan mahtava! Tuli mieleen omat puhelut ”tutuille” baari-iltojen jälkeen joskus 10 vuotta sitte….. Mahtavaa reissua!

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:17

   kiitos.. :D

 • Reply Tiina lauantai, marraskuu 30, 2013 at 10:48

  Moikka! Kun nyt budjetista tuli puhetta niin sellanen mietityttäis että millä (ja mistä) ite oot menny Gileille ja minkä hintasta noin suunnilleen se on ollu? Ollaan tulossa Balille kanssa perin viikon päästä, Jei! :)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:17

   Mul tulee mieleen 250 000, mutta voi myös olla että muistan ihan väärin!! :P Lisäks nyt on low season, niin hintojen pitäis olla alhaset. Kannattaa kysyy parista eri paikasta noita..

 • Reply alpu lauantai, marraskuu 30, 2013 at 18:15

  hahah onneks ehdin lukee sen edellisen :D voimia sinne :D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:16

   :P

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post