Keskiviikko. Right?

TÄÄ ON IHAN KAUHEETA MITÄ VAUHTIA NÄÄ PÄIVÄT KULUU OHI.

Oon ihan sekasin edelleen aikaerosta ja matkustamisesta ja siirtyny oikein sulavasti tähän koala-elämään jossa nukutaan suurin osa vuorokaudesta ja loppuaika jumitetaan. Tää saamattomuus on oikeesti ihan kauheeta. Puhuttiin just eilen kaverin kans, et on vaarallista ku on tälleen pidempääm täällä. Tai se etttä selviit rannalle kattoo auringonlaskua on päivän suurin saavutus ja st voit hyvällä omallatunnolla mennä nukkumaan koska jos oot saanu niin paljon aikaseks. Eilen käveltiin lähimpään boostiin, joka on australian lahja maailmalle mehubaarien osalla, että sais ees jotain energiaa ja jotain ees ruoaks rinnastettavaa, käytiin kattomassa auringonlasku ja leffassa, niin ei ihmekkään että uni tuli heti ku pääs omaan sänkyyn. Oli niin rankka päivä.

Mun ruokahalu on taas jossain kateissa, niinkun aina täällä vaikka kehitinkin ihan järkyttävän mieliteon pekoniin ja muniin viime yönä. Mietin mahollisia paikkoja pekoniaamupalaan siihen aikaan, mut sit ajattelin että ajattelin että parempi raahata Sara aamupalalalle Alleycatsiin. Ehkä tää tästä. Kunhan pääsee rytmiin kiinni joskus kahen kuukauden kuluttua.

Käytiin eilen Kattoo Thor. Ku ei ehi rannalle, niin pakko ettiä lihaksikas mies ilman paitaa sit ees valkokankaalta. Oli ihan jees, ehdottomasti sen 4 euron arvonen kokemus mitä leffassakäytin tääl maksaa. Leffan jälkeen nukkumaan joskus 11 ja heräsin kaheksalta siihen että ulkona sataa niin lujaa. Pohdin että oisin napannu biksut päälle ja lähteny kattoo jos aallot ois ollu kivat, mut sit tulin siihen tulokseen et siel kastuu. Surffatessa yleensä kun pysyy niin kuivana. Täytyy toivoa et sade pian loppuis niin pääsis ehkä jopa rannalle. Ahdistaa kun on niin valkonen. Mulla on itseruskettava mukana, että voin hankkia itelleni sellanen kivan oranssiläikällisen rusketuksen in case aurinko ei halua näyttäytyä.

Oonko jauhanu jo tarpeeks puuta heinää? Voin kattoo yhen jakson miehen puolikkaita, YRITTÄÄ olla nukahtamatta ja yrittää saada jostain rytmistä taas kiinni. Rankkaa.

Koko näytön kaappaus 27.11.2013 91206

Ja hei, Yves Rocher halus ilahduttaa mun lukijoita alennuskoodilla. FASTOFORLOVE25 (typo. kyllä) tarjoaa 25% alennuksen ostoskorin loppusummasta. JA se oli koodi syötetään sinne ihan alanurkkaan, ei siihen heti ostostenalle jossa on kans sellanen houkutteleva tekstikenttä. Ja toi on voimassa 16.12 asti :) Joululahjoja tai joulunjälkeistä detoxia, mitä ikinä nyt keksiikään!

Yves Rocher – Mainosyhteistyö
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Nnni keskiviikko, marraskuu 27, 2013 at 15:25

  Toi typo aiheutti hetken vihan :D Detoxia lähti tilaukseen <3

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:20

   :D

 • Reply Satu keskiviikko, marraskuu 27, 2013 at 21:35

  No voihan… Oon viimeset 5v tilannut mineraalimeikkejä jenkeistä yhdesä ja samasta firmasta pari kertaa vuodessa. Nyt tuli ekaa kertaa tulli-ilmoitus ja jouduin maksaa tullimaksun. Tilauksen suuruus oli vaan muutama kymppi ja veroja jouduin maksaa 11e eli ei se nyt kamalan paha ollu, mut vähän ärsytti silti.

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:19

   Mä kauhulla odotan et koska mulla tulee eka tulli-ilmotus :P

 • Reply Kata torstai, marraskuu 28, 2013 at 14:50

  Tuli tosta Thorista mieleen et Liam Hemsworth ois kyl aika hyvä Fifty shades of Greyn Cristianin osaan :)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:18

   joo ei yhtään pöllömpi!

 • Reply marjo perjantai, marraskuu 29, 2013 at 15:19

  Hei, enemmän kuvia Balilta! toivottavasti on kiva loma :)
  http://forever-day.blogspot.fi

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post