viikonloppua.

Hellureiii. Sorppa vapaasta viikonlopusta, mutta suon sen itelleni aina sillon tällön. Tuntuu että oon käyny kotona vaan kääntymässä. Lauantaina lähin liikkeelle jo aamusta, kävin kattoo broidien sählymatsin Keravalla, sen jälkeen tulipalovauhtia Meilahteen sairaalaan moikkaamaan mummoa (ei yhtään komeaa lääkäriä, epäreilua, sen sijaan eksyin sairaalassa mikä oli varsin pelottavaa) ja sit boardexpoille Hennan kanssa. Bongattiin Iines ja Nina ja vietettiin koko iltapäivä nenä viinilasissa ja menoa ihmetellen. Sitten Ninalle parin siiderin kanssa ja sieltä Forumin teatteriin (hämmentävä paikka, oon aikanani tanssinu vanhat siellä ja se että se on nykyään baari on aina yhtä outoa. Tekee mieli alkaa tanssia cicapo:ta. Musta Barbaarin keikka (siihen cicapo vasta oliskin sopinu) pari lasia viiniä ja himaan nukkumaan, koska eilen oli työpäivä ja tunnen itteni että oon aika ihmisraunio jos menee yhtään myöhempään.

_DSC0147

Jos joku kaipaa kuvaajaa urheilutapahtumiin niin don’t hesitate to contact me

Ausseissa on menny suurhälytys päälle. Se mun suuri Balirakkaus, jonka takia kärsin kevyen mental breakdownin viimeks laitto viestiä että sillä on ikävä. Mä olin laittanu sille aiemmin viikolla viestii et moi mitä kuuluu ja et oon tulossa Balille, ihan vaan siks että ei tuu mitään super awkward-hetkeä kun pamahdan paikalle enkä oo kertonu sille mitään. No se pommitti koko viikonlopun mua viesteillä ja laski päiviä että koska oon takas koska haluu jutella ja kumota ainakin 5 miljoona drinkkiä mun kanssa. Ja kerto kakskyt kertaa miten ikävä on.  Ja mä vedän jäätävää paniikkikohtausta jo valmiiks. No päätettiin Saran kanssa jo järkätä sellanen unelmien poikamiestyttö – henkinen skaba jossa etitään mulle uus Mr. Right Now, niin selviän siten Suuren Balirakkauden kohtaamisesta jahka samaan aikaan saarelle osutaan. 

image2

Ulkona sataa, joten jatkan kieltäytymistä päivän asuista.

Nellyn Midseason sale jatkuu, nyt vuorostaan on iso erä vaatteita 9.95 €.

01_fi

 

Downloads2

a | b | c | d | e | f | g | h | i | j

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply iituliina maanantai, marraskuu 4, 2013 at 12:51

  Saanko sanoa. No en sano, sain hermoromahduksen, oon sairaslomalla ja vietän liikaa aikaa äxän kanssa. Reilu viikko lähtöön!

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 4, 2013 at 13:43

   Ehdotan edelleen, että meet kentälle odottamaan jo! Terapia alkaa noin 18 päivän päästä!

 • Reply mt maanantai, marraskuu 4, 2013 at 19:04

  MK:n uusi laukku kiinnitti aikaisemmin huomion, miten uskalsit ostaa ebaysta, saitko kuittia tms? Oon nyt vuoden verran seuraillut itelleni sieltä laukkua mutta rohkeus ei ikinä vaan riitä ostaa :D Omissa haaveissa siis Jet Set Tote.. :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 4, 2013 at 21:10

   Katoin vaan et on luotettava myyjä joka oli saanu paljon positiivist palautetta. Mulla oli hintalaput kiinni viel :)

 • Reply Marikak maanantai, marraskuu 4, 2013 at 19:30

  Voi että tätä blogia tää on niiiin mahtava! Sun jutut on nii huippuja, että mä aina yksikseen naureskelen lukiessani:D saatan vaikuttaa siis välillä vähän hullulta, mutta ei se mitään on tää sen arvosta!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 5, 2013 at 10:14

   aww puss <3

 • Reply jajee tiistai, marraskuu 5, 2013 at 10:51

  castingi käyntiin heti vaan kun baliudutaan, aikaa ei oo hukattavaks :D

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 5, 2013 at 15:02

   eka ruususeremonia heti maanantaina!

   • Reply jajee tiistai, marraskuu 5, 2013 at 16:18

    kyllä!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post