Perillä.

Helllllou.

Perillä ja hengissä. Lennot meni hyvin, nukuin oikeestaan koko matkan. Eilinen meni vähän säätäessä, kun jonotettiin lentokentällä pieni ikuisuus viisumijonoissa, mutta päästiin sieltäkin sit ulos ja selvittiin hotellille. Asun samassa huoneessa kun viimeks sen reilu kolme kuukautta ja kyllä on niin kotosaa että. Käytiin vallottamassa yöelämää vähän rajottuneesti, kun kevyt jetlag paino kaikesta unesta huolimatta päälle. Törmäsin onneks vaan kivoihin tuttuihin, eikä tarvinu alottaa kriiseilyä viel eilen. Tänään on sit uus ilta.

Koko päivä on menny jotenki ihan ohi. Heräsin kahelta, vaikka mulla oli suuret suunnitelmat pakottaa itteni ylös aikasin et pääsis mahd pian rytmiin mukaan. Käytiin pyörähtää kaupoilla nopeesti, käytiin syömässä ja mentiin hierontaan. Ja nyt kello onkin kohta jo seittemän. Eli suihkuun, syömään taas ja sitten parille että voi taas hyytyä aikasin ja mennä nukkumaan. Rankkaa toi matkustaminen.  Ollu koko päivän ihan nukahtamispisteessä, enkä tiedä miten se voi olla enää ees mahollista.

Tää oli vaan nopee moikka. Unohin kameran eilen kotiin, tänään voisin yrittää ottaa sen mukaan niin sais jotain kuvamateriaaliakin. Ja yritän muistaa Instagramin muutenki ku vaan baarissa parin lasillisen jälkeen.

Kivaa viikkoa!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

9 Comments

 • Reply a maanantai, marraskuu 25, 2013 at 17:37

  missä päin balia oot? ja eiks oo vähä huono ajankohta lähtee sinne nyt ku sadekausi alkamaisillaan? :o mulle ainakin riitti parin viime viikon aikana ku varmaa 8 päivää oli sateisia,lämmintä toki oli! ja jotenkin bali ei muhun niin iskeny lujaa,tosin me ei oltu siellä turistihelvetti-kudalla vaan suurimmaksi osaksi enemmän denpasarin lähellä ja kierreltiin siellä päin saarta.yllätyin miten likaista siellä on!

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 27, 2013 at 03:27

   Mä oon Kutalla. Rakastan tätä vaikka täällä onkin liikaa aussikakaroita nyt kun schooliesit on menossa. Mä vaihan suomen talven Balin sadekauteen ihan koska tahansa. Meil sato tänä aamuna ekaa kertaa, muuten on ollu tosi kiva ilma.. Denpasar on ihan superlikanen, en viihdy siel yhtään, mielummin lähtee johonkin eteleään jos kaipaa rauhaa :)

 • Reply minea maanantai, marraskuu 25, 2013 at 19:24

  Jes Meri oot taas balilla! En tiiä mikä muiden mielipide on balimatkojen vaikutuksesta sun blogin tasoon, mut tykkään sun blogis kaikist eniten just näist aussi-bali-matka-ajoista joten jes ne saa taas jatkoa:P

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:20

   :)

 • Reply lion tiistai, marraskuu 26, 2013 at 00:21

  Miks tää video on mulle uusi, kai oot nähny tän: http://www.youtube.com/watch?v=uPOUgobWTT0&feature=share ?? laughs of the day

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 27, 2013 at 03:27

   ääään mulla ei toimi! Täytyy muistaa kattoo ku oon jossain missä wifi ei oo näin tuskasen hidas!

   • Reply lion torstai, marraskuu 28, 2013 at 23:12

    Voi ei! Toivottavasti löydät jostain tarpeeks hyvän netin. mulla on soinu tää päässä reippaasti, aina välillä täytyy opiskelut keskeyttää ja kattella

 • Reply Helppiii! tiistai, marraskuu 26, 2013 at 11:52

  Missä hotellissa tarkalleen buukkaat? Onko hyvä hintalaatusuhde? ollaan lähdössä Balille ja hyvät hotellivinkit ois tarpeen :) ja mitä aluetta Balista suosittelisit?

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 27, 2013 at 03:23

   OOn suka beach inn:issä, tää on mun kolmas vai neljäs kerta siel et mä kyl tykkään. joku 12e / yöltä. Riippuu niin mitä Balilta ettii ja lomalta haluaa, että mihin kannattaa mennä :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post